Şimdi Ara

Gamescom'dan Gameplay videosu(Bu iş BİTMİŞ!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=8GERdUUyChg

Arkadaşlar tavsiyem 1080p yapıp izleyin. Oyunun dinamikleri, grafikleri resmen çağ atlamış(özellikle çimler ve ışıklandırmalar), gerçeğe ramak kalmış. Çocukluğumuzdan beri oynadığımız Fifa'nın oldukça yüksek seviyeye gelip bize bu keyifi yaşatacak olması büyük bir saygıyı hakediyor..

• Oyun dışı animasyonlar eyvallahta top çimde değilde buzun üzerinde gibi hiç sekmeden kusursuz gidiyor adamların ayağı yere basmıyorda sanki havada yürüyor gibi...Gene oyun hissiyatı berbat...Mecburen slider ayarlarıyla adam etmeye çalışacaz...
  • oynanış aşırı değişmiş pc fifa 14 e göre müthiş bir oyun bizi bekliyor
  • Aynı bence,fazla bir değişiklik yok.
  • adamlarin hangi ayagi kullandigini gosterme olayina fazla kasmislar sanki adam sag ayagiyla goturcem diye duzgun kosamadi
  • Çok fazla değişiklik yok gibi.Seyirciler ve birkaç yeni animasyon
  • fifa 14 ile 15 te oyundaki koşuların gerçek hayattaki ile alakası yok ayrıca oyuncular sahada değilde sanki buz pistinde gibiler
    topsuz alandaki oyuncular robot gibi duruyor.inşallah full sürümde düzeltilir.bunların dışında oyun gayet güzel olmuş.
  • Çok değişiklik yok diyen arkadaşlar Fifa 14'ü kaç saat oynadınız gerçekten çok merak ediyorum. 400 saatten fazla oynadım ve değişiklik yok demek kusura bakmayın ama komik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tungaalper -- 15 Ağustos 2014; 11:04:10 >
  • Ben bunu görmemiştim sağol. Heyecanla beklemedeyim artık sabırsızlanıyorum harika bir oyun olacak
  • bu oyun çok kötü diyen veya bir değişiklik yok diyen ya fifayı hiç oynamamıştır ya da oyunlardan anlamıyordur nası bir değişiklik yok arkadaş şu görüntüler nasıl olurda heyecanlandırmaz bize futbol oyunlarında çağ atlattırdılar siz gidin az ötede pes oynıyın.Anlamadığım dünyanın çoğu kısmı fifa oynar Türkiye'nin çoğu kısmı pes oynuyor illa zıt olucaz tamam 2006-2009 arası pes çok iyiydi ama bu fifa 2010 ile bitti tabii pes 2013te güzeldi ama bir fifa 13 değildi.
  • agueronun sol kanattan topu alarak ceza sahasına kadar koşup sol kanattan içeri orta açtığı pozisyondaki koşuşunu hiç beğenmedim,öle koşu mu olur yahu

eyvah eyvah beyler oyun beklediğimiz gibi çıkmayacak herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

agueronun sol kanattan topu alarak ceza sahasına kadar koşup sol kanattan içeri orta açtığı pozisyondaki koşuşunu hiç beğenmedim,öle koşu mu olur yahu

Yanlış anlamayın EA Sports'dan herhangi bir komisyon almıyorum fakat tam olarak ne bekliyorsunuz? Gerçekten sadece Aguero'nun o koşusu yüzünden mi oyunu kafadan sildiniz? Şu görüntüler sizi hiç heyecanlandırmadı mı? Vallahi kardeşim sizin gibileri anca PES 13 paklar, gidin PS cafe'de oynayın. Alın 6 tane adamı forvete, 3-5 gol atın rahatlayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tungaalper -- 16 Ağustos 2014; 0:08:57 >

• çim mükemmel duruyor, oynanışı da beğendim Ignite motorunun PC için gelecek olması, yeni animasyonlar, TR ligi ve fazlası..

bu sene kesin alınmalı bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tungaalper

quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

agueronun sol kanattan topu alarak ceza sahasına kadar koşup sol kanattan içeri orta açtığı pozisyondaki koşuşunu hiç beğenmedim,öle koşu mu olur yahu

Yanlış anlamayın EA Sports'dan herhangi bir komisyon almıyorum fakat tam olarak ne bekliyorsunuz? Gerçekten sadece Aguero'nun o koşusu yüzünden mi oyunu kafadan sildiniz? Şu görüntüler sizi hiç heyecanlandırmadı mı? Vallahi kardeşim sizin gibileri anca PES 13 paklar, gidin PS cafe'de oynayın. Alın 6 tane adamı forvete, 3-5 gol atın rahatlayın...

yok kardeşim hayatta ben pes falan oynamam;hayatımda o kadar dandik bi oyun görmedim ve kendimi bildim bileli fifa oynarım. fifa 13-14 orjinal aldım ve her gün 3-5 seasons maç yaparım tabi allahın belası tttttnet izin verirde lagdan oynayabilirsek.

ben o yorumu sanki pesteki gibi top ayağa yapışık bi koşma stili gibi gördüğüm için yaptım yoksa oyunun piyasada rakibi yok

• Gelmiş geçmiş,yapılabilecek en iyi futbol oyunu bizi bekliyor...halı saha maçlarına gitmeye gerek kalmıcak herhalde !!!! 15-16 gb oyun ne demek !!
    Topun dümdüz gitmesinden bahsedenlere soruyorum; patates tarlası stad vardıda,top zıplamadı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.