Şimdi Ara

Ganso Gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-4-2 taktiği benimsenmesi durumunda Alex tarzında bir oyuncunun orta saha ileri uçta gole katkı eden rolde oynaması gerekir. Ben kulupten bir tane oyun kurucu transferi bekliyorum.Bu konuda Gansoyu çok beğeniyorum ama hiç takip etmiyorum piyasasını.Gelme imkanı var mıdır arkadaşlar?

• gelmez hayatta gelmezz
  • piyasasi dustu. neymar,oscar,lucas,sandro,paulinho hepsi avrupanin yolunu tuttu. gansonun piyasasi bir ara neymardan da yuksekti 2010-11 gibi ama yavasligi yuzunden avrupaya acilamadi ayni vatandaşı santrafor damiao gibi. damiaoda agir bir oyuncu oldugu icin avrupaya acilamadi. piyasasi dusuk su an ama dogru tercih olmaz ganso bence. seri birisi lazim bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gosso var onu verelim
  • Balon malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ganso, Neymar ile parladı. Avrupa'da oynayamaz. Çok ama çok ağır ve tek esprisi düzgün pas atmak o kadar. Katı savunmalarda hemen eziliyor. Fizik eksiliği çok fazla.

Damiao ise ağırlık sorunundan öte güç ve ağırlık dengesini otutturamadığı için bir türlü toparlayamadı. Bir adamdan hem çok güçlü, hem bitirici, hem oyun görüşü yüksek, hem de çok hızlı olmasını bekleyemezsin zaten. Bu kriterleri sağladığında Ronaldo oluyorsun. Damiao'dan asla "El Fenomeno" çıkmaz.

Neymar şu ana kadar iyi tuttu Avrupa'da. Ancak katı savunma görmedi daha. CL arenasında görmeden karar vermek olmaz.

Özet: Ganso bizim aradığımız oyuncu değil. İlle Brezilyalı olacaksa bu isim şu an gelebilecek durumda olan Kaka olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    İcardi mi Drogba mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.