Şimdi Ara

Garanti Bankası Bonnyfood %40 indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tanesini kullanacağım arkadaşlar, tabi site alışverişi bitirmeme müsade ederse :) Acaip lag var haha
  • iyi sende lag var benimki açılmıyor bile :S
  • buyrun kullanmak isteyen için kod : GRNT826439603

kullanan alıntı yaparak kullandığını belirtirse diğer kişiler boşuna uğraşmamış olur...
  • arkadaslar heyecana telasa gerek yok.. telefonla arayın sizi bir kampanyadan yararlandırıolar genede ½40 ındırımlı alıyorsunuz.. arayındeneyın ben kodsuz aldım... kadın geveledi geveledi ii konustum yaptı..
  • Ödemeyi nasıl yaptınız peki? Kredi kartını nolarını müşteri temsilcisine mi söylediniz? Siteninde sertifakası bitmiş sanırım, zaten açılmıyor, açılınca yarım yamalak oluyor falan filan. Akşama kalır bizim iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Ödemeyi nasıl yaptınız peki? Kredi kartını nolarını müşteri temsilcisine mi söylediniz? Siteninde sertifakası bitmiş sanırım, zaten açılmıyor, açılınca yarım yamalak oluyor falan filan. Akşama kalır bizim iş.

arkadasım soyle mısal aradım ben enjoy ıstıyorum dedım 69tl +kdv birde hearts balon alıcam dedım 6. kusurdu.. herneyse.. kod verdım yalnız bu kod gectı dedıler bana aaa yapmayın dedım yardımcı olun sızden daha oncede yolladım memnun kaldık dedım tamam o zaman dedı sızı hurriyetin kampanyasından yararlandırıcam dedı.. %50 ıle degılde % 40 ındırım kullanmıs oldum..

• BONNYFOOD HAKKINDA ŞİKAYETVAR.COM'A Bİ BAKIN İSTERSENİZ ONDAN SONRA SİPARİŞ VERİN!
  • Benim sorduğum aslında ödemeyi nasıl yaptığınızdı? Telefon tuşlamasıyla ödeme yapabileceğimiz şekilde bir sistemleri var mı yoksa internet sayfasından falan mı yönlendirdiler anlamadım.

Şuan biz siteyi açıp, alışverişi yapamıyoruz. Yapabilsek %40 kod dolu :)
  • Bana kod gelmedi daha herkesinki geldi mi ya
  • quote:

Benim sorduğum aslında ödemeyi nasıl yaptığınızdı? Telefon tuşlamasıyla ödeme yapabileceğimiz şekilde bir sistemleri var mı yoksa internet sayfasından falan mı yönlendirdiler anlamadım.

Şuan biz siteyi açıp, alışverişi yapamıyoruz. Yapabilsek %40 kod dolu :)

sakın siteden alısverıs yapma kredi kartından cekıldı cekılmedı olayı kafanı kurcalar telefonda söyluyorsun kredı kartını 23894393402032 gibi... anladın

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

BONNYFOOD HAKKINDA ŞİKAYETVAR.COM'A Bİ BAKIN İSTERSENİZ ONDAN SONRA SİPARİŞ VERİN!

ben memnun kaldım.. cok guzel zamanında yetıstırdıler... her markada problem olabılırler oraları okursan hiç birşey alamazsın... :) orda örnek verıyoum iş bankasındada sıkayet var tofastanda bmv dende mısal..
  • Anladım zaten problem oradaydı

Bilmem kaç bin lira limitli kartımın bilgilerini saçma sapan bir sitenin müşteri temsilcisinin ellerine bırakamam

Ben siteden alışverişimi yapmaya çalışayım.

quote:

BONNYFOOD HAKKINDA ŞİKAYETVAR.COM'A Bİ BAKIN İSTERSENİZ ONDAN SONRA SİPARİŞ VERİN!

Tamam panpa baktık
  • quote:

Anladım zaten problem oradaydı

Bilmem kaç bin lira limitli kartımın bilgilerini saçma sapan bir sitenin müşteri temsilcisinin ellerine bırakamam

Ben siteden alışverişimi yapmaya çalışayım.

quote:

Tamam panpa baktık

o zaman kendın dıyorsun sacma buldugun bir siteden alısverıs yapman o da ayrı bir celıskı.. sacma buluyorsam birşeyi yanında bile gecmem... ama tavisye ederim bayana vericeksen hediyeyi ayagını yerden kesersin... o kadar diyim.

• Bak demek ki farklı prensipler söz konusu, ben saçma sitede çalışan insana kredi kartı numaramı söylemem, güvenlik kodunu vermem. Sen verebilirsin. Ama saçma siteden alışveriş yapmazsın.

Ben saçma siteden alışveriş yaparım, en azından arkamıda sağlama dayarım.

Neyse risk değerlendirmesi insandan insana değişir. Bu şartlar altında telefonla alışveriş yapmam, yapanlara karışmıyorum ama tavsiyede etmiyorum. Sonra bana burdan mesajlar geliyor, böyle böyle oldu ne yapayım diye. Ne yap? Soğuk su iç.
  • quote:

Bak demek ki farklı prensipler söz konusu, ben saçma sitede çalışan insana kredi kartı numaramı söylemem, güvenlik kodunu vermem. Sen verebilirsin. Ama saçma siteden alışveriş yapmazsın.

Ben saçma siteden alışveriş yaparım, en azından arkamıda sağlama dayarım.

Neyse risk değerlendirmesi insandan insana değişir. Bu şartlar altında telefonla alışveriş yapmam, yapanlara karışmıyorum ama tavsiyede etmiyorum. Sonra bana burdan mesajlar geliyor, böyle böyle oldu ne yapayım diye. Ne yap? Soğuk su iç.

sen verebılırsın demıssınız ama bana sacma gelmedıgı için verdim.. size sacma geliyor sacma bir site diyorsunuz ama alısveriş yapıyorsunuz onu demek ıstedım bir tezatlık var.. bana sacma gelmedıgı ıcın siteden alısveris yaptım memnunda kaldım...hem sacma siteden alısveris yapmasın demıssınız ben sacma demedım siz dedini(Z) saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 8 Şubat 2012; 15:23:30 >

• Garanti Kod kullanmak isteyen pm atabilir.

Edit : murcelik nickli üye arkadaşa verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 8 Şubat 2012; 16:14:05 >
  • kod ihtiyacı olana yardımcı olabilirim
  • 15 Şubatta buradaki benim sipariş hatuna gelmemiş veya saat 12'deki teslimat akşam 10'da geldi rezil oldum tarzı yazıları ve milletin salladığı banları şimdiden okur gibiyim...
  • Tamam panpa
  • merhaba
    dileyen kullansin : GRNT825D54598

Kullanan kisi tesekkur etsin yeter :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.