Şimdi Ara

Gaming / render sistem tavsiyesi (10000 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Hangi Render motorunu kullanıyorsunuz? 2700X render performansı olarak stok vs stok ayarlarda 8700K'den minimum %25 daha iyi performans veriyor. Oyunlarda ise 3200 CL14 gibi bir RAM aldığınızda aradaki farkı kapatıyor gibi. 2K ve 4K oyunculukta zaten iki işlemci arasında hiçbir şart altında fark oluşmuyor...
    Render motoru derken tam anlamadım ama, adobe premiere pro üzerinden 3 günlük 2 gb'lık videolar renderlıyorum youtube kanalım için. 1080p 60fps kalitesinde. Aradaki 3-4 dakikalık süre çok problem değil, asıl amacım canlı yayınlarda yüksek grafik kalitesindeki oyunları sorunsuz oynayabilmek, bu yüzden intel tercih edeyim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

alacağın çıktıların niteliği nasıl olacak? yani 4K video düzenleme, model işleme ya da h265&h264 çıktı alacaksan Intel tarafında LGA2066 soketindeki işlemcilere, AMD tarafında ise R7 ya da threadripper serisindeki işlemcilere yönelmen lazım, bu şartlar altında da alabileceğin ekran kartı 1070'ten daha güçlü olmaz (bütçen el vermez.) Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirsen yardımcı olurum.
    1080p 2 gb civarı video render yapıyorum. Aynı zamanda canlı yayınlarda ve oyunlarda max. performansa ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaxoul_CR

1080p 2 gb civarı video render yapıyorum. Aynı zamanda canlı yayınlarda ve oyunlarda max. performansa ihtiyacım var.

Alıntıları Göster
    2GB Premiere Pro işi render sayılmaz, 8700K ve 1080Ti'a çerez gelir.

2700X alıp oyundaki fps'lerden feragat etme bence.
  • Oyun için tartışmasız intel alınır. Render için de video vs için ise yine intel alınır, igpu ile i7 8700K fark atıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.