Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.242
Cevap
237
Favori
551.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cesarepavese

miller silinmiyor yazıyordu sanırım burda bi arkadaş ilk sayfalarda ancak bonusflaş'tan baktığımda şu ana kadarki kazanılan millerin 31.12.2021'de silineceği yazıyor
    @bahagazi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

miles and smiles ile avrupa uçuşları yapma şansınız neredeyse yok, dünya kadar mil alıp üzerine dünya kadar vergi ödeniyor.

hocam benim 150k harcamam vardır senelik classic im tabiki ama hiç öyle dediğiniz gibi mil birikimi yok. markette şuan 100 tl ye 5 mil veriyor, 150 tl akaryakıta 250 mil kampanyası yapıyor, bunlar eskiden çok ama çok yüksekti, mil biriktirmek çok ama çok zorlaştı.

ben shop and fly ın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, 10 günde 7000 mil topladım o da 2200TL harcama ile, eğer kampanya böyle giderse çok kolay olur kart ücretini dahi çıkartmak

Alıntıları Göster
    TK statüsü miles and smiles için çok önemli bir hale geldi, ben %0.2’nin altında mil kazanmıyorum.

Shop and Fly ucuz THY ve diğer biletlerin alımı için cazip, aidatla ilgili bazı arkadaşlarım iade ya da mil hediyesi almış, bunu deneyip karar vermek en güzeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MasterCard mi American Express mi çıkartmak mantıklı? Avantaj/dezavantaj var mi? Amexin aidatı daha düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

Denerseniz haber verir misiniz ?

Edit : Denenmiştir.

Elektronik olarak geçiyor. Elektronik kampanyasından yararlanıldığına dair sms geldi; fakat n11 'le ilgili sms gelmedi. Ödemeyi bonus flas üstünden yaptım garanti olması için; ama problem olacağını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Hocam kombo oluyor mu bende merak ettim ama asıl merakım n11 şartlarında garanti bankası posu mecburiyeti var. n11 de ödeme yaparken pos seçemiyoruz ki? Nereden bileceğim hangi postan çektiğini? Ayrıca çoklu satış yapan online mağazalar genelde ''ürün grubuna bağlı'' kampanyalarda geçerli değildir diyor. n11 den bebek bezi de alsam elektronik diye mi geçecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mgb06

MasterCard mi American Express mi çıkartmak mantıklı? Avantaj/dezavantaj var mi? Amexin aidatı daha düşük
    Tek birini almak gibi bir şans yok her türlü ikisi de geliyor ama HİÇ kullanmadığınız kartın aidatı gelmiyor...

Bu arada bana kart geldi, sanırım pazartesi başvurmuştum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 27 Aralık 2018; 14:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Hocam kombo oluyor mu bende merak ettim ama asıl merakım n11 şartlarında garanti bankası posu mecburiyeti var. n11 de ödeme yaparken pos seçemiyoruz ki? Nereden bileceğim hangi postan çektiğini? Ayrıca çoklu satış yapan online mağazalar genelde ''ürün grubuna bağlı'' kampanyalarda geçerli değildir diyor. n11 den bebek bezi de alsam elektronik diye mi geçecek ?

Alıntıları Göster
    Ödemeyi Garantipay ile yaptım.

Garantipay ise de garanti posudur diye düşünüyorum.

eticaret.garanti.com.tr
    GarantiPay
    https://eticaret.garanti.com.tr/garantipay.aspx

• quote:

Alıntıları Göster
    Hımm anladım, şartlarda garantipay yazmış olsalardı keşke, şartlar çok karmaşık olmuş... Kazanım mesajı geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Hımm anladım, şartlarda garantipay yazmış olsalardı keşke, şartlar çok karmaşık olmuş... Kazanım mesajı geldi mi?

Alıntıları Göster
    N11 'le ilgili bilgi gelmedi.

• quote:

Alıntıları Göster
    Herşey elektronik olarak geçiyor ise alayım :)
  • aidat ne zaman yansıyor tam olarak ? kullanmaya başladıktan sonraki ilk ekstrede mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

aidat ne zaman yansıyor tam olarak ? kullanmaya başladıktan sonraki ilk ekstrede mi?
    2. extre de yansıyor, 2. ayda iptal ederseniz (aidat/12)x 2 (ay) ödüyorsunuz. Ben de iptal mil vs deneyeceğim eğer yanaşmazlar ise iptal... M&S'da da böyle yaptım... En az yarısı mil falan önerilir ise 1 sene denerim zira maximlies ÇOK öldü...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Banada gelmedi n11 mesajı sanırım bu firma msj ları gelmıyor,geçen teknosadanda gelmedi, bi arkadaş polodan almış oda yazmıstı gelen giden yok,müşteri hizmetlerini aradınızmı konuyla alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Banada gelmedi n11 mesajı sanırım bu firma msj ları gelmıyor,geçen teknosadanda gelmedi, bi arkadaş polodan almış oda yazmıstı gelen giden yok,müşteri hizmetlerini aradınızmı konuyla alakalı.

Alıntıları Göster
    Polo için de gelmemişti daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok dendi.

N11 için de arama gereği duymadım.

• n11'in garanti posu mecburiyetini soran var mı?
  • American Express ile Master Card tipi arasında ki fark nedir? AE 82 TL aidat MC 169 TL

• American Express ile Master Card tipi arasında ki fark nedir? AE 82 TL aidat MC 169 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

American Express ile Master Card tipi arasında ki fark nedir? AE 82 TL aidat MC 169 TL

Tipi derken ? İkiside kart, sadece ikisinide almak zorundayız ama kullanmak size kalmış, amex bazı durumlarda daha avantajlı...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam garantiye sordum, garantipay kullanmak için garanti posu olmasına gerek yokmuş ''Biz bilemeyiz n11'e sorun, garanti posu olmaz ise kampanyadan yararlanamzınız'' dediler. Böyle saçmalıkmı olur...

Birde kampanyalar için ayrı konu mu açsak?

Edit:Kampanya n11 üzerinde görünmüyor :) Hatta bonusflash harici shop&fly sitesinde de bulamadım :) n11 soruca da öyle bir kampanya yok dedi çıktı işin içinden :)

Tam garantilik bir iş olmuş tebrik ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 28 Aralık 2018; 8:51:48 >

• lamav4 L kullanıcısına yanıt
    hocam katılmıyorum size. 2bin liralık bileti miles&smiles'la almaya kalktığınızda en az 40-50bin mil harcamak gerekir, üstüne de çok yüklü vergi ödersiniz ve sadece thy&anadolujet'e bağlı kalırsınız. bir de kampanya bakımından çok kısır m&s. koskoca aralık ayı çok zayıf kampanyalarla geçti, kampanya mili olarak verdiği hediye mil de 250 mili geçmiyor. shop&fly çok daha avantajlı konumda bence şu an.
  • Bir kumar oynayıp n11 den 7500 mil için 500 ve üzeri sipariş verdim. 7500 mil gelecek mi bilmiyorum ama elektronik harcaması sayılıp 2500 mil geldi... Diğeri de gelir ise çok iyi kombo olur ama garanti posu kullanma işini çözemedik...

Edit:

✈️ Shop&Fly [ANA KONU]

✈️ Shop&Fly [ANA KONU]

Bonus Flash uygulamasına göre kombo oldu gibi, garantiyi arayıp garanti posu kullandım mı? 7500 mil kazanacakmıyım dedim ama pek net cevap alamadım. Kayıt falan açtılar 3 gün sonra arayıp benim sormam lazımmış durumu...

Muhtemelen n11 de kombo oluyor ve 500 e 10.500 mil (105tl) güzel oran kullanın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 28 Aralık 2018; 10:43:59 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.