|
Gaming Laptop Önerisi 40-50K Arası
-
-
Komisyonumu isterim ama, bizi göreceksiniz hocam.
-
Öneriniz için teşekkür ederim. Ryzen konusunda tereddüt ediyorum markaya uzağım -
Etmez hocam. Ps5 de kullanılan işlemci kimin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 15 Temmuz 2023; 19:6:37 > -
Ah birde anlasam uzağız hocam maalesef bu işlere
-
Oyun oynayacaksan önceliğin ekran kartı olsun. 4060 ve üstü, 3070 ve üstü
Ram en az 16gb ( fazla da olabilir), ssd 1tb (512 de olur ama oyunlar çok yer kaplıyor)
İşlemci intelde 12-13. nesi i7 veya ryzen 7 serisinden 7000 liler
İşletim sistemin varsa freedos, yoksa windows yüklü olarak alabilirsin
Acele etmene gerek yok, iyi bütçen var. Diğer arkadaşlar da model yazar yorumlara bakar önfikir sahibi olur öyle karar verirsin.
-
İlk paylaştığınız PC ile kıyasen yorumunuz hangisidir;
https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-2023-fa507xi-lp013.html
https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-dash-f15-fx517zr-hn013a7.html
-
İlk yazdığım daha iyi. Bunlar fiyat olarak aynı olmasına rağmen.
-
-
Hocam incelemesini izledim tavsiyeniz üzerine, Şimdi aradaki fiyat farkı yuvarlak 10bin.
Sanırım Acer daha mantıklı duruyor şuan
-
Bence de.
-
-
Asusun ROG serisine bakmanı öneririm. Plastik kasa uzun vadede sorun yaratabilir ve soğutma da laptoplarda büyük bir sorun. Ama ROG serisinin hem kasası hem de soğutma sistemi diğer markalara kıyasla çok daha iyi. Benim açtığım konudaki laptoplara da bir bakmanı öneririm. 2k daha verip RTX 4070 almanı öneririm.
-
Yıllar önce benimde çok tereddüt ederek aldığım bir laptop üzerine fikrim tamamen değişti.
Özellikle oyun oynayacaksanız AMD tarafı şuan Intelden çok daha iyi performans veriyor. Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. AMD Expo ramler ile bu fark açılıyor bile. Ama aynı şeyi ekran kartları için söyleyemem. AMD işlemci + NVIDIA Ekran kartı vazgeçilmez oyun ikilisi.
-
merhaba elimde tertemiz 2 adet laptop var düşürseniz irtibat kurabilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X