Şimdi Ara

Gaming PC Konfigürasyonu(Son Rötuşlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AOC 23" E2350Sak GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR ve üstteki arkadaşın önerdiği sistem tam 1800 TL tutuyor. 1900-2000 TL verebilirseniz SSD ekleyebilirsiniz

Edit: Üstteki arkadaş önce davranmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilsiz Gurme -- 26 Şubat 2013; 21:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

Gaming PC Konfigürasyonu(Son Rötuşlar)

Monitör biraz fazla olmuş 250-300 TL'lik monitörler işinizi görecektir. Artan paraya kasayı değiştirebilir veya SSD ekleyebilirsiniz

monitörler belki önemsiz gibi geliyor ama iyi bir oyun oynamak için ne kadar ekran kartına ihtiyaçınız var ise o kadar da iyi bir monitöre ihtiyacınız var. o monitör şu an internette olan çoğu 23" monitörlerden daha iyi ve vatan indimi ile tüm sistem 18** tl fiyarına iniyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zarganagi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nereden alacaksınız?

Önümüzdeki hafta sonu sistemi kurmuş olurum.Şuan Kadıköy'de birkaç yer ile irtibat halindeyim.

tl bazından ne kadar verebilirsiniz?(max. verebileceğiniz)

1700-1800 tl civarı. Eğer Vatan'da haftasonu indirimi dahilinde bu sistemi alabilirsem sanırım monitöre de yer açılmış olacak.Ama pek bir bilgim yok bu konuda yarın bir Bostancı'ya gidip soruşturacağım .

sadece kasaya'mı 1800 tl yoksa monitör dahil mi bu paraya?

Mümkün olduğunca monitörü de dahil etmeye çalışacağım ama sanırım şu belirlediğim ikinci sistemde monitörü dahil etmek mümkün değil gibi görünüyor 1800 tl için.

Çok güzel bir sistem olmuş elinize sağlık.Harddiski 1 TB'a cıkarmak isterim.Ekran kartını powercolor secme sebebiniz nedir?Bir sorum daha olucak; Vatan'da tüm parçalar haftasonu %25 indirimde mi? çünkü öyleyse monitörden biraz daha kısıp daha iyi parçalara yönelme imkanım olabilir.

1tb çıkartın isterseniz. ben 500gb yeterlidir diye çıkarmadım. powercolor seçme sebebim tam bir fiyat/performans ürünü yapıyorlar. asus 7870'ler 8** küsür. hem soğutucusu iyi. her parçada var %25 indirim ile 18** oluyor. bütçeyi 2000 yaparsanız yanına bir ssd ekleyin.

Monitörü 21.5'' liklerden bakmayı düsünüyorum oradan biraz kısıp harddiske ve kasaya ayrıdığım miktara ekleyeceğim.SSDyi daha sonra eklemeyi düşünüyorum.Şimdilik tutarı olabildiğince minimuma indirmeye çalışacağım.

• quote:

quote:

quote:

Monitör biraz fazla olmuş 250-300 TL'lik monitörler işinizi görecektir. Artan paraya kasayı değiştirebilir veya SSD ekleyebilirsiniz

monitörler belki önemsiz gibi geliyor ama iyi bir oyun oynamak için ne kadar ekran kartına ihtiyaçınız var ise o kadar da iyi bir monitöre ihtiyacınız var. o monitör şu an internette olan çoğu 23" monitörlerden daha iyi ve vatan indimi ile tüm sistem 18** tl fiyarına iniyor.

Tutarı minimuma indirirken performansı maksimuma çekmeye çalıştım.Şimdilik monitörü arka plana attım.Yenisi alana kadar eski bir monitör ile idare edeceğim.Ağırlıklı olarak kasaya yöneldim.Sistemi son haliyle ilk iletiyi değiştirerek başa aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tutarı minimuma indirirken performansı maksimuma çekmeye çalıştım.Şimdilik monitörü arka plana attım.Yenisi alana kadar eski bir monitör ile idare edeceğim.Ağırlıklı olarak kasaya yöneldim.Sistemi son haliyle ilk iletiyi değiştirerek başa aldım.

Daha iyi olur arkadaş doğru söylüyor.....Bir oyun için ne kadar ekran kartı önemliyse bi o kadar da monitör önemli arkadaşın sistemdeki monitör müthiş bir monitör piyasadaki 23'' monitörlerin hepsinden daha iyi.....yazın alacağım sisteme bizzat ekliycem ki o zamana kadar daha iyileri çıkmassa......eski monitörle idare et daha iyi yaparsın çünkü 1800 tl lik bir bütçeye monitör koymak çok kötü oluyor.....Sistem bu haliyle çok iyi [en son hali sistemin sayfada] gönül rahatlığıyla alabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha iyi olur arkadaş doğru söylüyor.....Bir oyun için ne kadar ekran kartı önemliyse bi o kadar da monitör önemli arkadaşın sistemdeki monitör müthiş bir monitör piyasadaki 23'' monitörlerin hepsinden daha iyi.....yazın alacağım sisteme bizzat ekliycem ki o zamana kadar daha iyileri çıkmassa......eski monitörle idare et daha iyi yaparsın çünkü 1800 tl lik bir bütçeye monitör koymak çok kötü oluyor.....Sistem bu haliyle çok iyi [en son hali sistemin sayfada] gönül rahatlığıyla alabilirsin..

Evet,o monitörü gözüme kestirdim. 21.5''liklerden almayı düşünyordum,yukarıdaki iletilerde de farkedeceğiniz üzere.Ama gerekli özellikleri barındıran 21.5''likler de ziyadesiyle pahalı. En az bir dvi-d çıkışı olsun diyorsun güvenilir markalarda fiyat 400lere kadar fırlıyor. Bu sebeple monitörü bir sonraki alışverişe erteledim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet,o monitörü gözüme kestirdim. 21.5''liklerden almayı düşünyordum,yukarıdaki iletilerde de farkedeceğiniz üzere.Ama gerekli özellikleri barındıran 21.5''likler de ziyadesiyle pahalı. En az bir dvi-d çıkışı olsun diyorsun güvenilir markalarda fiyat 400lere kadar fırlıyor. Bu sebeple monitörü bir sonraki alışverişe erteledim.

aynen öyle monitörlü bir sistem bütçe düşükse çok kötü oluyor

mesela 1500-2000 tl arasındaki sistemlerde monitör olunca sistem kötü oluyor....

2000 tl den sonra iyi bir monitör alınabilir....sonraya ertelemen çok iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: uyuzSehzade

güzel olmuş sistem tebrikler.
    dvd sürücü ve hard diski böyle yap barracuda ve sv35 arasında pek fark yok.

www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/seagate-st31000524as-35-1tb-barracuda-sata-30-32mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=52581

http://www.vatanbilgisayar.com/optik-suruculer/pioneer-dvr-s19fxv-dvr-s19fxv-24x-%C2%B1-double-layer-labelflash-sata-dvd-yazici-siyah-%285-dvd-hediye%29/productdetails.aspx?I_ID=63965

Dvd sürücünün üzerinde pek durmadım asus kalitesine güvenüm tam, öylesine bir ürün seçmiştim.Çok da önemli değil benim için.

Harddisk konusunda ise ürünler arasında da pek fark yok haklısın değiştirilebilir de.Teşekkür ederim tavsiyen için.

• quote:

Kasayı kesinlikle corsair 400r al...

ekran kartınıda 7850 bir üst modeli 7870 almanı öneririm....işlemci i5 3570 yazmışsın K modelimi yoksa düz mü ?

300R kasalarda 2 stok fan var 14lük önde ve 12lik arkada olmak üzere, 400R kasalara göre 1 stok fan eksik. Acaba bu sistemin soğutmasına yardımcı olması için öndeki boşluğa bir 14mmlik fan daha eklemeli miyim? Aşırı bir O.C yapmayı planlamıyorum ama en azından işlemci performansını arttırmak için anakartın 'auto tunning' özelliğini kullanmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarganagi -- 28 Şubat 2013; 18:45:49 >
  • quote:

quote:

Kasayı kesinlikle corsair 400r al...

ekran kartınıda 7850 bir üst modeli 7870 almanı öneririm....işlemci i5 3570 yazmışsın K modelimi yoksa düz mü ?

300R kasalarda 2 stok fan var 14lük önde ve 12lik arkada olmak üzere, 400R kasalara göre 1 stok fan eksik. Acaba bu sistemin soğutmasına yardımcı olması için öndeki boşluğa bir 14mmlik fan daha eklemeli miyim? Aşırı bir O.C yapmayı planlamıyorum ama en azından işlemci performansını arttırmak için anakartın 'auto tunning' özelliğini kullanmak isterim.

İşlemci soğutucusu bunu al

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58836

ve kasada ne kadar fan yeri varsa fan koy tamamdır

• Son Hali çok güzel hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Son Hali çok güzel hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.Hayırlısıyla bu hafta sonu alacağım sistemi.
  • Dvd yazıcısını pioneer ile harddiski de WD ile değiştirip monitörü de ekleyip bu sistemi aldım parçaları birleştirdim. Sistemi ve sürücüleri yarın yükleyip yardıracağım, değmeyin keyfime

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd10ezex-35-1tb-caviar-blue-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=62381

http://www.vatanbilgisayar.com/pioneer-dvr-s19fxv-dvr-s19fxv-24x-%C2%B1-double-layer-labelflash-sata-dvd-yazici-siyah-(5-dvd-hediye)/productdetails.aspx?I_ID=63965

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vx238h-23-vx238h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarganagi -- 3 Mart 2013; 1:31:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.