Arkadaşlar ben birkaç gün önce yeni bir bilgisayar aldım, windows 7 home premium 64 bit, asus n53s modeli. batman arkham asylum oyununu yükledim ancak save etmek için games for windows live programı gerekliymiş. onu kurmaya kalktığımda şöyle bir hata aldım;
''An error occurred during the installation of assembly 'Microsoft.VC90.CRT,version="9.0.21022.8",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",processorArchitecture="x86",type="win32"'. Please refer to Help and Support for more information.''
daha sonra age of mythology yükledim, ancak oyun açılırken şunun gibi bir yazı çıktı; MSXML 4.0 is not installed. ...
MSXML 4'ü indirip kurmaya çalıştığımda games for windows live'dakine benzer bir hata aldım. tekrar tekrar denedim ama bir türlü kuramadım bu programları. gerçekten çok canım sıkıldı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
yanlış yere mi açtım acaba? :(
Merhabalar,emin değilim ama buna benzer bir sorun yaşamıştım.Eğer bilgisayarınızda windows update kapalı ise açmanız gerekli windows update bölümünde önemli güncelleştirmeler'in altındaki ilk seçenek olan "Güncelleştirmeleri otomatik olarak yükle (önerilen)"i seç ve hemen alttaki önerilen güncelleştirmeler ve güncelleştirmeleri kimler yükleyebilir seçeneklerindeki kutucuklar boş ise onlara tik işaretini koyup tamam dedikten sonra bahsettiğiniz programları yükleyin ayrıca bu adrestekihttp://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?familyid=5e193cfe-f45a-4e29-b6b7-984e7802c639 Windows Live oturum açma yardımcısınıda yükleyin.Çünkü o da bazı oyunlarda isteniyor ve dediğim gibi bunu yüklemek için windows update açık olmalı.Ayrıca güvenlik duvarını kapatarak deneyin.Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme