< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27shaco27 -- 18 Mayıs 2021; 21:40:1 > |
Gamepower warcry(140mm) ve arctic freeze e34 duo (157mm) sığmıyor tavsiye.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Dar kasalar için şöyle bir şey gerek:
-
Ben de aynı tarz kasadan kullanıyorum. Gametech Archon 9 ARGB kasa kullanıyorum. Zalman CNPS 10x Soğutmam vardı daha önce ancak kasaya sığmayacağı için Gametech HD Freezer 3.0 3 fanlı soğutucuyu aldım ve 3 gündür de kullanıyorum. Kasaya tam sığıyor. Soğutma performansı olarak ise gayet yeterli diyebilirim. 180 liraya alınabilecek en iyi compact soğutucu bence. i5 8600k 4600 mhz'e overclock lu bir şekilde kullanıyorum oyunlarda 70 dereceye anlık geliyor genel olarak 55-68 arası değişiyor. Tavsiye ederim.
-
-
İyi değil diyorlar sen memnunsan ayrı konu birde bizim buralar yazın 50 dereceyi buluyor onun için çok üstüne düşüyorum. -
Eğer Ryzen 3600x üzeri bir işlemci kullanmıyorsanız ve overclock yapmayacaksanız rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ben şu videoyu izledikten sonra almaya karar verdim. Belki size de bir yardımcı olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X