Şimdi Ara

Gamerslocation.com Crysis Sunucusu Açıldı... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sohbet odasını takip edin genelde son 4 rakamı olmayan sunucular giriyor.. Orada ip adresi veriyorlar onları altta ip ile bağlan kısmına yazarak bağlanabilirsin. Ben iki kere bağlandım ikiside bu şekilde başka türlü asla girmiyor...Şimdilik..
  • bir jipte veya hava aracında en az 4 kişi görürseniz bilin o ben ve cod arkadaşlarımdır . takımca gezeriz ama heli patlayınca kötü oluyor
  • ekran kartı alana kadar multi oynuyim dedim oda çalışmıyor
  • yavv arkadaşlar sunucu kmlik doğrulaması hatası veriyor...
    nedir bu yav.... bu arada benden CD key de istemedi...
  • Umarım yakında gelecek olan yamada sunucu kimlik doğrulamama sorununa bi çare bulurlar yoksa crytek Multiplayer olayını beceremiyo mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Umarım yakında gelecek olan yamada sunucu kimlik doğrulamama sorununa bi çare bulurlar yoksa crytek Multiplayer olayını beceremiyo mu

ben MP beta'ya katılmıştım...
    Böyle bir sorun yoktu...
    Gayet güzel bir şekilde bağlanıyorduk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

bir jipte veya hava aracında en az 4 kişi görürseniz bilin o ben ve cod arkadaşlarımdır . takımca gezeriz ama heli patlayınca kötü oluyor

Birinizde mikrofondan tekno müzik çalsın, tam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 23 Kasım 2007; 20:36:36 >
  • yavv bu arkadaşımızın açtığı sunucuyada girilmiyor...
  • Az önce sunucuya girdim. Herhangibir program yoktu.
  • hem vistaya hemde XP ye kurmuştum ...
    ondan mı yaptı acaba...
    Şimdi Vistayı siliyorum...
    Bu arada bana CD key filan sormadı... ama ben EA'ya kaydettirdim...
  • arkadaşlar sorun şöyle çözülüyor...
    DVD deki tools klasöründen CODE yi çalıştırıp KEY'inizi tekrar girin...
    sonrada yine dvd içerisindeki punkbustersvc içindeki "pbsvc" adlı dosyayı çalıştırın...
    bu şekilde sorun çözüldü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzihh�

arkadaşlar sorun şöyle çözülüyor...
    DVD deki tools klasöründen CODE yi çalıştırıp KEY'inizi tekrar girin...
    sonrada yine dvd içerisindeki punkbustersvc içindeki "pbsvc" adlı dosyayı çalıştırın...
    bu şekilde sorun çözüldü..

Saolsın girdik bu seferde oyunda iken ''bağlantı zaman aşımına uğradı'' diyor habire atıyor bunun çaresi var mı
  • ya bu karşılıklı mikrofondan konuşma işini nasıl yapabiliriz.. Oyuna girdim bende mikrofonlu kulaklı var. mikrofon açık kullanabiliyorum başka yerde.. Oyun ayarları nı yaptım. TAB tuşu ile listeye baktığım da ben hariç hermeste ses simgesi açık.. Nedir bunun çözümü bilen varmı ?

Birazdan girecem yine servera.. byzihh™ arkadaşa teşekkürler dediği işlemi yapmadan önce giremiyordum şimdi hemen girdi
  • mikrofondan soldaki alt tuşu ile konuşuluyor ama bence hatalı bir seçim konusurken skora bakmak istediğiniz an masaüstündesiniz
  • beyler lütfen kzımayın ama silah nasıl seçilio? isimi console a yazıyorum ama bazı serverlarda consol açılmıo. ve consol açıp yazsam bile oyundan çıkıp girdikten sonra isim kayboluo? nereye isim yazmalıyım?

türk server ı serverlar arasında gözükmüo. girebilmem için her defasında elle ıp yi yazmam gerekio? bunun bi çözümü var mı?

yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sero34

beyler lütfen kzımayın ama silah nasıl seçilio? isimi console a yazıyorum ama bazı serverlarda consol açılmıo. ve consol açıp yazsam bile oyundan çıkıp girdikten sonra isim kayboluo? nereye isim yazmalıyım?

türk server ı serverlar arasında gözükmüo. girebilmem için her defasında elle ıp yi yazmam gerekio? bunun bi çözümü var mı?

Serverları ping değerine göre sıralarsan zaten ilk sırada gamerslocation.com çıkıyor snra da altında bir tane daha turkey yazan bir server çıkıyor.Silah için p tuşunu bir dene bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sero34

beyler lütfen kzımayın ama silah nasıl seçilio? isimi console a yazıyorum ama bazı serverlarda consol açılmıo. ve consol açıp yazsam bile oyundan çıkıp girdikten sonra isim kayboluo? nereye isim yazmalıyım?

Nickini değiştirmek için anamenüden profil kısmına girip yeni profil oluşturman gerek.. Yanlız yeni profilde, single player'ın save dosyaları olmuyor diye hatırlıyorum.. Save'lere ulaşmak için tekrar default profili aktifleştirmen gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzihh™

yavv bu arkadaşımızın açtığı sunucuyada girilmiyor...

Sunucuyla Alakalı Bir Sey degil Kimlik Dogrulamalariniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

quote:

Orjinalden alıntı: byzihh™

yavv bu arkadaşımızın açtığı sunucuyada girilmiyor...

Sunucuyla Alakalı Bir Sey degil Kimlik Dogrulamalariniz...

Sorun Çözüldü zaten...
    DVD içindeki tools klasörü bu işe yarıormuş...
  • up

baya zevkli valla 2-3 saattir oynuyorum.. Ama acemilik başa bela...

modlardan rica bu konuyu üst konu yapsalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 24 Kasım 2007; 22:22:53 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.