Şimdi Ara

Gamepad önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlayamadım hocam ama gamepad driver'ını sitesinden yükledinizmi ?
  • Gamepad çalışıyor. İleri geri gidiyor. Ancak o x ekseni varya o direksiyon olarak ayarlanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse boşver, zaten klavyeye de alıştım. Hem adamın konusunu da trollemiyek.

• İşletim sistemi Windows 10 mu?

• 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    İkisinde de durum aynı. 7 ve 10. Şu an 7

• Windows 10 ile gamepad ayarları 2 ay önce değişti. ATS ve ETS'de gamepad sıkıntısı oluyor. Çözümü :http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=642481184
    Ben buna ek olarak xinput gamepadi tekrardan xbox olarak tanıttım. ( galiba tam emin değilim. ) Bu ayarlara tüm oyunlarda sıkıntısız oynuyorum. Eğer sadece bu ayarı yaparsanız ATS ve ETS2 dışındaki oyunlar gamepadi görmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Windows 10 ile gamepad ayarları 2 ay önce değişti. ATS ve ETS'de gamepad sıkıntısı oluyor. Çözümü :http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=642481184
    Ben buna ek olarak xinput gamepadi tekrardan xbox olarak tanıttım. ( galiba tam emin değilim. ) Bu ayarlara tüm oyunlarda sıkıntısız oynuyorum. Eğer sadece bu ayarı yaparsanız ATS ve ETS2 dışındaki oyunlar gamepadi görmeyecektir.

Ben pes de oynuyorum, most wanted da oynuyorum. Kol her türlü lazım. Artık son bi kez daha denerim, oldu oldu, olmadı klavyeye devam. Zaten iyice alıştım dediğim gibi.. Sağolasın..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.