Şimdi Ara

Garajımdakileri ne yapmalıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Ben Omerta'ya birkaç gün önce üye oldum. Garajımda 6 tane araba var. Bir arabam $42.000, diğeri ise $60.000 değerinde. Sizce bu arabaları satmalı mıyım??

*Not: Farklı fikirleri olanlar lütfen cevap yazsın..

• arkadaşım oyuna yenı basladıysan yuksek fıyattakı arabaları satmak su an ıcın yarırna olur marketten bı tomy gun al o parayla we hemen suclar kısmından sıseye atas etmeye basla ve elınden geldıgı kadar mermı bırıktır KS (öldürme becerisi) oyundaki en önemli şeydir ...
  • Evet yüksek değerdekileri arabalarını sat,en uygun olanlarını heist için,bi kaç tanede oc ve moc için ayır,geri kalanıda chrushla mermiye çevir
  • quote:

Orjinalden alıntı: echm02

Selam. Ben Omerta'ya birkaç gün önce üye oldum. Garajımda 6 tane araba var. Bir arabam $42.000, diğeri ise $60.000 değerinde. Sizce bu arabaları satmalı mıyım??

*Not: Farklı fikirleri olanlar lütfen cevap yazsın..

sat gitsin arabaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 3 Kasım 2008; 20:14:26 >
  • Birkaç gün önce üye olduysanız şu an için en büyük ihtiyacınız para, satın. İlerde araba yarışları için biriktirebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeqendLife

Evet yüksek değerdekileri arabalarını sat,en uygun olanlarını heist için,bi kaç tanede oc ve moc için ayır,geri kalanıda chrushla mermiye çevir

adam birkaç gün önce üye olmuş hocam ne moc u keske rank durumunu da söyleseydin de ona göre bi çözüm sunsaydık sana,ama tahmini olarak shoplifter thief arası bişe olduğunu varsayarsak oc yapabilecegin tarzda arabalarsa ( 4 koltuklu ve hızlı,aubburn rolls royce gibi..) sakın satma cünkü düşük rankli birini oc ye ancak iyi bi arabası varsa ya da bo yuksekse alıyolar,bunun dışında oc arabası olmayanları sat gitsin,heist tamamen random,3 gün önce seviyesi brug olan bi arkadasla (ben de lc yim) sırf geyik olsun die fake heist yaptık (tabi araba dandik ) gelen mesajın en altında yazan yazı " best damn heist ever!!! " 7.5 milyon geldi !!!aile kanalında yazdım herkes soka girdi,aile içindeki popularitem arttı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.