Şimdi Ara

Gaming Mouse (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasıl peki 2 gün kullanmissinizdir sanirim ele iyi oturuyor mu kisayol tuslarina parmaklarinizin ulasmasi rahat mi ve stabil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msk7777 M kullanıcısına yanıt
    Hocam başka bir konuda yazdığım yorumu buraya yapıştırıyorum. Umarım yardımcı olur.

Hocam bugün G602 im geldi. Öyle uzun uzadıya bir kullanımın olmadı haliyle ama ilk izlenimlerini paylaşayım dedim. Öncelikle ellerim küçük sayılır ama G700s elime çok rahat oturuyor ve kullanımda konforla igili herhangi bir problem yaşamıyorum keza g602 de de sorun olmadı. Ama G700s in ergonomisi bir tık önde. Scroll tahmin edeceğiniz gibi G700s de daha başarılı, G602 nin vasat. Milisaniye hesabı yapan bir oyuncu olmadığım için tepki süresi arasında bir fark göremedim ikiside kablolu mouse gibi başarılı. Gel gelelim en çok rahatsız olduğum kısıma, yani yandaki tuşlara. Ben hep yanda ne kadar çok tuş olursa kullanım pratikliği o kadar artar diyordum ama kazın ayağı öyle değilmiş. G700S teki yan tuş diziliminin ve adedi G602 deki tuşları deneyince ne kadar ideal olduğunu anladım. Baş parmağım G700s te 4 tuşun tam ortasında geliyor ve oldukca konforlu, tuşlara ulaşım problemsiz. G602 te parmağım 6 lı tuşların tam ortadaki 2 sinin üzerine geldi ve biraz rahatsız etti ve G700s teki kadar tuşlara rahat basamadım. Özetle söylemek gerekirse pil performanslarını hesaba katmazsak. G602, G700s in yerini alabilecek bir mouse değil. Zaten benim G602 yi alma amacımda hem merakımı gidermek hem de yedek mouse olmasıydı.

Zaten açmışsın, şuradan yeni switch siparişi ver, çalışmayan switch'in yerine lehimle/lehimlettir.
  • Biraz korktum acikcasi bu mesjinizdan sonra. Ayni seyler banada olursa uzulurum. Bende G700den memnundum elime falan tam oturuyordu. Keske once sizin deneyimlerinizi bekleseydim almadan once ama is isten gecti bakalım geldigi zaman gorecegiz. Kargoya verildi diye yaziyor. Umarim cabuk gelir.

• Brightmist B kullanıcısına yanıt
    switchin degistirilebildigini bilmiyordum. Buda bir secenek. Ama kendim yapamam o techizata ve bulgiye sahip degilim. cevremde bu isi yapabilecek bir yer var mi bilmiyorum. Olmadi 1 tane alirim G602 den memnun kalmazsam dediginiz gibi yapabilecek bir yer bulur yaptiririm. Peki sizce sorunsuz calisir mi uyum problemi falan olmaz herhalde?

Lehimlerken switch'in PCB üzerindeki yüksekliğine dikkat edilirse sorun olmaz, hayır. Ölçüler standart oluyor zaten.
    Hocam ben G700s imi kullanmaya devam edeceğim için G602 ye alışmak için bir çaba harcamıyorum. Ergonomi olarak çok rahatsız edecek bir durum yok, bence bir kaç günlük kullanımdan sonra alışırsınız. Ayrıca siz mümkünse G700 ü de yaptırın bir kenarda dursun. Lehim işinde iyi olan biri zorlanmadan switchi değiştirecektir. Burda asıl mesele mouseun sökülüp üzerindeki engel olan parçaların ayrılması, bu kısmı biraz uğraştırıyor. Youtubedan sökme videolarına bakarak yapılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.