Şimdi Ara

Gaming Ekipman Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim Monster Abra A7 v3.1 Gaming Laptop'um var ve mutlu mutlu kullanıyorum fakat diğer ekipmanlarımdan o kadar memnun değilim. Şuan Logitech g300 mouse ve Logitech g230 kulaklık kullanıyorum ve beni tatmin etmemeye başladılar, bigisayarımın seviyesi artınca yetersiz geldiler yani. Yeni bir kulaklık ve mouse ayrıca mousepad arıyorum. Biraz araştırma yaptım fakat tam istediğimi bulamadım. Bütçe çok problem değil, hepsine toplam 800 TL kadar harcayabilirim ama az olursa da iyi olur yani Oynadığım oyun tarzı diye belli bir şey yok her tarzdan oynuyorum. Sağ elimi kulanıyorum ve ekipmanların birbiriyle uyumlu olması lazım takıntılar takıntılar... Bu arada ekipmanların maviyle de uyumlu olması lazım klavyem mavi de Yine de siz renk konusuna çok takılmadan yardımcı olsanız da yeter o kısımla ben ilgilenmeye çalışırım ama siz yine de akılda bulundurun Şimdiden teşekkürler

• 800 TL'ye Razer Chroma set alabilirsin yanılmıyorsam. Tam senlik.
  • Razer Deathadder Chroma ya baktim ama normal versiyonda 4G sensor oldugu icin normaline daha sicak bakmistim ne dersiniz? Bu arada razer kraken 7.1 sanal surround kullaniyor diye biliyorum dogru mu bilginizi ve sanalsa veya degilse fikrinizi alabilir miyim? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antocio kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knighton kullanıcısına yanıt
    Özelliklerine tam olarak bakmadım. Fakat 7.1 dediğiniz olay sanal evet. Sanal olmayan Razer ürünü Tiamat 8 tane hopörlör vardı içinde.
  • Öncelikle merhaba herkese ,

Cs go oyuncuyusum , turnuvalara felan katılıyoruz kendi halimizde.G500 mouse'yi 2.5 senedir kullanıyordum ama kablo sorunundan dolayı değiştirmek zordunda kaldım.2 haftadırda bütün forum sitelerindeki yorumları okumaya çalıştım.SS rival ve razer deathadder chroma arasında kaldım.İstanbul da adekse gittim , giderken ss rival alma niyeti ile gittim.İyikide adekse gitmişim orada bütün mouseleri deneme şansım oldu.Şunu söyleye bilirim rival güzel mouse ve oradaki ilgi arkadaş güzel samimi açıklamalarda bulundu.Zamanla rival'ın yanındaki plastikler soyulduğunu söyledi hatta örnediğinide gösterdi.Rival zaten elime büyük geldi bende choroma modelini denedim ve ergonomi olarak elime daha iyi oturdu.Adeks deki bilgisayarlarda çeşitli oyuncu mouse ları kullanılıyor ve günde birsürü müşteri gelip gidiyor.SS rival lerin hepsinde yanındaki plastik soyulmuş , choromalarda herhangi bir aşınma göremedim.Size tavsiyem mouse almadan önce denemeniz elinize en uygun model hangisi ise onu almanız.Ben choramyı aldım ellerimde orta büyüklükde gayet de ergonomi olarak tam oturdu.

Özellike CS go için mouse alıcaksanız ve elleriniz orta veya küçük ölçülerde ise Razer Deathadder Choramayı tavsiye ederim

Choroma da 4g sensör mevcut

• Kulaklık:Roccat kave 5.1, Steelseries siberia v2 frost blue edition.
    Mouse:Steelseries sensei fnatic edition, sensei raw frost blue edition.
    Mousepad:Steelseries sensei qck+ frost blue edition.

Sensei fnatic edition ve roccat kave(siyah mavi) dışındakiler mavi beyaz temalı ürünler.

Bunların dışında;

Kulaklık:Sennheiser Pc350,Logitech g930(kablosuz),Astro a40,Razer tiamat 7.1,Razer kraken pro
    Mouse:Roccat kone pure military edition,Mionix naos 8200,Mionix avior 8200,Razer deathadder chroma
    Mousepad:Roccat taito,Steelseries qck mass,Razer goliathus speed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Str0ke -- 27 Mart 2015; 12:26:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.