Şimdi Ara

*** GAP YİLBAŞİ İNDİRİMİ SİCAK FİRSAT *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazın tişört indirimi varken 3 tişört almıştım tanesi 25'e gelmişti. Kaliteliler Valla , adamakıllı renkte tişört bulamadığım için neredeyse tüm yazı 3 tişörtle geçirdim , 3 günde 1 yıkandılar bana mısın demediler , solmadılar.

İndirime gelirsek , Gap her zaman indirim yapıyor. Daha 2 hafta olmadı 150 TL'ye 50 TL indirim vardı , sürekli 3 al 2 öde var zaten. Şimdi yılbaşı diye daha sağlam bir şey bekliyordum açıkçası , olmamış bu.
  • Özenti olunca yavurun her markası bize kalite gelir.Ne diyelim TÜRK malı waikiki giymeye devam edicem ben daha çok para versemde.
  • Sadece internette değil mağazalarında da aynı/benzer bir kampanya var.

Kullandığım GAP ürünlerinden çok memnunum, indirim dönemlerinde uygun fiyatlara satın alıyorum.

Konu içinde yapılan yorumlarda biraz abartı yokmu? :) GAP giyenler özentidir yada marka düşkünüdür vs.

Ekleme.

Bir de tarz yada zevk meselesi durumu var. Kişi kendi tarzını o markada buluyorsa yabancı düşkünü mü oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 19 Aralık 2013; 9:27:27 >
  • GAP ürünleri iyidir ama ABD' de 10$ olan bir sweetshirt' ün burada 100-150TL' ye satılması çok acı..
    Fakat bu kampanya kesinlikle birilerinin işine yarayacaktır.. bu kadar ağır eleştirmeye gerek yok diye düşünüyorum..
  • Lcw ile degerlendirip daha kotu demek abarti olmus ama amerikanin lcw si dersek olabilir. 10 dolara kadar dusuyor hoodie dedikleri kapsonlular . Gordugum en pahali sey baba gomlekleriydi 26 dolara mi ne almistim onu da. Bu paralar verilmez bu yuzden.

Bu arada lcw den kaliteli bana gore fiyat acisindan yakistirma yapiyoruz sadece yanlis olmasin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 20 Aralık 2013; 9:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha indirime girmedi ama Ankara Panora mağazasına giderseniz erkek bölümünde bir indirim köşesi var. 30-40 liraya gömlek alabiliyorsunuz.
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Garanti %15 ile bu kampanya birleştirilemiyor, bilgine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.