Şimdi Ara

Garanti Bankası | Hesap aç 750 TL kazan | ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • • İkimize de ₺750 kazandıracak davet kodu: OJEP41YG

• Müşteri olma süreci mobil uygulama üzerinden tamamlanmalı. İşlem yarım kalır ve şubede tamamlanırsa ödül kazanılmaz.

• Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşterimiz Olun” adımından ilerleyerek ilk defa müşteri olmalı.

• Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak Profil ve Ayarlar altındaki Promosyon Kodu Giriş alanına ilgili kodu girmeli.

• Davet edilen kişi hesap açtıktan sonra Paracard (Hesap kartı) başvurusu yapmalı. Yoksa ödül kazanılmaz.

Kredi kartı başvurusuna gerek yok.

• Kazanılan ödüller 30 Nisan’a kadar yüklenecektir.

• Kampanya 31 Mart 2025 tarihine kadar geçerlidir. 

Kampanya detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 25 Mart 2025; 22:34:4 >

• Merhaba,

Bundan 4-5 sene kadar önce garanti bankası müşterisiydim. Ancak hesabımıda kredi kartımıda kapattırdım. 4-5 seneden beri garanti bankasıyla ilişiğim yok. Şuanda tekrardan başvuruda bulunmuş olsam 500 TL bonus alabilirmiyim bu durumda ?

• Bevkon kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya koşullarını tek tek okudum. İlk kez müşteri olma vurgusu sadece 1 maddede var. Diğer tüm maddelerde “yeni müşteri” olunmasından bahsediyor. Yani sadece ilk kez müşteri olan kişileri değil, yeni müşteri olan herkesi kapsıyor diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elite_n1nja kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mobil'den müşteri ol, Profil ve Ayarlar’dan ZJIGE4M9 promosyon kodunu gir, Bonus veya Paracard başvurusu yap, 750 TL bonus kazan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GARANTİ BANKASI
    750 TL KAZANDIRAN DAVET ET KAMPANYASI
    2025 MART AYI GÜNCEL
    DAVET KODU:D7K8ZZNG

Hemen Garanti Mobil'den davet kodunu kullanarak müşteri ol, anında 750 TL kazan.

Davet kodu: D7K8ZZNG

Kredi, kredi kartı aidat, kesinti vergi faiz ve benzeri hiçbir zorunluluk yoktur

Siz de bu kampanya kapsamında Garanti müşterisi olduktan sonra 7.500 TL'ye kadar kazanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garanti Bankası | Hesap aç 750 TL kazan | ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.