Şimdi Ara

Gaming Mouse Tavsiye (RAT7?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 yıldır Logitech G9 Gaming Mouse kullanıyorum artık kullanılamayacak hale geldi ve yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Mouse deyip geçmemek lazım 2-3 gündür ciddi araştırma yapıyorum ve çok kararsız kaldım açıkçası.
    Cyborg R.A.T. 7 modelli bir gaming mouse gördüm cidden çok güzel bir alet kullanıcı yorumlarına baktım forumdan incelemesini yapan bir arkadaş hiç memnun kalmamış kafamı karıştırdı. Bu modelle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Veya alternatif olarak bana önerebileceğiniz ürün var mı? Ben aldığımda yine 2-3 sene sorunsuz kullanabileceğim bir ürün istiyorum G9 bu açıdan çok güzeldi. Tekrardan G9x te alabilirim ancak almışken farklı bir ürün mü alsam diyorum.

Fikirler ve tavsiyelerinizle yönlendirirseniz sevinirim.

• XL 760 H ı İncelemini tavsiye ediyorum çok memnun kaldım
  • Logitech G700 bence birde Roccat Kone+ ile ilgili baya iyi yorumlar mevcut, kötü yorum okumadım, teknpbiyotikte epicgear meduza diye bir model mevcut, razer deathadder olabilir ama ben G700 den çok memnunum.
  • Eğer ilgini çekerse aşağıdaki ilanımı inceleyebilirsin gerekli inceleme linkleri mevcut,

Aklına takılan bir şey olursa seve seve cevaplarım

http://resim.donanimhaber.com/m_63843662/tm.htm
  • TT eSports ürünlerini incelemeni tavsiye ederim. Theron ve Black gaming dizayn olarak güzel mouselar.
  • TT eSports ürünleri de olabilir evet bugün Vatan PC'de gördüm ama vaktim yoktu detaylı inceleyemedim.
    Marka olarak Logitech güven veriyo ve G9 beni yarı yolda bırakmadı hiç bir şekilde ama alternatifleri de değerlendirmek gerekiyor tabii ki.
  • TT sports'ta thermaltake'in ürünü. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım, yazılım ve dizayn olarak beni tatmin ediyor.
    Theron'u incelemeden geçme derim.
  • Thermaltake kullanmıstım guzeldi fiyat da uçuk degil al bence pisman olmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.