Şimdi Ara

Gaming Laptop Soğutucu Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
36.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turbo fanın yaptığı soğutmaya yaklaşamıyor soğutucular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucu en sonunda Deep Cool N9 - EX soğutucusunda karar kıldım. Ürün linkini vereyim.
    https://www.incehesap.com/deepcool-n9-ex-notebook-sogutucu-fiyati-35493/
    Aldığım zaman 213 TL idi şimdi ise hemen fiyatı artmış.
    Ürün daha yeni elime ulaştı ve ilk izlenimlerime göre ürün çok şık, ses olarak da en son seviyede neredeyse hiç ses yapmıyor diyebilirim ve soğukluğu da baya iyi. Henüz kaç derece soğutuyor onu ölçmedim. Her yeri saf alüminyum.
    2A şarj aleti ile prize de takarsam çok güzel olacaktır diye düşünüyorum. Antalyalı sağolsun çok yardımcı oldu ve kendisinin önerdiği ürünü Media Markt'ta gördüm ve orada denediğimde Inca'nın küçük 4 adet fanlı bir ürünü vardı ve o bile ondan daha iyi soğutuyordu. Açıkçası Zalman'ın o ürünü hoşuma gitmemişti ve ondan vazgeçmiştim. Bu üründe fanlar, benim laptopın tam altında yer alan ızgaralara denk geldiği için önemli etkisi olur diye de düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sencer93 -- 11 Temmuz 2018; 15:27:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Teşekkür ederim

• Müsait olduğunuz zamanda ısı değerlerini paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sencer93

Teşekkür ederim
    Selamlar, gözle görülür bir değişim fark ettiniz mi? Ürünü önerir mısınız? Uzun süreli deneyimleriniz ve şu an ki fikirilerinizi açıkçası cok merak ediyorum ☺

• Şu an tatildeyim. 13-14 Ağustos gibi eve geçince ısı değerlerini paylaşırım tabii. Zaten birkaç gün kullanabildim ve ürün oldukça kaliteli görünüyor, soğukluğu ise oldukça iyi gibi.

• Kendi laptobumu sattim. Hic isinmiyordu hp. Bugun gittim. Temiz ikinci El acer nitro black edition aldim. Iyi guzel yag gibi alet. Cogu oyunu oynatiyor. i7 hq gtx 960 16 gb ram var. Beni oynayacagim oyun icin kesecek bir laptop.

Yanliz hayvani isiniyor alet. Konu yu takipdeyim. Ilk termal ve fan temizligi yaptiricam. En son olmadi en azindan 10 derece duserecek bir sogutucu bulacagim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.