Şimdi Ara

Gaming Mouse Önerisi (Terleme Problemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle benim için ilk ve en önemli konu mousenin el terletmemesi, şuan 2 yıldır kullandığım Logitech G300 var, aşınmadan dolayımı bilmiyorum ama avuç içi FPS oyunları oynarken sürekli terliyo.
    Daha önce el terleme sorunu yaşayıp farklı bi mouse alarak terleme sorununu çözmüş bi arkadaş varsa bu benim için çok önemli.(Örneğin ben X mouseyi kullanıyordum çok terletiyodu, Y mouseyi aldım şuanda terleme sorunu yok gibi)
    Mouse tutuş şeklim Claw Grip

Şuanda düşündügüm Mouse ise Logitech G303

Maksimum Bütçe 200 TL

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• G303, aşınmıyor yüzeyi. Gönül rahatlığıyla alabilirsin piyasadaki en iyi sensöre sahip.
  • El terletir mi benim için en önemli konu bu.
    Sensör hakkında evet iyi olduğunu biliyorum teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valaquentax

El terletir mi benim için en önemli konu bu.
    Sensör hakkında evet iyi olduğunu biliyorum teşekkürler :)

Eliniz normalde ne kadar terliyorsa aynı şekilde terler. Mouse bunu azaltmaz ama yüzey olarak glossylerden daha iyi kesinlikle.
  • Valaquentax V kullanıcısına yanıt
    Elinize oturuyorsa Steelseries Rival öneririm el terletmeme konusunda iyidir . Zowie mouselara da bakabilirsin.
  • Bende bir gaming mouse alacağım g 500 s düşünüyorum aynı fiyata daha üst düzey bir mouse varmıdır yoksa g500 s tam aradığım mouse mı Klasik gaming mouse arıyorum fakat iyi birşey olsun ve mümkünse küçük olmasın
  • Yorumlar için teşekkürler
    Logitech G303 Sipariş ettim hayırlısı :)
    Ürün hakkında yorumlarımı elime ulaşınca yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Mouse önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Logitech G303 elime ulaşalı 2 saat falan oluyo, bu kadar kullanmak bile yetti efsane bi ürün.
    2 Saat FPS oyunu oynadım gerçekten sensörü muazzam, claw grip tutuyosanız ve orta boyutlu bi eliniz varsa cuk oturuyo.
    Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim :)
  • El terlemesi birazda mouse çok sıkı tutmadanda kaynaklanır,biraz daha gevşek tuttupda denemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megurine Luka

G303, aşınmıyor yüzeyi. Gönül rahatlığıyla alabilirsin piyasadaki en iyi sensöre sahip.

Hocam Alalı 2-3 hafta oldu sağ ve sol clicklerde aşınma renk değişimi oldu.
    Benım ellerde mi problem var anlamadım.
    Ürünü değişime yollucam yarın firma ile görüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaquentax -- 8 Ocak 2016; 18:03:14 >
  • quote:

quote:

G303, aşınmıyor yüzeyi. Gönül rahatlığıyla alabilirsin piyasadaki en iyi sensöre sahip.

5 aydır kullanıyorum aşınma olmadı ellerim sürekli terlediği halde. İlginç.
  • quote:

quote:

quote:

5 aydır kullanıyorum aşınma olmadı ellerim sürekli terlediği halde. İlginç.

İnşallah değişimini sağlarlar..
    Şuan durum bu ;

http://i.hizliresim.com/Z7dP13.jpg

Bu da flash vurmuş hali, çok daha net

http://i.hizliresim.com/Z7dP23.jpg

İlk fotoda ıslaklık gibi görünüyo ama aşındığı için öyle parlak bi hal aldı bende çözemedim

Bende durum bu şekilde. Işıktan ve ıslaklıktan dolayı öyle çıkmış üst kısım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende durum bu şekilde. Işıktan ve ıslaklıktan dolayı öyle çıkmış üst kısım.

Sizdede aşınma var gibi duruyo sanki ?
    Hocam bi de bi şey sorucam.
    Benim eski mouse Logitech G300 dü oynadığım FPS oyununda bazen ateş ederken 1 kere bassam bile takılı kalıp tüm şarjörü boşaltıyodu.
    Şimdi G303 aldım, aynı sorun nadirende olsa G303 de de oluyor. Acaba oyundan falan mı kaynaklanıyor yazılımsal mı? yoksa bana hep sıkıntılı ürünler mi denk geliyo acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaquentax -- 8 Ocak 2016; 18:54:42 >

Buton sıkıntılı olabilir veya oyundan kaynaklı olabilir, başıma gelmedi hiç. İyice baktım dediğim gibi aşınma yok flaşdan dolayı hafif öyle gözüküyor fotoğrafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 8 Ocak 2016; 19:21:53 >
  • Lastik veya düz plastikse aşınır veya kaplaması soyulur yüzeyin. Glossy(parlak) veya textured plastic(girintili-çıkıntılı plastik)'se pek birşey olmaz çoğu zaman.

Alternatif olarak aşınan yerlere elektrik izolasyon bandı uygulayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Lastik veya düz plastikse aşınır veya kaplaması soyulur yüzeyin. Glossy(parlak) veya textured plastic(girintili-çıkıntılı plastik)'se pek birşey olmaz çoğu zaman.

Alternatif olarak aşınan yerlere elektrik izolasyon bandı uygulayabilirsiniz.

Peki G303 ' deki aşınma normal mi yani ?
    Hangi malzemenin kullanıldığıını siz daha iyi bilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.