Şimdi Ara

Gamesliga hakkında bilgisi olan varmı nasıl üye olunur ve yas siniri var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaş sınırı yok.para çekmek için banka hesabın olması yeterli.belge istemiyor.
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Üye olurken 18 yas ustu hesap kullansak bir sıkıntı çıkar mi para çekme konusunda hangi seçenekler var peki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben buraya üyee olmuştum yıllaarrr önce çok fazla da oynadım hiç bir sıkıntı yaşamadım..

Şimdi site değişmiş kullanıcı adı parola hatırlamıyorum hatırlat seçeneğinden numara mail vs giriyorum hiç bir şey olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

Ben buraya üyee olmuştum yıllaarrr önce çok fazla da oynadım hiç bir sıkıntı yaşamadım..

Şimdi site değişmiş kullanıcı adı parola hatırlamıyorum hatırlat seçeneğinden numara mail vs giriyorum hiç bir şey olmuyor :)

uzun süre giriş yapılmayan hesaplar kapatıldı hocam
  • Dikkat edin çarpılmayın .
  • arkadaşlar mail adresiyle üyelik yapınca devamlı bonus geliyor. mail adresinizi verin referans maili atayım numarayı üye olurken referans kısmına yazın. birbirimize kazandıralım öyle üye olalım.bir kaç arkadaşım 100-150 lira çekti gayet hızlı.
  • En az para yatırma sınırı kaç bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencoziksk

En az para yatırma sınırı kaç bilen varmı

gamesliga kapandı hocam.wetteliga ya geçti
  • Gamesliga kapandı el değiştirdi yeni sitesiyle hizmet vermekte wetteliga olarak fakat para yatırmak eskisi gibi kolay değil belge vs istiyorlarmış isteyene gamesliga benzeri yatırmada çekmede sıkıntı yaşamadan belge istemeden site verebilirim mesaj atmanız yeterli bonusda vereceğim bonusları paraya çevirme yönteminide anlatacağım gönül rahatlığıyla mesaj atınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg1595

Gamesliga kapandı el değiştirdi yeni sitesiyle hizmet vermekte wetteliga olarak fakat para yatırmak eskisi gibi kolay değil belge vs istiyorlarmış isteyene gamesliga benzeri yatırmada çekmede sıkıntı yaşamadan belge istemeden site verebilirim mesaj atmanız yeterli bonusda vereceğim bonusları paraya çevirme yönteminide anlatacağım gönül rahatlığıyla mesaj atınız

profiline bakınca hangi siteyi söyliceğini tahmin etmek pek zor değil. Eğer güveinlir belge istemeyen diyoarsanız artemisbet te oynayın. Bonus almadığınız sürece belge istemezler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.