Şimdi Ara

Gangplank oynanış tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''Dostlar yeni gangplank aldım ama çıkmam gereken itemleri ve kabiliyetlerin nasıl olması gerektiğini, oynanış şeklini felan tam kavrayamadım bilen, oynayan arkadaşlar varsa tavsiyede bulunabilir mi? kolay gelsin iyi günler..'' diye konu açmıştım maalesef silinmiş tekrar açıyorum.

• Bence oynama ama çok istiyorsan statik-hydra-ebedi-son fısıltı-Merkürün Adımları(Savaş çizmesi)-koruyucu melek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 28 Ekim 2014; 22:11:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

Bence oynama ama çok istiyorsan statik-hydra-ebedi-son fısıltı-Merkürün Adımları(Savaş çizmesi)-Son Fısıltı

Son fısıltı 2 kez çıkılır mı yav

• 3lü kuvvet,statiki,ebedi,bot,randium,banshee.Late gamede ultini adam gibi kullan tf sizin.
  • triforce
    statik
    hydra
    lw
    cdr-mr bot veya ninja tabi
    banshee veya spirit visage

q-w-e veya q-e-w fulle

statik çıkana kadar q ile farm yap rakibi dürtmek için kullanma w ise tek kaçış mekanizman bütün ccleri siliyor(ultiler dahil ama urgot hariç) boş yere kullanma early game biraz sakat ama late gamede triforce statik ebedi çıkınca q crit gelirse yarı can götürür
  • Hocam konu yeri yanlış çünkü. Şampiyon ve Kostüme açmanız gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane infinity 2 tane statikk bide karşıya göre bot h.o gp prosusun şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

triforce
    statik
    hydra
    lw
    cdr-mr bot veya ninja tabi
    banshee veya spirit visage

q-w-e veya q-e-w fulle

statik çıkana kadar q ile farm yap rakibi dürtmek için kullanma w ise tek kaçış mekanizman bütün ccleri siliyor(ultiler dahil ama urgot hariç) boş yere kullanma early game biraz sakat ama late gamede triforce statik ebedi çıkınca q crit gelirse yarı can götürür

urgot'un ultisini silemiyorsa malzahar ve warwick ultisini de silemez çünkü onlar da sindirme ccsi veriyor?

• öyle değil ultiyi atınca w basarsan hareket edebilirsin ama ulti bitince yer değiştirirsiniz malzahar içinse hasar vermeye devam eder taa ki menzilden çıkana kadar ww içinse hasar verir ama sen yürüyüp gidersin yani ultisinin bir espirisi kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fapo42

quote:

Bence oynama ama çok istiyorsan statik-hydra-ebedi-son fısıltı-Merkürün Adımları(Savaş çizmesi)-Son Fısıltı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fapo42

quote:

Düzelttim dalgınlığıma gelmiş

• Once statik baktin ilk 20-30dk zor gececek farm degil kill bazli gidiyor mahvolmus, yok farmliyosun hala hydra
    Sonra ebedi, son fisilti son iki itemda oyunun gidisatina gore ister damage i arttir ister defansif cik.
    Hatta ne kadar dogru yapiyorum bilemem ama bn statikten once vampiri asa cikip statik tamamlayip hydra tamamliyorum ki statikten once biraz damage vurabiliyim diye

• Build'ehttp://www.probuilds.net/champions/Gangplank buradan bak kafana eseni yap :D oynanış olarak matara ile başla q ile last hit at pek trade girme 6 levelde ultin ile bottan bol bol asist toplamaya çalış, pek kullanışlı değil Gangplank ama oynayabilirsen zevklidir.
  • 2 item bitirmeden atar yapmaması gereken şampiyonlarda. aslında hiç atar yapmaması gerek çünkü döve döve öldüren bi hero ilk önce statik çıkıyorsun. Q ile minyon keserek hem pasif hemde statikten gelen altın farkıyla baya para geliyor. bu sırada statik varken adamı hafif q ile dürtmeye başla. statikten önce ilişme gerek yok manan varsa q ile minyon al. 6 olunca botu mid i takip et baktın fight var yapıştır ultini bedava asist , belki de kill
    statikten sonrada ebedini çıkıyorsun. sonra zaten muhtemel kritik vuruşunla rakibi 2 dakikada bir base e gönderiyorsun. kesemesen bile boşver adam oyundan kopar.
    sonraki itemin vahşi olmalı. q attıktan sonra yakın vuruşların da olucak ve vahşi gayet iyi bir item . sonra ben tank kasıyorum zaten ayakkabı da alınca 2 item kalıyor. genelde bi randuin sonrada buzdogan yaparım ama karşıya göre değişir tabi.

unutma gp nin maksimum performansını 20-30 dk lar arasında görürsün late e kaldıkça biraz daha zorlanırsın tek atmakta.
    aşırı zevkli bir şampiyon.

önce Q veriyorsun. sonra ben w açıyorum lane de durabilmek adına. sonra e. full leme sırası ise Q>E>W . attack yaparken e basmayı unutma . kolay gelsin

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverPower -- 28 Ekim 2014; 22:58:44 >

• pantheon karşı sakın alma çünkü pant ın pasifi varsa senin q nu engelleyebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendis Olacak Adam -- 29 Ekim 2014; 15:19:53 >
  • Yanina bi sup al can veren sona soraka gibi oyunu 25 de bitirirsin. Suan mainim liss ve gang. Cidden rakibi aglatiyo. İlk statik. Karsi kotuyse ebedi , farm yapicaksan hydra sirasiyla degistirebilirsin. Son.fisilti cizme + rakibe gore bi tank itemi cikabilirsin. Kasilirsan karsinda akali felan tirt ilk 20 dakika onemli.

• tüm runeları golda dayalı yap.masteries i de öyle ayarla.10 dk q spamle farm yap.15.dk full buildsin full crit gir cat cut
  • flask başla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.