Şimdi Ara

Gandalf Neden Yenildi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jack Martin

Kitapta böyle bir sahne mevcut mu arkadaşlar ??? Bir arkadaş yok demiş ama pek detaya girmemiş..

Anlamadım forumda lotr hayranı dolu, hadi çözelim şu işi

Anlamadığınız nedir?Kesin bir dille böyle birşeyin olmadığını belirttim.Çözülecek birşey yok.Yazar bizim hayal gücümüze bırakmış orayı.
  • Bu bölümde bozukmuş şu cevaplara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okullar açılsada kurtulsak şunlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

okullar açılsada kurtulsak şunlardan

Kesinlikle
  • quote:

Kitapta böyle bir sahne mevcut mu arkadaşlar ??? Bir arkadaş yok demiş ama pek detaya girmemiş..

Kitapta Nazgul Efendisi hiçbir düşmanın giremediği Cümlekapısı'ndan atıyla içeri girer. Gandalf hariç herkes kaçar. Gölgeyele'nin üzerinde sessiz ve hareketsiz bir biçimde bekler.

Gandalf - ''Buraya giremezsin. Sen kendin için hazırlanmış olan cehenneme geri dön! Geri dön! Seni ve Efendini bekelyen hiçliğe düş. Git! ''
    Kara Süvari(Cadı Kral) - ''Yaşlı ahmak! Bu benim saatim. Gördüğünde Ölüm'i tanımaz mısın sen? Geber; lanetlerin boşuna artık! ''

Kılıcını yukarılara kaldırdı; kılıçtan aşağıya alevler indi. Gandalf kıpırdamadı. Önce şafağı karşılayan bir horoz ötüyor hemen ardından Rohan geliyor.

Söyledikleri kısımlar hariç kitaptan kısaltarak yazdım. Ayrıca bulabilirseniz kesinlikle okuyun filmden çok daha detaylı ve zevkli.

• ben yenilmedim kiminle savası gandalfın videoyu izleyemedim ama olayı anlatırsanız yardımcı olurum

• romanın önemli karakterlerinden Glorfindel ve gandalf söylediği söz cadı kralın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor açık bir şekilde
    hiç bir erkek onu öldüremez ben romanı okumadım okuyan ve daha bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

romanın önemli karakterlerinden Glorfindel ve gandalf söylediği söz cadı kralın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor açık bir şekilde
    hiç bir erkek onu öldüremez ben romanı okumadım okuyan ve daha bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa daha iyi olur

Guclude insanlara karsi. Gandalf buyu kullansa tek hareketine bakar. Kilic ile öldürebilir. Sonucta bu dunyada bedenlerini secmisler erkek mi dişi mi diye. Aragorn elinde atesle dokuzlara karsi savasiyor kazaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

quote:

Kitapta Nazgul Efendisi hiçbir düşmanın giremediği Cümlekapısı'ndan atıyla içeri girer. Gandalf hariç herkes kaçar. Gölgeyele'nin üzerinde sessiz ve hareketsiz bir biçimde bekler.

Gandalf - ''Buraya giremezsin. Sen kendin için hazırlanmış olan cehenneme geri dön! Geri dön! Seni ve Efendini bekelyen hiçliğe düş. Git! ''
    Kara Süvari(Cadı Kral) - ''Yaşlı ahmak! Bu benim saatim. Gördüğünde Ölüm'i tanımaz mısın sen? Geber; lanetlerin boşuna artık! ''

Kılıcını yukarılara kaldırdı; kılıçtan aşağıya alevler indi. Gandalf kıpırdamadı. Önce şafağı karşılayan bir horoz ötüyor hemen ardından Rohan geliyor.

Söyledikleri kısımlar hariç kitaptan kısaltarak yazdım. Ayrıca bulabilirseniz kesinlikle okuyun filmden çok daha detaylı ve zevkli.

Teşekkür ederim

Sanırım yazar biraz bu bölümü abartmış ve iyikide filme koymamış

Çünkü aragorn dokuzları ani bir saldırıyla tek başına dağıtmıştı, seriyi izliyen insanların kafasında soru işareti bırakıyorlar bazen

• Aynen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.