Bildirim
gamo 1250 (5.5) hunter alınırmı.?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Çok güçlü. Dürbün ayar tutmaz dağılır sportmac dam 60 benzeri bi dampa ayak şart. Bunların dışında orta kalitede bi silah. Cfx modelleri daha uysal ve isabetli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Silahta saçma yokken boş atış yapma yayı kırarsın. Diğer mevzu havalı silahlarla av yasak. Ama faturası yanında iken dağbayır gezip kozalak falan vurabilirsin sıkıntı olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: sesveren
Silahta saçma yokken boş atış yapma yayı kırarsın. Diğer mevzu havalı silahlarla av yasak. Ama faturası yanında iken dağbayır gezip kozalak falan vurabilirsin sıkıntı olmaz.
Kozalak vururken jandarma gelirse. Nasil derdimi anlatabilirim.
Birde bugun durbun geldi. Ama bildigim. Boru montaj için aparatmı almak gerekli. -
Meskun mahal dışında (en az beşyüz metre) bişey olmaz.montaj için ayak çıkmadı ise kutudan evet ayakta olmalısın çapına göre 24 veya 30 inç lik.
Boş atış yaptığın için ses çıkmış .pellet olsa içinde okadar ses çıkmaz ..
Tüfek magnm sınıfı güçlü tüfek ..o dürbünü almakla hata yapmışsın .mercek çapı o tüfek için fazla büyük .dürbün kısa sürede dağılacaktır ..bu süreyi baya bir artırmak için sportsmatch dm60 dampa alman gerek ... zaten dampasız ayarda tutmaz dürbün...tüfek iyi tüfek baya para vetmişsindeir kaça ve nerden aldın .
Faturasını yanında bulundur .jandarmadan daha telikelisi ormancıdır.av korumacılara yakalanırsan tüfeğide alırlar cezada keserler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 17 Ekim 2015; 20:58:09 >
quote:
Orijinalden alıntı: murat8361
Boş atış yaptığın için ses çıkmış .pellet olsa içinde okadar ses çıkmaz ..
Tüfek magnm sınıfı güçlü tüfek ..o dürbünü almakla hata yapmışsın .mercek çapı o tüfek için fazla büyük .dürbün kısa sürede dağılacaktır ..bu süreyi baya bir artırmak için sportsmatch dm60 dampa alman gerek ... zaten dampasız ayarda tutmaz dürbün...tüfek iyi tüfek baya para vetmişsindeir kaça ve nerden aldın .
Faturasını yanında bulundur .jandarmadan daha telikelisi ormancıdır.av korumacılara yakalanırsan tüfeğide alırlar cezada keserler.
dürbün aldım ama montaj parçası yoktu bende bunu aldım . http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1827 dampa dediğin umarim budur. bugün birkaç atış yaptım .
gayet iyi evet pellet koyunca sesi daha az. söylediğin ayak yaklaşık 250.TL silahı 1400'e aldım. dürbün 475'e ayak 70'e pelletlerle yaklaşık 2000'i buldu. ayak yarın gelecek bakalım
nasıl olacak.
-
Mmmmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 19 Ekim 2015; 8:12:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X