arkadaslar logitech g5 almaya karar verdim.yardımlarınızdan dolayı tesekkür ederim.her ne kadar kızsanız bileben forumu arastırdım razer ın belkide en kaliteli mouse ları yapan firma olduğunu anladım ama hosuma gitmedi napıyim yinede tesekkür ederim
Biz gerçekden ilginç bir toplumuz avrupada g5 in yüzüne bakan yok..bencede g5 abartıldıgı kadar ve 120 ytl verilecek kadar güzel bir mouse değil..120 ytl laser e verilecegine 3g teknolojisine verilmeli bence mantık olarak.Ayrıca ağırlık falanda razer in dummy adlı teknolojisi ile zaten ayarlanıyor ancak logitech bunu daha zahmetli yapmış.Ve bir eksisi de hala o kocaman ayakları kullanarak pad üzerinde fazla sürtünme dolayısıyla kayganlıkda düşüş göstermesi..
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano*
Biz gerçekden ilginç bir toplumuz avrupada g5 in yüzüne bakan yok..bencede g5 abartıldıgı kadar ve 120 ytl verilecek kadar güzel bir mouse değil..120 ytl laser e verilecegine 3g teknolojisine verilmeli bence mantık olarak.Ayrıca ağırlık falanda razer in dummy adlı teknolojisi ile zaten ayarlanıyor ancak logitech bunu daha zahmetli yapmış.Ve bir eksisi de hala o kocaman ayakları kullanarak pad üzerinde fazla sürtünme dolayısıyla kayganlıkda düşüş göstermesi..
G5 ilk çıktığı sıralarda ergonomisi ve dayanıklılığı ile tutuldu zaten razer'in hiçbir modeli ile mukayese edilemez logitech'in ürünleri.
Fakat pro oyuncuların çoğu low sens oynadığı için genelde kayganlık ve ergonomiyi ön planda tutarlar. Razer lachesis dünyanın %98 oranı ile en iyi gaming faresidir fakat bu genel kapsamlı bir istatistlik. Unreal oyuncuları, counter strike ve quake oyuncuları tarafından belirlenen birşey bu.
Bana soracak olursa arkadaşa microsoft intellimouse 3.0 ya da razer lachesis tavsiye ederim. Fakat counter strike oynuyorsan ve low sens oyuncusu isen razer deathadder'ı şiddetle tavsiye ederim :)
Ideazon, logitech vb gibi diğerleri ile zaman harcama :) Parana yazık olur sadece :)
microsoft sidewinder, kullanıyorum ve memnunum, tank gibi mause =))
3 kademe ayarlanabilir dpi özelliği özel kaymaz kauçuk parlak üst kaplaması ve renk uyumu ile gözede hitap ediyor.
Oyun hakimiyeti için hız,ivme ve hassasiyet
3200 DPI laser 1ms cevap zamanı en hızlı arabirim 20g ivmelenme Max hız 45ips Rahatlık kontrol ve oyun keyfi
Parlak ergonomik dizayn yanda iki adet ekstra tuş Kauçuk kaymayan yüzey scroll tekerleği isteğe uyarlanabilir kişisel oyun keyfi
Aydınlatılmış eş zamanlı DPI değişimi 5 farklı DPI kademe ayarı (800, 1200, 1600, 2000, 3200) 5 programlanabilir düğme çoklu kullanıcı yönetimi yazılımı Bağımsız X- ve Y- axis kalibrasyonu
o kadar ısrardan sonra logitech almaktan vazgectim.yani o kadar kisi razer diyosa vardır bi bildiğibu arada lachesis e 4000 dpi diyor sanırım onu alıcam.herkese tesekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: mesud92
o kadar ısrardan sonra logitech almaktan vazgectim.yani o kadar kisi razer diyosa vardır bi bildiğibu arada lachesis e 4000 dpi diyor sanırım onu alıcam.herkese tesekkür ederim
Hey AllahımG5 den vazgeciriyoruz adam gelmiş lachesis diyor lachesis deathadder dan kotu bir mousedur Ergonomisi kotudur deathadder oyuncular için tam bicilmiş kaftandır ee bu 4000 dpi o 1800 diceksin dpi onemli degildir zaten pro oyuncular için onerilen dpi 800 dur
Bir dahada birşey almıcam ne alırsan al valla bu kadar yardım ediyoruz hala gidip şunua alcam bunu alcam diyorsun kazık yemek istiyorsan al
4000dpi nası kullanııcaksın ki allah aşkına ben 2000dpi bile kullanamıyorum..
Millet fazla Dpi'yi profesyonel oyunculuk zannediyor..
LOGITECH G9 LAZER OYUNCU MOUSE USB Sıfır,Orjinal Ambalajında ve Adınıza Faturalıdır.
Hey AllahımG5 den vazgeciriyoruz adam gelmiş lachesis diyor lachesis deathadder dan kotu bir mousedur Ergonomisi kotudur deathadder oyuncular için tam bicilmiş kaftandır ee bu 4000 dpi o 1800 diceksin dpi onemli degildir zaten pro oyuncular için onerilen dpi 800 dur
Bir dahada birşey almıcam ne alırsan al valla bu kadar yardım ediyoruz hala gidip şunua alcam bunu alcam diyorsun kazık yemek istiyorsan al
Arkadaşım Lachesis kullandın mı hiç death dan kötü olduğunu nereden çıkarıyorsun acaba :) Tam tersi death'dan genel anlamda daha iyi bir mouse'dır istatistlikleri bi araştır öyle konuş :) Counter-Strike için death adder önerilir fakat adam genel anlamda istiyor belkide :)
Ergonomisi de hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar mükemmel (Küçük el yapısına sahip olanlar için değil)
microsoft habu oyuncu faresine bakabilirsin razer ve microsoft tarafından yapılmış gayet iyi
Bence adam ilk pahalı mousunu alıcak. Bi deneyim edinsin sonra gelsin
copperhead kullanıyorum medıa markt ta deathadder denemıstım ergonomı bakımından harıka bır fare copperhead ın yanında bence fare almadan once kesınlıkle deneyın test edın elınız avucunuz nasıl oturuyor rahat edıyormus etmıyormu burda onerılen cogu fare zaten teknık acıdan yuksek degerdeler gerıye kalan sadece rahat kullanımda secımler olmalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme