Şimdi Ara

Gaming Mouse Pad Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
9.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere oyun amaçlı kullanmak üzere mouse pad arıyorum. Razer, Steelseries gibi markaları inceledim, ancak hangi modelle daha rahat edeceğim konusunda kararsızım. Fiyat olarak çok uçuk olmayan 40-50 lira civarı bir mouse pad arıyorum. Razer'ın Sphex'i birçok inceleme sitesinden iyi not almış ama forumda bazı arkadaşlar kesinlikle önermediklerini yazmışlar. STEELSERIES QcK de yine fiyat/performans açısından olumlu not almış. İlle de Razer veya başka herhangi bir marka olsun takıntım yok. Aradığım özellikler: Çok kalın olmaması, kayma yapmaması, yüksek dpi'lı mouselarla rahat kullanılabilmesi ve rahat kullanım sağlayacak boyutlarda olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali5

Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere oyun amaçlı kullanmak üzere mouse pad arıyorum. Razer, Steelseries gibi markaları inceledim, ancak hangi modelle daha rahat edeceğim konusunda kararsızım. Fiyat olarak çok uçuk olmayan 40-50 lira civarı bir mouse pad arıyorum. Razer'ın Sphex'i birçok inceleme sitesinden iyi not almış ama forumda bazı arkadaşlar kesinlikle önermediklerini yazmışlar. STEELSERIES QcK de yine fiyat/performans açısından olumlu not almış. İlle de Razer veya başka herhangi bir marka olsun takıntım yok. Aradığım özellikler: Çok kalın olmaması, kayma yapmaması, yüksek dpi'lı mouselarla rahat kullanılabilmesi ve rahat kullanım sağlayacak boyutlarda olması.

Oyuncu Pad'lerinder Orta boy olanlar bile yüksek dpi'larda yeterde artar bile.Qck iyi gider

• quote:

Orijinalden alıntı: uskgrim

quote:

Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere oyun amaçlı kullanmak üzere mouse pad arıyorum. Razer, Steelseries gibi markaları inceledim, ancak hangi modelle daha rahat edeceğim konusunda kararsızım. Fiyat olarak çok uçuk olmayan 40-50 lira civarı bir mouse pad arıyorum. Razer'ın Sphex'i birçok inceleme sitesinden iyi not almış ama forumda bazı arkadaşlar kesinlikle önermediklerini yazmışlar. STEELSERIES QcK de yine fiyat/performans açısından olumlu not almış. İlle de Razer veya başka herhangi bir marka olsun takıntım yok. Aradığım özellikler: Çok kalın olmaması, kayma yapmaması, yüksek dpi'lı mouselarla rahat kullanılabilmesi ve rahat kullanım sağlayacak boyutlarda olması.

Oyuncu Pad'lerinder Orta boy olanlar bile yüksek dpi'larda yeterde artar bile.Qck iyi gider

Qck benim de kafama yattı ancak normal boy(32x27 cm) mu yoksa mini(25x21 cm) mi alsam karar veremedim. Düşününce mini yaklaşık olarak A4 boyutlarında ve bundan daha fazla alana ihtiyacım olacağını düşünmüyorum. Ama belli de olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uskgrim

quote:

Qck benim de kafama yattı ancak normal boy(32x27 cm) mu yoksa mini(25x21 cm) mi alsam karar veremedim. Düşününce mini yaklaşık olarak A4 boyutlarında ve bundan daha fazla alana ihtiyacım olacağını düşünmüyorum. Ama belli de olmaz

32x27 iyi bir değer.Ölç biç ihtiyacın varsa daha büyüğünü al.

• mouse pad in kalın olması bence avantaj. bileği yormuyor. fakat altındaki kauçuk olmalı ve yoğun olmalı yani mouse hareket ederken gömülmemeli diyorsanız steelseries veya khan derim.

yüzey çok iyi. taban sabit, kaymıyor ve büyük bir mouse pad

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhankerimli

mouse pad in kalın olması bence avantaj. bileği yormuyor. fakat altındaki kauçuk olmalı ve yoğun olmalı yani mouse hareket ederken gömülmemeli diyorsanız steelseries veya khan derim.

yüzey çok iyi. taban sabit, kaymıyor ve büyük bir mouse pad

Kalın, ince mousepadleri araştırdım, ikisinin de kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Ama sanırım kararımı ince bir mousepad'den yana kullanacağım çünkü genelde yüksek bir masada kullanıyorum bilgisayarı ve ekstra yüksekliğin zorluk çıkaracağını düşünüyorum. Khan mousepadler hakkında çok sayıda iyi yorum yapılmış ama 2.5 mm klaınlığındaki ince modeli bana pek kaliteli bir ürün gibi gözükmedi.

• Khan Gaming'i G105 ile kullanıyorum şuan çok performanslı değil. SteelSeries qck ile çok iyi uyum sağladı.
    Razer Golitahus ile kullandım müthiş performans aldım.
    Eğer alabilirsen Razer Goliathus olmazsa SteelSeries Qck öneririm.
    32x27 al almışken. 27x21 çok küçük kalıyor bende o yüzden Goliathus'u değiştirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    11 ay önce açıldı
    Gaming laptop önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QUICK PAD öneririm kesinlikle. kutusunda da yazıyor silk gliding mouse pad. yüzey kayganlığını çok beğenirsiniz. performans tek kelime süper.
    daha büyük derseniz razer goliathusun büyük boyu veya khan rapid. ikisi de harika fakat razer alıcaksanız speed versiyonu olmalı performans için

http://www.khangaming.com/quick/

• quote:

40 50 TL civarı satın alabileceğin en iyi oyun mousepadi benim de kullandığım rapid pad. profesyonel birçok oyuncu arkadaşım da kullanıyor. kalınlık konusunda eğer tecrübeme güvenirsen rahat edeceğini ve çok daha rahat bir kullanım sağalayacağını görürsün. veya razer goliathuslara bakmanı öneririm 4mm kalınlıkta dersen. khan blacx i de rahatlıkla alabilirsin kalitesi mükemmel. 2 sene evvel kullanmıştım ve takım arkadaşıma iddiaya girip kaybedince hediye etmek zorunda kalmıştım.

http://www.khangaming.com/rapid/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cindimaturab -- 29 Haziran 2012; 21:16:33 >

• merhaba arkadaşlar Khan Quick Cloth mousepadi aldım ve gerçekten gerek kalınlık gerek doku kalitesi olsun çok güzel buldum. Ancak daha önce benzer bir kumaş mousepad kullanan arkadaşlar acaba kirlenince nasıl temizliyorlar merak ettim. Mesela makineye atsam bir zararı olur mu yoksa elde mi yıkamalıyım?
  • çamaşır makinasında direkt yıkayabilirsiniz. khan rapid yıkaadım ve tertemiz kullanmaya devam ediyorum. sorun yok
  • banada lazım aslında . g500 mouse umu 800 dpi da kullanıyorum.Bana nasıl bir mousepad lazım? Speed tipi mi Control tipi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.