Bildirim
Gamer Pc İçin Kasa Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi kasayi alirsan al pc nin acma dugmesine bastiktan sonra yuzune bile bakmayacaksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Hangi kasayi alirsan al pc nin acma dugmesine bastiktan sonra yuzune bile bakmayacaksin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel pencereli bir kasa 2000TL'ye gerek yok
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5970 -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhansuer1903
Arkadaşlar oyun oynamak için sistem topluyorum ve sadece kasa kaldı geriye.Fiyat önemli değil gerekirse 2000 tl olsun sevdiğim kasa olsun.O yüzden fiyata önem vermiyorum.Benim için en önemli olan;
Kasanın içini büyük bir pencere ile dışardan izleyebilmek.
Kasa tavsiyelerinizi bekliyorum.
C70 :) Beyaz ya da askeri yeşil. -
En Ucuz full tower kasa. Fan kontrolcüleri ve 23cm fanları ile sessizlik açısından iyi olur.
http://www.hizlial.com/aerocool-xpredator-white-seffaf-yan-kapakli-full-tower-beyaz-oyuncu-kasasi-ae-xpr-wh/10286544 -
http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/thermaltake-vn300m1w2n-chaser-mk-i-full-tower-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=60008
ben şuan kullanıyorum ve mükemmel bir kasa, kasada 2 tane 20lik 1 tanede 14lük egzoz fanı var ve gayet yeterli bir havalandırma sağlıyor ama benim gibi gidip ayrıca 2 tane daha 20lik fan takabilirisn
-
quote:
Arkadaşlar oyun oynamak için sistem topluyorum ve sadece kasa kaldı geriye.Fiyat önemli değil gerekirse 2000 tl olsun sevdiğim kasa olsun.O yüzden fiyata önem vermiyorum.Benim için en önemli olan;
Cosmos SE ile kasa içinin büyük bir kısmını görebilirsiniz.
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6136
-
quote:
ASUS
M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART
249 TL
AMD
FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
433 TL
GSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
250 TL
SEAGATE
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
171 TL
COOLER MASTER
RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
298 TL
+2 Tane
COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN
45TL
ASUS
GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
700 TL
Toplam : 2100 TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
ASUS
M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART
249 TL
AMD
FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
433 TL
GSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
250 TL
SEAGATE
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
171 TL
COOLER MASTER
RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
298 TL
+2 Tane
COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN
45TL
ASUS
GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
700 TL
Toplam : 2100 TL
??? ben kasa derken sistem değil sadece; büyük, içine parçalar koyulan, bilgisayarı içine yerleştirceğimiz,normal pencereli bir kasaydı .
-
quote:
??? ben kasa derken sistem değil sadece; büyük, içine parçalar koyulan, bilgisayarı içine yerleştirceğimiz,normal pencereli bir kasaydı .
2000tl yazısınıda görünce dedim herhalde düşündüğüm şeyi demiyordur nerden geliyor bu paralar batuhancığım
cooler master haf 912 advanced ' e bak kullanıyorum ben
-
quote:
Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye
quote:
dun cosmos se aldım vatandan gercekten şık geniş soguk ve sessız + dedıgınız gibi yanda kapakta buyuk bır pleksı var içini rahatlıkla görebılırsınız kasa full tower ve içinde yerleşik olarak 4 fanla gelıyor ondekıler ledlı ledlerı ıstersenız kapamanız için dugme konmuş tavsıye ederım ben psu olarakta cooler master RS-720 SILENT PRO M2 80plus aldım ve gayet seesız bır psu kasada ses yok
-
quote:
quote:
2000tl yazısınıda görünce dedim herhalde düşündüğüm şeyi demiyordur nerden geliyor bu paralar batuhancığım
Sınavlardaki başarılardan sonra 15000 tl gibi bir para benim kredi kartımda mevcut para ordan geliyor.Babam sağolsun .Bende bu parayı en çok vakit geçirdiğim pc,playstation 4 alarak kullanmayı planlıyorum.Sisteme yaklaşık 10000 tl ayırmayı planlıyorum.Önceden bütçe 5000 tldi.Ama sonra para harcıycak bir şey bulamadım :D
2000 tl arkadaşıma,10000 tl de siteme ayırmaya karar verdim.Bütün olay bu :)))
-
Ben kasanın dış görünüşüne önem veririm.Pc yi açmadan önce 20 dk kasayı seyreder dururum.Neden yaptığım konusunda hiçbir fikrim yok ama seyrederim işte.
İşte bu yüzden kasaya sınırsız bir bütçe koydum :D
Bir kasa baktım baya hoşuma gitti.Kasa ======>Corsair Obsidian 900D <======= -
quote:
Orijinalden alıntı: 7740
quote:
Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye
quote:
dun cosmos se aldım vatandan gercekten şık geniş soguk ve sessız + dedıgınız gibi yanda kapakta buyuk bır pleksı var içini rahatlıkla görebılırsınız kasa full tower ve içinde yerleşik olarak 4 fanla gelıyor ondekıler ledlı ledlerı ıstersenız kapamanız için dugme konmuş tavsıye ederım ben psu olarakta cooler master RS-720 SILENT PRO M2 80plus aldım ve gayet seesız bır psu kasada ses yok
Cosmos SE şahsen benim de çok hoşuma giden bir kasa.
Kasa ve psu yu beğenmenize memnun oldum, montajdan sonra birkaç foto paylaşabilirseniz seviniriz.
-
quote:
quote:
quote:
Sınavlardaki başarılardan sonra 15000 tl gibi bir para benim kredi kartımda mevcut para ordan geliyor.Babam sağolsun .Bende bu parayı en çok vakit geçirdiğim pc,playstation 4 alarak kullanmayı planlıyorum.Sisteme yaklaşık 10000 tl ayırmayı planlıyorum.Önceden bütçe 5000 tldi.Ama sonra para harcıycak bir şey bulamadım :D
Baban beni evlatlık alır mı? 3.sınıftayım firesiz geçiyorum. Olmadı arkadaşın da olurum
-
çok istiyorsan gel yanımıza :D -
quote:
Orijinalden alıntı: soulfly1
quote:
quote:
quote:
Baban beni evlatlık alır mı? 3.sınıftayım firesiz geçiyorum. Olmadı arkadaşın da olurum
-
Selamlar,
900D'ye daha yakından bakmak isterseniz incelemesine göz atabilirsiniz.
http://www.hwa.com.tr/corsair-dan-dev-obsidian-900d-incelemesi.html
Benzer içerikler
- psu önerisi
- fps drop neden olur
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- en iyi ups markası
- kasaya elektrik gelmiyor
- en iyi psu markaları
- japon bilgisayar markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X