Bildirim
Gamepad pil veya herhangi birşey tavsiyesi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Media Markt
GP USB Şarj Cihazı 4x2700 AA Kalem Pil Hediyelihttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_gp-usb-%C5%9Farj-cihaz%C4%B1-4x2700-aa-kalem-pil-hediyeli-1158409.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=EAIaIQobChMIrfrgnJDF6gIVQYBQBh0aigteEAQYDCABEgJik_D_BwE&gclsrc=aw.ds
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cep telefonumdan attığım için konu istemeden 2 tane olmuş kusura bakmayın. Hocam Bu Ürünü kullanıyor ve memnunmusun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 11 Temmuz 2020; 23:20:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir gün derken...24 saat oynuyorsan dayanmaz normal olarak. :)
Benim senelerdir kullandığım artık çöpe yollayacağım piller bile bir günü çok rahat çıkartıyor. Bence senin kullandığın piller hem mah değeri düşük hem de artık değişim zamanı gelmiş.
Evet, kullandığın piller 1800mah. 2500-2600 olanlardan kullan, ayrıca Varta daha iyi benim tecrübelerime göre. -
Bence de hocam varta bir tık daha iyi sanki diğerlerine göre.
Hele hele kulaklık kullanırken ayrı bir gidiyor bu piller keşke şu dualshock gibi direkt şarjlı yapsalar yeni nesilde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dualshock tam bir leş. Xbox gamepadde en sevdiğim şey pilli olması. Kesinlikle istemem dualshock gibi olmasını.quote:
Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi
Bence de hocam varta bir tık daha iyi sanki diğerlerine göre.
Hele hele kulaklık kullanırken ayrı bir gidiyor bu piller keşke şu dualshock gibi direkt şarjlı yapsalar yeni nesilde
Hocam xbox gamepad çok daha iyi ama yeni nesilde bir kaç bisi koymalarını beklerdim.
Mesela dualshock ta dokunmatik yüzey pek kullanışlı değil ama arkasında ki ışık veya dahili hoparlör çok kullanışlı pil konusu ise göreceli dediğiniz gibi yoksa malzeme kalitesi olarak ds oyuncak kalıyor yanında doğru umarım onlarda yeni nesilde birazcik daha üzerine düşerler kalitenin.
O ışık pavyon görüntüsü ve şarj israfı dışında ne işe yarıyor ki? Dokunmatik zaten büyük palavra.quote:
Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi
Hocam xbox gamepad çok daha iyi ama yeni nesilde bir kaç bisi koymalarını beklerdim.
Mesela dualshock ta dokunmatik yüzey pek kullanışlı değil ama arkasında ki ışık veya dahili hoparlör çok kullanışlı pil konusu ise göreceli dediğiniz gibi yoksa malzeme kalitesi olarak ds oyuncak kalıyor yanında doğru umarım onlarda yeni nesilde birazcik daha üzerine düşerler kalitenin.
www.amazon.com.tr
Gp Batteries 2700 Aa Kalem Nimh, Şarjlı Pil, 1.2 Volt: Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B000RW6V3Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
bu pili kullanıyorum şarjedilebilir ve uzun gidiyor. -
ben all digital versiyon aldım. içinden pil çıkmadı. gidip bimden alıyorum pilleri.
Orjinal batarya derken - içinden bir pil çıktı da ben mi görmedim:) -
Birkaç gündür yaptığım araştırmadan sonra TR den alınıcak en Kaliteli Şarj cihazının bu olduğuna karar verdim.
Yalnız fiyatı yüksek fakat alırsan yıllar yılı sıkıntı yaşamazsın kalite alet..www.hepsiburada.com
Varta Lcd 15 Min. Charger 57675101441 Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/varta-lcd-15-min-charger-57675101441-p-OFISVA57675101441?magaza=Tunelsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 20 Temmuz 2020; 19:1:3 >
-
fiyat çok yüksek kardeşimquote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
Birkaç gündür yaptığım araştırmadan sonra TR den alınıcak en Kaliteli Şarj cihazının bu olduğuna karar verdim.
Yalnız fiyatı yüksek fakat alırsan yıllar yılı sıkıntı yaşamazsın kalite alet..www.hepsiburada.com
Varta Lcd 15 Min. Charger 57675101441 Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/varta-lcd-15-min-charger-57675101441-p-OFISVA57675101441?magaza=Tunelsan
-
Hocam öyle ama sıkıntısız cihaz ben paraya kıyıp aldım bunu 350 tl ye geldi -
he bütçe sorun değilse hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
Hocam öyle ama sıkıntısız cihaz ben paraya kıyıp aldım bunu 350 tl ye geldi10 numara cihaz laf yok
-
Her zaman varta tavsiye ederim,varta candir
Ben Duracell Cef 14 modelini aldim + 2 adet AA pil aldim, toplam 143 liraya geldi (gittigidiyor). Yani toplamda 4 AA 2500 mah + 2 AA 1500 mah + 2 AAA 800 mah pil oluyor.
Eyw hocam -
Bende çok araştırma yaptım okudum ölçtüm biçtim Varta'da karar kıldım biraz pahalı ama değecek bir ürün Almanlar bu işlerde gerçekten çok iyiler.quote:
Orijinalden alıntı: souledge
Her zaman varta tavsiye ederim,varta candir -
Gp 2700 mah şarj edilebilir pilleri tavsiye ederim ben de fiyatına göre performansı iyi 4-5 gün gidiyor bana tek şarjda.
Duracell pil taksam kaç saat çalışır xbox one x gamepad. Series x gözüktüğündrn beri series x kolunu bekliyorum son teknoloji olanı alayım diye. Çok pahalı olursa one x gamepadi alırım. 350-400₺ varataya vermektense xbox pil kiti alırım 30 saat çalışıyormuş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/ic_reply.png)
![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1597566/ce622c1b-110e-417c-927e-7565f2cabc01.png)
Bati-Wan_Kenobi demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- minecraft 2
- pes 25 türkçe spiker
- hayatta kalma oyunları pc
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X