Şimdi Ara

Garanti bankası birikim hesabı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Garanti bankasına normal vadesiz hesap açtırmak için gittiğimde birikim hesabını tavsiye ettiler ve benim için birikim yapacaklarını soylediler. İşlemleri yaptilar ve 90 tl kadar ücret talep ettiler. Bildiğim kadarıyla hesap actirirken ücret almamaları gerekiyor olması lazım.
    Birikim hesabının normal vadesiz hesaptan farkı nedir, ücreti neden aldılar. bunları ogrenmek istiyorum. Kullanan veya bilgisi olan arkadaslar detaylı yardımcı olabilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sitelerinde bilgi olması lazım......

• Evet var biliyoruz hocam ama yeteri kadarı yok birde kullananın diliden öğrenmek var bu işleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onuda artık sizden öğreneceğiz artık.....

• Niye böyle birşey yapmışlar anlamadım. Ya da muhtemelen vadesiz hesap ve birikim hesabını birlikte açmışlardır.

Birikimli mevduat hesabının mantığı her ay sen min 50 tl o hesaba yatıracaksın ve belli miktarda faiz getirisi olacak. Para almalarının sebebi vadeli hesabı içinde para olmadan açmanın bir mantığının olmaması.

Ama birikimli mevduat hesabından para çekersen hesap kapanır yani klasik vadesiz hesap mantığı ile kullanamazsın.

Yalnız eğer internet şubesi erişimin varsa istediğin zaman vadesiz hesap açabilirsin garantiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.