Şimdi Ara

Gamepower Devour Kablosuz/lu Fare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar selam, başlıkta belirttiğim Gamepower markasının Devour modelli faresini aldım ve bir süredir kullanıyorum. Herhangi bir sorunuz ya da fotoğraf isteğiniz olursa yazabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplayacağım.

Aldığım fiyat 340 TL, tarih 2020 Nisan.

• sensör, ergonomi, kablosuz kullanımda oyunda dayanma süresi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

sensör, ergonomi, kablosuz kullanımda oyunda dayanma süresi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
    Sensör
    Oyunlarda gayet hassas seviyede çalışıyor. Ben herhangi bri titreme, kayma vs. yaşamadım. Zaten raporlama frekansı ve DPI konfigürasyon seçenekleri de yazılımında bulunuyor.

Ergonomi
    Hocam ergonomiden tam kastınız nedir bilemedim. Elde duruşu ve malzeme kalitesi gayet güzel. Malzeme ana kasada teflon, tak-çıkar parçalar galiba plastik. Eli terletmiyor. Sağ ve sol el kullanımına uyumlu. Simetrik yapısı var.

Kablosuz Dayanma Süresi
    Oyunları kablolu oynuyorum. Sadece iş yerinde kablosuz kullanıyorum. İş yerinde 8-10 saat mesai esnasında kullanırken hiç tükenmedi gün içinde. Sonraki güne akşam kablolu oyun oynadığım için tam şarjla gidiyorum tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Sensör
    Oyunlarda gayet hassas seviyede çalışıyor. Ben herhangi bri titreme, kayma vs. yaşamadım. Zaten raporlama frekansı ve DPI konfigürasyon seçenekleri de yazılımında bulunuyor.

Ergonomi
    Hocam ergonomiden tam kastınız nedir bilemedim. Elde duruşu ve malzeme kalitesi gayet güzel. Malzeme ana kasada teflon, tak-çıkar parçalar galiba plastik. Eli terletmiyor. Sağ ve sol el kullanımına uyumlu. Simetrik yapısı var.

Kablosuz Dayanma Süresi
    Oyunları kablolu oynuyorum. Sadece iş yerinde kablosuz kullanıyorum. İş yerinde 8-10 saat mesai esnasında kullanırken hiç tükenmedi gün içinde. Sonraki güne akşam kablolu oyun oynadığım için tam şarjla gidiyorum tabi.

Alıntıları Göster
    yorumunuz için teşekkürler hocam, bende bane ve ursa kullandım, eğer sensörü daha iyi olsaydı sendo almayı düşünüyordum, hem hafif hem de tasarımı güzel, ama ursa ile sensörü aynı olduğu için boşverdim

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt

en yuksek modda 285 saat pil omru var
    sensoru 450 ips ve 40 g
    logi ve steel serise gore uygun fiyatlı

ama bunun da daha pahalı versiyonu var onda sensor daha iyi ve fazladan doc unitesi var fakat fiyat ucuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 3 Mayıs 2020; 15:49:54 >

• basilisk x güzel fakat o da devoura göre baya pahalı, devour en azından indirimde 250 tl oluyor
    bide bloody r80 ghost var, fiyat olarak indirimli devoura rakip olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.