Arkadaşlar cod black ops turnuvalarına katılmaya basladım ama ne yazıkki headsetim olmadığı için cok iyi bir durumda değilim. Black ops ta rakibin ayak seslerini duymak cok önemli olduğu için kesinlikle bir headset almam lazım fakat türkiyede astro, turtle beach tarzı markalar bulamadığım için(bide çok pahalılar) henuz bir headset alamadım. Sizlerden 100 tl civarı cok pahalı olmayan ve turkiyede satılan işime yarayacak orta düzey bir headset önerisi istiyorum. Cevaplarınız için simdiden tesekkurler
Sony'nin headsetini alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: savas tanrisi
Arkadaşlar cod black ops turnuvalarına katılmaya basladım ama ne yazıkki headsetim olmadığı için cok iyi bir durumda değilim. Black ops ta rakibin ayak seslerini duymak cok önemli olduğu için kesinlikle bir headset almam lazım fakat türkiyede astro, turtle beach tarzı markalar bulamadığım için(bide çok pahalılar) henuz bir headset alamadım. Sizlerden 100 tl civarı cok pahalı olmayan ve turkiyede satılan işime yarayacak orta düzey bir headset önerisi istiyorum. Cevaplarınız için simdiden tesekkurler
önce benim yazdığımı oku sonra link ver benim sorduğum konuyla alaksı yok o konunun orda blutooth kulaklık önerisi alıyolar ben gaming headset diyorum yararlı bişey demiceksen öneri verme
quote:
Orijinalden alıntı: savas tanrisi
önce benim yazdığımı oku sonra link ver benim sorduğum konuyla alaksı yok o konunun orda blutooth kulaklık önerisi alıyolar ben gaming headset diyorum yararlı bişey demiceksen öneri verme
gaming head set ile bluetoth kulaklık arasındaki farkı acıklayabilirmisin. bende oyle bir sey dusunuyorumda
turtlebeach px21. amazon.com'dan 1 haftada geldi. 150 tl gibi maloldu. baya memnunum. bir bak istersen.
sağol bende px21 ile astro a40 arasında kalmıştım seçimimi px21 den yana kullanıcam galiba, teşekkürler cevabın için
tabi ki astro a40 cok daha iyi bir headset ama arada baya fiyat farki var. astro $250 civarinda, px21 $60. bir de a40'da cok fazla kablo kirliligi oluyor. px21 ile tek kabloda hallediyorsun.
bu arada psn zitkobirlik, ekleyebilirsin.
Arkadaşlar akşam vatandan wep470 aldım piyasada az başka yerde bulamadım kocaelide tabi mükemmel uyum sagladı hic bi sıkıntı yok yaklaşık 3 saat gt5 oyununda kullandım bilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme