Şimdi Ara

Gametrailer's Game Of The YEAR ! Thee Modern Warfare 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O puanları verenlerin ½60'ı Call of duty 4'çü.½20'si Battfield fanboyu.½15'i Uncharted 2 Fanboyu.½5'i MW2 severler.Yorumları okuman yeterli bunu anlamak için.
    @GoldPunch
    Bir taraftan UC2 savunuyor,bir taraftan MW2'yi övüyor,işte editörlük böyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InfinityWard -- 1 Ocak 2010; 21:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InfinityWard

@SONY_55
    100½100 PS3 Fanboysun

Fake değiliz ya çakma değiliz ya önemli olan.Varsın %100 fanboy olalım..
  • mw1.01+250.000$ = gametrailers goty

diger siteler gerizekalı heralde uc2ye goty verdıklerı ıcın gametrailers dıger sıtelerın goremedıgı bır sey gordu heralde mesela yesillikler
  • GameTrailers;

MGS4, genelde 9 üzeri, çoğu siteden 10 almıştı. Lâkin, GameTrailers 8 kusur bir şeyler vermişti.

Modern Warfare 2, ilkinden kötü bulundu, uğraşı hissettirmedi ve çoğu sitede MP dışında pek bir ödül alamadı. GameTrailers, GOTY seçti.

Peki, neden MGS4'ü yazdım? MGS4, Amerika'yı yeren bir oyundu. Göndermeleri yakalayanlar bilirler. Hoş yakalamaya gerek yok, PMC'ler bile ilk bakışta Amerikan askerlerini anımsatıyor. MW2 ise, Amerikan ve İngiliz milliyetçiliğini tepeye taşıyor, Orta Doğuda yapılanları ahlâki bir suç değil, başarı olarak nitelendiriyor.

Ben GT'nin aşırı milliyetçi ve yobaz olduğunu çıkarıyorum sadece. Benden bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

GameTrailers;

MGS4, genelde 9 üzeri, çoğu siteden 10 almıştı. Lâkin, GameTrailers 8 kusur bir şeyler vermişti.

Modern Warfare 2, ilkinden kötü bulundu, uğraşı hissettirmedi ve çoğu sitede MP dışında pek bir ödül alamadı. GameTrailers, GOTY seçti.

Peki, neden MGS4'ü yazdım? MGS4, Amerika'yı yeren bir oyundu. Göndermeleri yakalayanlar bilirler. Hoş yakalamaya gerek yok, PMC'ler bile ilk bakışta Amerikan askerlerini anımsatıyor. MW2 ise, Amerikan ve İngiliz milliyetçiliğini tepeye taşıyor, Orta Doğuda yapılanları ahlâki bir suç değil, başarı olarak nitelendiriyor.

Ben GT'nin aşırı milliyetçi ve yobaz olduğunu çıkarıyorum sadece. Benden bu kadar...

+10000000000

• Her iki oyunu da severek ve bayılarak oynadım ama 1. Uncharted 2 olmalıydı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.