Bildirim
Gamertag
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ana konular var -
:)oralara baktım arkadaşım ama kalabalıklaşmış artık bakan yok :)bende arkadaş listede kimse ekliyemedim ondan açma ihtiyacı duydum. (birde eski kullanılmayan gt ler orda çok)quote:
Orijinalden alıntı: Creativeflo
ana konular var -
black opsun varsa ekle beni yada fark etmez eklesen.ama şuan goldum yok.quote:
Orijinalden alıntı: emrealphonse
:)oralara baktım arkadaşım ama kalabalıklaşmış artık bakan yok :)bende arkadaş listede kimse ekliyemedim ondan açma ihtiyacı duydum. (birde eski kullanılmayan gt ler orda çok)
Alıntıları Göster -
Asphyxia35 ekleyinquote:
Orijinalden alıntı: poseidon_TR
black opsun varsa ekle beni yada fark etmez eklesen.ama şuan goldum yok.
Alıntıları Göster -
EfsaneCodcu ekleyinquote:
Orijinalden alıntı: Lod0ss
Asphyxia35 ekleyin
Alıntıları Göster -
efflakequote:
Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger
EfsaneCodcu ekleyin
Alıntıları Göster -
Ekledim herkesi beyler :) kabul edin baska yokmuu? :)kulaklıkla laflarız oyun oynayamasakta en kötü:)quote:
Orijinalden alıntı: efflake
efflake
Alıntıları Göster -
Ekle hocam beni de. Kulaklık yok şimdilik. Ama yakında olur.quote:
Ekledim herkesi beyler :) kabul edin baska yokmuu? :)kulaklıkla laflarız oyun oynayamasakta en kötü:)
Alıntıları Göster
GT: AbdulTR -
jemsbirquote:
Orijinalden alıntı: black mamba
Ekle hocam beni de. Kulaklık yok şimdilik. Ama yakında olur.
GT: AbdulTR
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: jemsbir
jemsbir
Alıntıları Göster
gamertag : PlatikuS
harbiden oynayan varsa beklerim..yok 1 ay beleş live i kullanıp kaçıcam diyorsan uzak durunuz.
-
black mamba kulaklık olarak nokia nın kulaklığını kullanabilirsin çalışıyor ama kol ayarlarından Headset ayarını seçmen gerekquote:
Orijinalden alıntı: nightlordofeden
gamertag : PlatikuS
harbiden oynayan varsa beklerim..yok 1 ay beleş live i kullanıp kaçıcam diyorsan uzak durunuz.
Alıntıları Göster
-
ben harbiden oynuyorum :) headsetimde var özellikle mw 2 hastasıyım. gt imzamda var.quote:
black mamba kulaklık olarak nokia nın kulaklığını kullanabilirsin çalışıyor ama kol ayarlarından Headset ayarını seçmen gerek
Alıntıları Göster -
naruto shippuuden oynuyosan transformers oynuyosan nba 2k11 oynuyosan çıkacak olan mortal kombat oynıcyacaksan ekleyebilirsin KAMEHAME55quote:
Orijinalden alıntı: Beyinacici
ben harbiden oynuyorum :) headsetimde var özellikle mw 2 hastasıyım. gt imzamda var.
Alıntıları Göster -
DarkSpider99 Elimde 3 oyun var, COD Black Ops (İlk kez oynıcam Xbox'da), Red Dead Redemption ve Assassin's Creed : Brotherhood. İsteyen eklesin.quote:
Orijinalden alıntı: NOWITZKI
naruto shippuuden oynuyosan transformers oynuyosan nba 2k11 oynuyosan çıkacak olan mortal kombat oynıcyacaksan ekleyebilirsin KAMEHAME55
Alıntıları Göster -
her türlü oyun temin ederiz ap 2.5 olmasın yeter :D (fw attırcam yarın ama )quote:
Orijinalden alıntı: DarKSpideR99
DarkSpider99 Elimde 3 oyun var, COD Black Ops (İlk kez oynıcam Xbox'da), Red Dead Redemption ve Assassin's Creed : Brotherhood. İsteyen eklesin.
Alıntıları Göster
birde bu mygamertag sıtesıne noldu ? -
Arkadaşım Fw den sonra Xbox Live den ban yersin sölim bence attırma orjinal takıl.quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn
her türlü oyun temin ederiz ap 2.5 olmasın yeter :D (fw attırcam yarın ama )
birde bu mygamertag sıtesıne noldu ?
Alıntıları Göster -
quote:
Arkadaşım Fw den sonra Xbox Live den ban yersin sölim bence attırma orjinal takıl.
Alıntıları Göster
edit : fw atıcaksan ekleme, ban yedikten sonra bi de seni silmekle uğraşmayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 24 Mart 2011; 19:44:44 >
-
Katılıorum:)quote:
Orijinalden alıntı: MantarTheGreat
edit : fw atıcaksan ekleme, ban yedikten sonra bi de seni silmekle uğraşmayalım
Alıntıları Göster
-
Paypay88TR99quote:
Katılıorum:)
Alıntıları Göster
şu sıralar crysis 2 oynuyorum ama diğer oyunlarda mevcuttur isteyen isteyen ekleyebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X