Şimdi Ara

Silinebilir (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can için +1 diyorum. Kaç gündür yazılan mesaj sayısı ortada.E zorla olacak hali de yok

Kurulurken birbirimizi eklediğimiz ama bu kadar zamandır bir oyun bile oynamadığımız,sohbet etmediğimiz,son zamanlarda hiçbir şekilde hiçbir oyunda buluşmadığımız kişileri psn listemden çıkartacağım.Bunun kızgınlık veya kırgınlıkla alakası yok. Konuşmuyoruz,oyun oynamıyoruz .bu kişiler neden benim PSN listemde dursun ki? psn listemin kalabalık olması umrumda değil.

Dediğim üzere sildiklerim olursa "nooluyo la buna,neyin tribini atıyor" demeyin. açıklamam yukarıda.

Sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 16 Temmuz 2014; 17:54:43 >
  • hayirlisi olsun...Grubun akibeti bu yola gidiyordu grupta grup olunabilecek grup kelimesinin farkinda olan kisiler belli kisiler yani herkes kendini biliyor...psn den gene gorusucez tabi ki bazilarinizla ama listede bi temizlik gerekiyor tabi ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurup kapanıyormu arkadaşlar ona göre boşuna bf4 almıyım sırf sizlerle oynamak için almak istiyordum. Birde gurupta sadece bf ve fifa oynanıyor sniper elite oynayan bir kişi bile yok yazmaktan sıkıldım açıkcası bende ondan yazmıyordum. Belirli oyunlar seçilse aslında en başında ona göre herkes oyunları alır oynardık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobaaa noluyor burda

• Grup kapansin,kapanmasin. Sen bf yi mutlaka al. Cok guzel oyun.

• Ben anlamiyorum millete noluyo kim kimi nereye cagirdi gitmedi kim ne yapmaya calisti kik karsi cikti. Madem can arkadaslarinla birlikte oynicaksan neden grup kurdun kardesim iyi yapip kurmussun neden iptal ediyosun zaten ps4 te adam gibi oyun yok bi grup fifa bi grup bf oynuo multisi saglam oyunlar geldiginde illaki toplaninilirdi ben bu sorunu hep turk gruplarla birsey yaparken yasadim world of warcraft oynarken bile turk guildleri sacma sapan nedenlerden kapanip gitti hep yabancilarla istikrarli oynamayi tercih ettim. Neyse herkes kendine iyi baksin kim sildi kim kaldi umrumda degil zaten benle oyun oyniyanlar beni tanir isteyen silebilir farkinda bile olmam emin olun buda benim son bi gruba dahil olmamdi saglicakla kalin

• Üstad iyi güzel hoş söylüyorsun da ; grubun kurulma amacıma katılanlar uymadığı için kapattığımı söylüyorum. En son şu foruma ne zaman mesaj yazdığını bulup bir düşün bence. Başka konulara takır tukur mesaj yazarken şu konuya bir selam vermedikten sonra kusura bakma ben kimsenin peşinden şunu yapar mısın bunu yazar mısın diye koşamam.

Benim 10 mesajımdan 6sı niye selam yazmıyorsunuz vs.

Tamam herkesin işi gücü var. Her dk oyun oynayacak hali yok insanların. Ama başka konuya yazıyorsa ayıptan başka bir şey değildir.

Dediğim gibi forum , grup olayını tam kavranmamış demek ki...

Sende kal sağlıcakla...

• Dostum ben her gun kontrol ediyorum sikinti yok
    Silinebilir

• Xolid tabii ki seni silmem zerre umrunda olmasın kardeşim.paylaştigimiz birşey yok.yani en ufak birşey kaybetmedin ve kaybetmedim.hepimizin illa ki arkadaşlari vardır. Hayırlı oyunlar.

Kendimce çok iyi 3-4 kişi tanıdım.kâr haneme ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Xolid tabii ki seni silmem zerre umrunda olmasın kardeşim.paylaştigimiz birşey yok.yani en ufak birşey kaybetmedin ve kaybetmedim.hepimizin illa ki arkadaşlari vardır. Hayırlı oyunlar.

Kendimce çok iyi 3-4 kişi tanıdım.kâr haneme ekledim.

Ayni duygularday
    Bro yanliz keske dagilmasaydi diyorum yani herseyin duzene oturmasi icin biraz zaman lazimdi sabredemediniz

• bi grubun en buyuk eksileri ortak oyunlarin duzenlendigi etkinlikler olmamasi idi...ben eski grubumda nasil davrandigimizi bi kac arkadasa anlatmistim gene anlatirim...fifa seven arkadaslar bir aksamda yapilacak turnuvalar yapardi proclub takima katilim cok iyiydi fifa da iyi olmamama ragmen cok zevk alirdim...fifa bittikten sonra yada bitmeden bf ciler saat verir su saatte toplaniyoz squad kurup multiye akardik resmen...ya zaten multisi belli oyunlar var ve bence en cok ortak oyun bu iki oyundur en azindan bu iki oyunda etkinlikler yapilabilirdi...etkinlik fifa da yapildi ama altug abi baya bi caba gosterdi ve gecte olsa bitti...gurubun %90 ninda nerdeyse bf var benim elimde su an tek bf kaldi be her zaman oynariz bilen bilir ben koskaoca grupta en fazla 8 kisi gordum bf de ayni anda ...bence dagilmadaki en buyuk sebeblerden biride yaz doneminde herkesin tatil de yazlikta ya da benim gibi vardiyali calisanlarin belirsiz saatlerde online olmasidir inanin listemde ki bu gruptan ekledigim ama daha online gormedigim adamlar var ismim bulunsun demisler...bi arkadasimiz sirf ortak oyunumuz yok diye aramizdan ayrildi bari grupta bosyere yer kaplamiyayim dedi cunku ortak hic bisey yapilmiyordu..aslinda yazacak cok seyim var da neyse buraya kadarmis....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 16 Temmuz 2014; 23:10:41 >

• Arkadaşlar bana fevri davranıyormuşsunuz gibi geliyor. Yaz aylarındayız ve oyun kıtlığını yaşıyoruz, yakın zamanda çıkmış veya çıkacak olan oyunlar da single tabanlı. Gruptakilerin ayrı ayrı sunucularda BF oynamaları konusunda çok haklısınız. Ben Bf oynayanları görünce direkt katılmak istiyorum ve beraber oynamaya çalışıyorum. Aksi takdirde grubun amacından çıkmış olurum. Ben mümkün mertebe grubun kuruluş amaçlarına uymaya çalıştım-çalışıyorum. Dağılmak için çok erken olduğunu düşünüyorum. Yeni gelecek olan coop ve Mp oyunlarda grubun canlı ve aktif bir şekil alacağını düşünüyorum..
  • Güzel noktaya değinmişsiniz.

Ayrı ayrı takıliyoruz.oyun sayısının bence önemi yok.iki oyun da olsa gönüller bir olduktan sonra oyun sayısı farketmemeliydi. 3-5 kişi ayrı yerde, 1 kişi ayrı yerde , 2 kişi ayrı yerde BF oynuyor.hayır kimse de demiyor ki ya psn e bakalım kim gelmiş gitmiş davet atalim.

Grup olayı biraz fedakarlıktir.ortak konuşacak bir şeylere sahip olmaktır.durumu el vermesine rağmen sevmediği için bf veya fifa almayan (en çok mp oynanan iki oyun ) kişi ya da kişiler en azından foruma bi selam sabah verse,burada olduğunu belirtse yeter.o da yok.e adamda bf yok fifa yok selam yok muhabbet yok.ne isin var burada ???

Turnuva bitsin diye bile uğraştık ettik.kimse açıkta kalmasın diye ben çıktım.eksik oldu yine geri girdim. Pro club dediniz geldim.kendi pro clubume davet ettim.bf dediniz geldim.( istisnalar var tabii ki )

Bence Can çok şey istemedi.olayı oyun boyutuna indirgemek yanlış . Burada selam sabah dışında iki dakika dizi,film,müzik,dünya futbolu vb herhangi bir konuyu konuşmak bile grup olmaktı.Takım olmaktı.bizde o da olmadı.

Yaz ayları olması sebebi ile durgunluk ayrı.konuya bakmaniza rağmen iki kelam etmemeniz ayrı.

• Başından beri herkesin katılım sağladığı bi grup olamadık zaten hep bi kopukluk vardı bende kendi adıma fazla etkin olamadım bi hatamız olmuşsa affola!! Aslında bundan sonrası için ortak oyunlar alınıp devam edilebilirdi ama hayırlısı olsun diyelim artık..

• Geçmiş olsun.Olması gereken olmuş.Zaten her akşam online olup, faaliyet yaptıklarımız belirli kişilerdi.Onlarla yola devam.Şuraya katılıp tek kelime yazmayanlara selam olsun.Psn arkadaş listesine bahar temizliği yapacağız anlaşılan.Grubu kurup, emek verdiğin için teşekkürler Can kardeşim

• İşin ilginç kısmı herkesin önerisi,fikri varmış ama herkes kendine saklamış. Adam grupla ilgilenmeyi bırakacağını belirttikten sonra 8 farklı kişi yorum yazmış

Zaten olay da bu ya.Şu 8-10 kişi bu kadar aktif olsa o bile yeter.Bence çok büyük bir istekte bulunmadı Can. tek dediği aslında şuydu : "hadi beyler hadi..toparlanalım biraz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 17 Temmuz 2014; 9:11:18 >
  • yeni olusumun adimlari atilcak nasipse belli kisilerle iletisime gecilcek ayrintilar daha sonra gorusulcek....

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand45

yeni olusumun adimlari atilcak nasipse belli kisilerle iletisime gecilcek ayrintilar daha sonra gorusulcek....

Hayırlı olsun. Ama bu grubu Can beceremedi değil kardeşim.Biz beceremedik.Bunu belirtme ihtiyacı hissettim,kusura bakma.

• grubu niye kapıyorsunuz yahu sanki kira veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: brigand45

yeni olusumun adimlari atilcak nasipse belli kisilerle iletisime gecilcek ayrintilar daha sonra gorusulcek....

Hayırlı olsun. Ama bu grubu Can beceremedi değil kardeşim.Biz beceremedik.Bunu belirtme ihtiyacı hissettim,kusura bakma.

Can a lafim yok Altug abi...ben daha gruba ilk girdigimde yolunda olmayan biseyler oldugunu anladim ve uyardim ben yazdim sizler gibi uyari mesaji ama grupta gercekten bi basi bosluk vardi fark etmemek elde degildi zaten...ben geldigimden beri tek yapilan organizasyon fifa turnuvasi oldu...Yeni grubumuz nasipse bole olmucak kapali bi grup olucak online olmayan ve bizimle oynamayan kimse olmayacak...bize isim degil oyun oynucak adam lazim facebook grubu olacak ve orda oyun ici cekilen videolar paylasilacak....aytica oyunlari kendi aramizda takaslama ve beraber alim satim isleri de yapicaz...birlikten kuvvet dogar diyecez....

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.