Şimdi Ara

Gaming Mouse Pad Yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinali kadar olmasada(ben fark farkedemedim ama siz belki daha profesyonel oyuncusunuzdur) mouse pad yaptm hemde 5 tl ye g700s mouse umun ayaklarını g440 sert olduğu için çizdi ve bende kumaş pad almayı düşündüm fiyatlar 40 50 lira olunca dedim ben bunu evde yaparım ve sizinde belki böyle bi ihtiyacınız varsa deneyebilirsiniz diye foruma koymayı düşündüm

Malzemeler :
    1-) 33-40(boyutları ayarlayabilirsiniz) karton ve saten kumaş(ben kaygan diye saten aldım 4 tl istediler)
    2-)Tel zımba(çoğu evde vardır)

3-)Makas(Gerekirse kartonu ve kumaşı kesmek için)

İlk adım:
     Gaming Mouse Pad Yapımı

İlk başta normal bi kartonu aldım ve üstüne g440 mouse padimi koydum onu referans alarak çizdim.

Gaming Mouse Pad Yapımı

Gaming Mouse Pad Yapımı

İkinci adım: kartonun üstüne koyduğum kumaşı önce 2 köşeden sonra diğer köşelerden zımbaladım ve sonra ortalardan gerdirerek zımbaladım ve gerçekten performanslı bi mouse pad elde ettim.

Gaming Mouse Pad Yapımı

Gaming Mouse Pad Yapımı

Umarım işinize yaramıştır.Bu arada benim kullandığım kartonun diğer yüzü parlak ve boyalı bu nedenle daha sağlam bi yüz bir porselen markasının kolisiydi bu tarz bi yüzü boyalı koli bulabilirseniz o yüzü kullanmanız daha düz bi yüzey sağlayacaktır.
    Resimli ilk konum hatam varsa affola
     Gaming Mouse Pad Yapımı Gaming Mouse Pad Yapımı Gaming Mouse Pad Yapımı Gaming Mouse Pad Yapımı Gaming Mouse Pad Yapımı

• quote:

Orijinalden alıntı: kubi5897

Valla oyun oynarken mouse pad i seyretmiyorum ama g440 da gelen cızırtı ve mouse ayağının iç bayıltan çizilme hissi kalktı bence güzel :)

Alıntıları Göster
    Naptın hacı ya. Gece kondu gibi olmuş. Arkasından zımbalasaydın bari.
  • Gaming mouse padler sadece performans için değil görsellik için de vardır. Performans olarak idare edebilir gibi duruyor ama görsellik olarak komik sadece . Yine de gj.
  • Valla oyun oynarken mouse pad i seyretmiyorum ama g440 da gelen cızırtı ve mouse ayağının iç bayıltan çizilme hissi kalktı bence güzel :)
  • Naptın hacı ya. Gece kondu gibi olmuş. Arkasından zımbalasaydın bari.
  • bende yapayım diye araştırıyordumda bu bayağı kötü görünüyor hocam kenarına overlok yaptırmayı düşünüyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.