Şimdi Ara

Gamer mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde lol diablo turu oyunlar oynarim, oyuncu mouse'u oneri verebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe yazmamışsın dostum.O yüzden sırasıyla yazıyorum;
    Logitech G700,Logitech G500,Logitech G300 veya A4tech X7 serisinden biri,hangisini beğenirsen.
  • bende diablo oynuyorum. diablo için sade ele oturan bi mouse yeterlidir. macro falan gerekmez. steelseries in mouseları tam diabloya uygun yapıdalar onlara bakabilirsin. yok ben fps de oynarım diyorsan razerlara bak. logitech bunlara göre daha uygundur. bütçe belirt tam bi yorum yapalım :)
  • Yani aslinda fiyat problemim yok, ama razerlar turkiyede baya yuksek fiyatlarda diye duydum razer almayi dusunmuyorum, steelseries ten hangilerini onerebilirsin? Sen hangisini kullaniyorsun?

Edit: bide steelseriesleri nerden alabilirim internet disinda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownzerr -- 8 Temmuz 2012; 16:58:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

Yani aslinda fiyat problemim yok, ama razerlar turkiyede baya yuksek fiyatlarda diye duydum razer almayi dusunmuyorum, steelseries ten hangilerini onerebilirsin? Sen hangisini kullaniyorsun?

steelseries ürünlerini türkiyede internet hariç tek media markt satıyor yakınsa git al :D ama onun dışında kapıda ödeme yapma seçeneğine veya paypal üzerinden satış yerlere bakabilirsin internetten satış yapan sitelere güvenmiyorsan.benim bildiğim mesela gameekstra paypal üzerinden satış yapıyor steelseries ürünleride satıyor.oyunmarketi var onlarda kapıda ödeme seçeneğine sahipler ikiside güvenilir yer bir düşün derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavocka

quote:

Yani aslinda fiyat problemim yok, ama razerlar turkiyede baya yuksek fiyatlarda diye duydum razer almayi dusunmuyorum, steelseries ten hangilerini onerebilirsin? Sen hangisini kullaniyorsun?

steelseries ürünlerini türkiyede internet hariç tek media markt satıyor yakınsa git al :D ama onun dışında kapıda ödeme yapma seçeneğine veya paypal üzerinden satış yerlere bakabilirsin internetten satış yapan sitelere güvenmiyorsan.benim bildiğim mesela gameekstra paypal üzerinden satış yapıyor steelseries ürünleride satıyor.oyunmarketi var onlarda kapıda ödeme seçeneğine sahipler ikiside güvenilir yer bir düşün derim :)

Teşekkur ederim hocam :) media markt yakinimda var gidip bi bakayim, hangisi ucuzsa oradan alirim :D

• Media Markt'da yoksa (reklam yapmak gibi olmasın)sanalmarketim.com'dan alabilirsin.Baya memnun kalmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yavocka

quote:

Teşekkur ederim hocam :) media markt yakinimda var gidip bi bakayim, hangisi ucuzsa oradan alirim :D

fiyatlar genelde aynı oluyo ama benim hatırladığım ve en gözüme çarpan fiyat farkı gameekstrada ss sensei 230 tl civarıydı adeksstore'da 150 tl filandı yani :D ama bilmiyorum hepsine bakmak lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

Media Markt'da yoksa (reklam yapmak gibi olmasın)sanalmarketim.com'dan alabilirsin.Baya memnun kalmıştım.

steelseries'in mouse ürünleri sanalmarketimde yok şu an ama herkesin internetten elektronikle ilgili alışveriş denince akla gelen sitelerden orası bir gerçek :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.