Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i3 350m 2.27 ghz
    ATI Mobility Radeon™ HD 5650 1GB

sizce nasıl oynabilirim oyunu orjinal almayı düşünüyorum multi-single
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan

gtx590 3gbram, 4gb ram sistem rami, q8300 2.5ghz işlemci ve 1200w power bu oyunu kaldırır mı sizce? Benim sistem bu :)

sisteme bayıldım. anakartın iyiyse ve ramlarde 1066mhz'den yüksekse ikinci elden bir q9550 alıp 4 ghz olarak kullanman 1080p'de işlemci darboğazını kaldıracaktır. yoksa i5 2500k'lı bir sistem kur. (gerçi senin sitem bu haliyle benim q9550 ve gtx460'lı sistemi tokat manyağı yapar ama neyse)

quote:

Orijinalden alıntı: ArFa_

amd x955
    saphire hd6850 1GB GDDR5 256bit

bunlarla full grafikte oynanır mı ?

senin sistem benim sistemle aynı sayılır. gtx460 ve q9550 ne kadar açarsa seninkide o kadar açar
    birde monitörede bağlı. 1080p ise iş değişir. (benimki 1440x900'de full ayar oynarım diye umuyorum.)

• PC versiyonu tabiki de daha iyi olacak . Neyin karşılaştırılması yapılıyor ki .Arada 5 yıllık teknoloji farkı var , bi zahmet PC daha iyi olsun . .
    Konsol sahipleri de boşuna üzülmesin , oyun BC2'den daha iyi olacak . BC2 bile benim PS3'te oynadığım en iyi multiplayer oyunlardan . BF3 hayal kırıklığına uğratmayacak konsol sahiplerini , çatır çatır online oynayacağız .

Kişi sayısına da aldanmayın , çok kişili isteyen gider M.A.G alır 256 kişi ile oynar . İş sadece oyuncu sayısında ve görsellikte değil . Ayrıca konsollarda 24 kişiye uygun olarak haritalar baştan optimize edilecek .

Bekle bizi BF3 .
  • PC Fanboylar basmış burayı. Baksana adamların PC'ye önem verdikleri yok oynayamadığınız bir sürü oyun var, yazık.. PC'de sadece Grafik var başkada bir halt yok. Siz gidin o muhteşem grafiklerinizle oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

xbox 360 sürümü daha gösterilmedi, Elbette PC daha iyi olacaktır. Ama xbox 360 çok daha iyi olacaktır.

Tabikide PS3 olduğu için böyle.
  • heatblast

önerilen sistem gereksinimi senin sistemin ,1080p kalitede kaldırır mı diye düşünmeye gerek yok .oyunların tavsiye edilen sistem gereksinimlerine ve Benchmark'larına bak 1080p ve full grafikte genel olarak 40 fps üstünde olur...mesela crysis 2 gtx560 ti istiyordu...gtx560 ti ile 1080p'de 50fps üstünde oynuyorsun....gta 4 gibi optimizasyon sorun olmazsa 6850 ile 40 fps'lerde oynanıcaktır...
  • PC akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

heatblast

önerilen sistem gereksinimi senin sistemin ,1080p kalitede kaldırır mı diye düşünmeye gerek yok .oyunların tavsiye edilen sistem gereksinimlerine ve Benchmark'larına bak 1080p ve full grafikte genel olarak 40 fps üstünde olur...mesela crysis 2 gtx560 ti istiyordu...gtx560 ti ile 1080p'de 50fps üstünde oynuyorsun....gta 4 gibi optimizasyon sorun olmazsa 6850 ile 40 fps'lerde oynanıcaktır...

crysis 2'yi full ayar oynadım. ama monitör 19 inç (1440x900)'di. çözünürlük düşük olunca kasmadan oynadım.
    1080p'de 2073600 piksel var 1440x900'de 1296000 piksel var. aradaki fark %60 olduğundan söyleme gereksinimi duydum.
    bf3'ü full hd sıkıntısız oynamak için bence hd69xx serisi veya gtx560 ti o.c. ve üstü gerek.

• Yapma ya of ben ne zaman kaliteli çözünürlükte oyun oynayacam bu konsolu boşuna mı aldık elimizde kalcak ya offfff
  • heatblast

söylemene gerek yok :D 1920 ile 1080'i bi çok kez çarptım ...

DİCE güvenilir firmadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsem96

Yapma ya of ben ne zaman kaliteli çözünürlükte oyun oynayacam bu konsolu boşuna mı aldık elimizde kalcak ya offfff

Arkadaş şöyle yapanlarıda hiç anlamıyorum, tamam para veriyorsun en iyisini almak istersin ama bu kadarda olmayın yani. Sonuçta konsollara kötü gelecek olabilir ama Mario gibi grafiklerle gelmeyecek en azından neden bu kadar üzülüyorsunuz anlamadım. Birde PC'de 60 fps çalışacakmış konsolda 30 fps dediklerinde "offf yaaa allah belasını versin" diyenler var ona hiç bir şey demiyorum. Hani 30 fps ile 60 fps yine fark vardır anlarım ama zaten 40fps'den sonrasını gözünüzle ayırt edemessiniz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: togiee

PC akar.

Konsol akar...
  • Bu oyunu pc de oynayanın aklına şaşayım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunu pc de oynayanın aklına şaşayım...

Nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Nasıl yani?

Ironi yapiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Nasıl yani?

Ironi yapiyor.

Pinky konsolu sever, çok emin olamadım o yüzden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Nasıl yani?

Ironi yapiyor.

Pinky konsolu sever, çok emin olamadım o yüzden.

Konsoldada ayirim yapar xbox.

• http://www.youtube.com/watch?v=vg0Tmydj29M

Bunu dinleyipte gaza gelmeyen var mı :D
  • quote:

Pinky_Demon

Bu yoruma ironi demek ,beyaza siyah demekten farksızdır....
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.