Şimdi Ara

GamersFirst MGAME sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biliyorum bu sorun hakkında konular açılmıştır fakat başka forumlarda ve burada kesin bir çözüme ulaşan birisini göremedim.
    Öncelikle sorunu tekrar izah edeyim.. Oyun gamersfirst te iken şifremi değiştirdim ve oyuna ara verdim tekrar girmek istediğimde ise şifremi unuttuğum için gamersfirst ten şifremi değiştirdim yine giremedim biraz araştırdıktan sonra oyunun MGAME ye geçtiğini öğrendim. Knightonlineworld sitesinden charımı geçiş yapmak istedim Forgot Your Password kısmından e-mail imi girdiğimde ise
    ''this email address is not registered'' hatasını aldım ticket attım fakat biryere varamadım...
    Aynı sorunlarla karşılaşıp çözüme ulaşan arkadaşlar yada öneride bulunacak arkadaşlar olursa çok sevinirim iyi fo
    rumlar..

• Ticket atmakta işe yaramadıysa eski şifreni hatırlamaktan başka çaren yok maalesef.
  • :S sanırım oyle e-mail değişirse forgot yoour password kısmından MGAME ye gecirebilirim diye denıycem e-mail değişim ticketii atıcam bakalım ne olacak
  • Siteye daha önce hiç giriş yapmadıysan, Forgot Your Password? seçeneğini de kullanamazsın. Dediğim gibi tek çözümü ya eski şifreni hatırlayacaksın yada ticket ile halletmeye çalışacaksın.
  • aynen ticketlarla ilgileniyorlar. bence uğraş biras tickety kolay bi yol olabilr
  • Teşekkurler arkadaslar. Bu konu ile ilgili ne tür bir ticket atmaliyim sizce? Charimin hacklendigine dair bir ticketmi ? Mail degistirmek icin ticket mi ? Yada mgame gecis icin ornek ticket varmidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamda k1'in sitesine girince direk olarak bilgileri güncelleme sayfası açılıyor ordan herşeyi komple baştan değiştiriyorsun eski bilgilerine ihtiyacın yokki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google authenticator sorunu
    10 yıl önce açıldı
    METİN2 PVP ANTİVİRÜS HATASI
    8 yıl önce açıldı
    Valorant hwid ban sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • K1 in sitesiine giriş yapamıyorum sorun orda girsem değiştiricem MGAME ye geçiricem charı
  • Ne diyorsunuz değişikler, K1 ne?
  • cidden k1 ne ya :D ahahha dalgınlık işte
  • Arkadaşlar sonunda karakterimi geriye aldım. Aynı sorunlarla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olabılıırım..
  • sevgili b4h0303 aynı sorun bende de var. Yardımcı olabilirsen çok mutlu olucam
  • Aynı sorun bendede var yardımcı olur musun ? Umutlar tükendi diyordum bende..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b4h0303 senden yardım bekliyoruz en kısa zamanda bize ulaşır mısın

• k1
  • b4h0303 gibi bu sorunu çözen yokmu gına geldi artık beklemekten sıkılıyorum artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.