Şimdi Ara

Gamesatış hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ilk defa gb almak için pttye gittim internetteki bilgileri formabaktım yok online falan birşeyler yazıyor anladığım kadarıyla doldurdum

Yatırma falan sonra ismini yazdım adamın verdim

Şimdi bekliyorum bu ne zaman onaylanacak bilen varmı acaba yanlış birşeymi yaptım?_

• quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

Arkadaşlar bugün ilk defa gb almak için pttye gittim internetteki bilgileri formabaktım yok online falan birşeyler yazıyor anladığım kadarıyla doldurdum

Yatırma falan sonra ismini yazdım adamın verdim

Şimdi bekliyorum bu ne zaman onaylanacak bilen varmı acaba yanlış birşeymi yaptım?_

7den sonra onaylanıyordu sanırım.

Sitelerinde yazar bir araştır.
  • öyleyse sorun yok kardeş saol yanlış birşey yapıpta parayı kaybetmek sıkar insanı ilk defa havale yapıyorumda
  • sonuçta parayı yatırdığına dair bir belge aldıysan sorun olmaz.
  • daha bu gün para yatırıp alışveriş yaptım bi kaç aydır kullanıyorum güvenilirdir bizim arkadaslar yıllardır kullanıyor merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolma -- 6 Temmuz 2010; 1:12:11 >
  • Bankalardan yatırmak daha kolay ve daha güvenilir bence bankalardan yatır
  • Gamesatis.com oldukca basarili. Oyunu biraktigim donem bir miktar GB satmistim inanilmaz hizli ve guvenli diyebilirim. GB satin almadim ama onuda denerim maksat yesillik olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gamesatis gibi başka bir berbat site görmedim. Eğer işiniz aksar ve Müşteri hizmetleri(!) nin eline düşerseniz bittiniz. Çok ilgisizler. Ulaşmaya çalıştığınızda cevap vermiyebiliyorlar. Hatta çıkıyorlar. 2 alışverişim oldu bir daha da almamaya yemin ettim. TAVSİYE ETMİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: bypremium

Gamesatis gibi başka bir berbat site görmedim. Eğer işiniz aksar ve Müşteri hizmetleri(!) nin eline düşerseniz bittiniz. Çok ilgisizler. Ulaşmaya çalıştığınızda cevap vermiyebiliyorlar. Hatta çıkıyorlar. 2 alışverişim oldu bir daha da almamaya yemin ettim. TAVSİYE ETMİYORUM

nickin guzelmis. 1senelik basligi uplayip gamesatisi kotulemissin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bypremium

Gamesatis gibi başka bir berbat site görmedim. Eğer işiniz aksar ve Müşteri hizmetleri(!) nin eline düşerseniz bittiniz. Çok ilgisizler. Ulaşmaya çalıştığınızda cevap vermiyebiliyorlar. Hatta çıkıyorlar. 2 alışverişim oldu bir daha da almamaya yemin ettim. TAVSİYE ETMİYORUM

bende sürekli orayı kullandım ve hiç sorun cıkmadı.
  • en iyisi gamesatış en güvenilirde ora ben süerekli gb alıyorum satıyoum çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.