Şimdi Ara

Gamertag

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler paylaşmak isteyen gamertag ını yazarsa sevinirim.İlla oyun oynamak için değil takılırız. :)

Gamertag:emre istanbul

• ana konular var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creativeflo

ana konular var
    :)oralara baktım arkadaşım ama kalabalıklaşmış artık bakan yok :)bende arkadaş listede kimse ekliyemedim ondan açma ihtiyacı duydum. (birde eski kullanılmayan gt ler orda çok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrealphonse

:)oralara baktım arkadaşım ama kalabalıklaşmış artık bakan yok :)bende arkadaş listede kimse ekliyemedim ondan açma ihtiyacı duydum. (birde eski kullanılmayan gt ler orda çok)

Alıntıları Göster
    black opsun varsa ekle beni yada fark etmez eklesen.ama şuan goldum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

black opsun varsa ekle beni yada fark etmez eklesen.ama şuan goldum yok.

Alıntıları Göster
    Asphyxia35 ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Asphyxia35 ekleyin

Alıntıları Göster
    EfsaneCodcu ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

EfsaneCodcu ekleyin

Alıntıları Göster
    efflake
  • quote:

Orijinalden alıntı: efflake

efflake

Alıntıları Göster
    Ekledim herkesi beyler :) kabul edin baska yokmuu? :)kulaklıkla laflarız oyun oynayamasakta en kötü:)
  • quote:

Ekledim herkesi beyler :) kabul edin baska yokmuu? :)kulaklıkla laflarız oyun oynayamasakta en kötü:)

Alıntıları Göster
    Ekle hocam beni de. Kulaklık yok şimdilik. Ama yakında olur.
    GT: AbdulTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: black mamba

Ekle hocam beni de. Kulaklık yok şimdilik. Ama yakında olur.
    GT: AbdulTR

Alıntıları Göster
    jemsbir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

jemsbir

Alıntıları Göster

gamertag : PlatikuS

harbiden oynayan varsa beklerim..yok 1 ay beleş live i kullanıp kaçıcam diyorsan uzak durunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightlordofeden

gamertag : PlatikuS

harbiden oynayan varsa beklerim..yok 1 ay beleş live i kullanıp kaçıcam diyorsan uzak durunuz.

Alıntıları Göster
    black mamba kulaklık olarak nokia nın kulaklığını kullanabilirsin çalışıyor ama kol ayarlarından Headset ayarını seçmen gerek

• quote:

black mamba kulaklık olarak nokia nın kulaklığını kullanabilirsin çalışıyor ama kol ayarlarından Headset ayarını seçmen gerek

Alıntıları Göster
    ben harbiden oynuyorum :) headsetimde var özellikle mw 2 hastasıyım. gt imzamda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinacici

ben harbiden oynuyorum :) headsetimde var özellikle mw 2 hastasıyım. gt imzamda var.

Alıntıları Göster
    naruto shippuuden oynuyosan transformers oynuyosan nba 2k11 oynuyosan çıkacak olan mortal kombat oynıcyacaksan ekleyebilirsin KAMEHAME55
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOWITZKI

naruto shippuuden oynuyosan transformers oynuyosan nba 2k11 oynuyosan çıkacak olan mortal kombat oynıcyacaksan ekleyebilirsin KAMEHAME55

Alıntıları Göster
    DarkSpider99 Elimde 3 oyun var, COD Black Ops (İlk kez oynıcam Xbox'da), Red Dead Redemption ve Assassin's Creed : Brotherhood. İsteyen eklesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

DarkSpider99 Elimde 3 oyun var, COD Black Ops (İlk kez oynıcam Xbox'da), Red Dead Redemption ve Assassin's Creed : Brotherhood. İsteyen eklesin.

Alıntıları Göster
    her türlü oyun temin ederiz ap 2.5 olmasın yeter :D (fw attırcam yarın ama )
    birde bu mygamertag sıtesıne noldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

her türlü oyun temin ederiz ap 2.5 olmasın yeter :D (fw attırcam yarın ama )
    birde bu mygamertag sıtesıne noldu ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Fw den sonra Xbox Live den ban yersin sölim bence attırma orjinal takıl.
  • quote:

Arkadaşım Fw den sonra Xbox Live den ban yersin sölim bence attırma orjinal takıl.

Alıntıları Göster

edit : fw atıcaksan ekleme, ban yedikten sonra bi de seni silmekle uğraşmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 24 Mart 2011; 19:44:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MantarTheGreat

edit : fw atıcaksan ekleme, ban yedikten sonra bi de seni silmekle uğraşmayalım

Alıntıları Göster
    Katılıorum:)

• quote:

Katılıorum:)

Alıntıları Göster
    Paypay88TR99
    şu sıralar crysis 2 oynuyorum ama diğer oyunlarda mevcuttur isteyen isteyen ekleyebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.