Şimdi Ara

Gamescom 2016: Battlefield 1'i Oynadık! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Osmanlıya karşı olması daha iyi ki? Güçlü olana karşı olunur hep. Demek ki Osmanlıyı hafife almamışlar. Bu bir oyun sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Osmanlıya karşı olması daha iyi ki? Güçlü olana karşı olunur hep. Demek ki Osmanlıyı hafife almamışlar. Bu bir oyun sorun olacağını sanmıyorum.

Kendi askerini öldürmek insana bi koyuyor be Hacım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapımcı firma yetkililerine sorsaydınız keşke Atatürk' ün oyunda olup olmayacağını.

• Ottoman's Power.

• dünyanın en iyi oyunu bf serisininde en iyisi, xbox one s ile birlikte hemen alacağım...!
  • E hani ben oynayan göremedim ?
  • Osmanlı devletine bence kitaplarda olmayan bir yenilgi göstereceklerdir kim bilir hangi devletle oynuyoruzdur ingilteredeki okullarda tarih derslerinde türkleri barbar olarak gösteriyorlar sanki biz onların ülkesinde soykırım yapmışız gibi bu oyun benim gözümde bitmiştir
  • işte korktugum senaryo modu osmanlı karsı zaten belliydi oyun senaryo modu için oynanmaz ama osmanlı askerinide öldürmem multi kısmında sürekli osmanlıya gecmek lazım kendi askerimizi öldürmemk icin en iyisi bence boykot edilmeli adamlar utanmadan türkçe yapıyor oyunu zaten bu ecnebiler bedavaya yapmaz türkce yine multi oynanabilir ama senaryo kesinlik türk insanı oynamaz istisna türkiyeden gurbetci korkaklar oynar ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

işte korktugum senaryo modu osmanlı karsı zaten belliydi oyun senaryo modu için oynanmaz ama osmanlı askerinide öldürmem multi kısmında sürekli osmanlıya gecmek lazım kendi askerimizi öldürmemk icin en iyisi bence boykot edilmeli adamlar utanmadan türkçe yapıyor oyunu zaten bu ecnebiler bedavaya yapmaz türkce yine multi oynanabilir ama senaryo kesinlik türk insanı oynamaz istisna türkiyeden gurbetci korkaklar oynar ama

Yav kardeşim ne diyon yaa,Oyunlarda yabancılar hergün kendilerini öldürüyorlar,Gta da hergün kendi insanlarını katlediyorlar..Şimdi sanal gerçek olmayan birşeyden nasıl bu kadar etkilenirsin...Adı üstünde oyun oyun....
  • Sene oldu 2016 hala mobilden DH videoları izlenmiyor
    Lg G2

• Bizim milletimiz olsa arkadaki tankın üstüne çıkar oradan fotoğraf çektirirdi :D

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

işte korktugum senaryo modu osmanlı karsı zaten belliydi oyun senaryo modu için oynanmaz ama osmanlı askerinide öldürmem multi kısmında sürekli osmanlıya gecmek lazım kendi askerimizi öldürmemk icin en iyisi bence boykot edilmeli adamlar utanmadan türkçe yapıyor oyunu zaten bu ecnebiler bedavaya yapmaz türkce yine multi oynanabilir ama senaryo kesinlik türk insanı oynamaz istisna türkiyeden gurbetci korkaklar oynar ama

Özürlü galiba üstüne gitmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.