Bildirim
Gamepower Devour Kablosuz/lu Fare
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sensör, ergonomi, kablosuz kullanımda oyunda dayanma süresi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sensörquote:
Orijinalden alıntı: Texassm0ke
sensör, ergonomi, kablosuz kullanımda oyunda dayanma süresi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
Oyunlarda gayet hassas seviyede çalışıyor. Ben herhangi bri titreme, kayma vs. yaşamadım. Zaten raporlama frekansı ve DPI konfigürasyon seçenekleri de yazılımında bulunuyor.
Ergonomi
Hocam ergonomiden tam kastınız nedir bilemedim. Elde duruşu ve malzeme kalitesi gayet güzel. Malzeme ana kasada teflon, tak-çıkar parçalar galiba plastik. Eli terletmiyor. Sağ ve sol el kullanımına uyumlu. Simetrik yapısı var.
Kablosuz Dayanma Süresi
Oyunları kablolu oynuyorum. Sadece iş yerinde kablosuz kullanıyorum. İş yerinde 8-10 saat mesai esnasında kullanırken hiç tükenmedi gün içinde. Sonraki güne akşam kablolu oyun oynadığım için tam şarjla gidiyorum tabi.
-
yorumunuz için teşekkürler hocam, bende bane ve ursa kullandım, eğer sensörü daha iyi olsaydı sendo almayı düşünüyordum, hem hafif hem de tasarımı güzel, ama ursa ile sensörü aynı olduğu için boşverdimquote:
Orijinalden alıntı: kültürlü cingen
Sensör
Oyunlarda gayet hassas seviyede çalışıyor. Ben herhangi bri titreme, kayma vs. yaşamadım. Zaten raporlama frekansı ve DPI konfigürasyon seçenekleri de yazılımında bulunuyor.
Ergonomi
Hocam ergonomiden tam kastınız nedir bilemedim. Elde duruşu ve malzeme kalitesi gayet güzel. Malzeme ana kasada teflon, tak-çıkar parçalar galiba plastik. Eli terletmiyor. Sağ ve sol el kullanımına uyumlu. Simetrik yapısı var.
Kablosuz Dayanma Süresi
Oyunları kablolu oynuyorum. Sadece iş yerinde kablosuz kullanıyorum. İş yerinde 8-10 saat mesai esnasında kullanırken hiç tükenmedi gün içinde. Sonraki güne akşam kablolu oyun oynadığım için tam şarjla gidiyorum tabi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
www.hepsiburada.com
Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/razer-basilisk-x-hyperspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-rz01-03150100-r3g1-p-HBV00000QMWQ3?magaza=QP%20Bili%C5%9Fim
en yuksek modda 285 saat pil omru var
sensoru 450 ips ve 40 g
logi ve steel serise gore uygun fiyatlı
ama bunun da daha pahalı versiyonu var onda sensor daha iyi ve fazladan doc unitesi var fakat fiyat ucuyorwww.hepsiburada.com
Razer Basilisk Ultimate (TBC) Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/razer-basilisk-ultimate-tbc-kablolu-kablosuz-oyuncu-mouse-rz01-03170100-r3g1-p-HBV00000QNYAA?magaza=Webdenal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 3 Mayıs 2020; 15:49:54 >
-
basilisk x güzel fakat o da devoura göre baya pahalı, devour en azından indirimde 250 tl oluyor
bide bloody r80 ghost var, fiyat olarak indirimli devoura rakip olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X