Şimdi Ara

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
49
Favori
48.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi çözüldü. Ben bankaya vadeli hesaba yatırdığım parayı teminat olarak göstermek istiyorum banka o nedenle kabul etmedi, vadesiz hesaba para koyup bloke verince kabul ediyor onu da ben etmiyorum ben bir yandan faiz geliri elde ederken bir yandan da kredi kartım olsun istiyorum yani amacım kart kullanıp puanımı yükseltmek değil. Zaten ben kredi kartını ne kadar zamanında ödersem ödeyeyim bankalar yine bana kredi kartı/kredi vermezler. Sorunum bu şekilde çözüldü.

Olay şöyle gelişti. Bugün denizbanka gittim vadeli hesap açmak istediğimi söyledim tek şartım kredi kartı dedim. Önce vadesiz hesap açtık ardından kredi kartı kartı başvurusu yaptık cevap olumsuz geldi bankacı nakit teminatlı ben kabul ettiririm dedi. Ben de tamam dedim kur korumalı hesabı açtık parayı yatırdım. (150 bin tl) Sonra nakit teminatlıya da olumsuz geldi açıklamaya teminat vadesiz hesapta olmalı dedi. Öyle olunca anlaşamadık kur korumalıyı bozdum bankada açtığım hesabı kapatıp çıktım. (başvuruya maaş belgesini koydu temiz olduğuma dair risk raporunu koydu fayda etmedi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braweheart01 -- 25 Ağustos 2023; 20:42:37 >

• Braweheart01 B kullanıcısına yanıt

150 bin teminat nedir yahu. 2-3 bin bloke edip 2 bin lira limitli kart verin dediniz mi?

denizbank normalde verirdi o paraya hayret. teminat için o kadar paraya ihtiyaç yok ama hem paramı yatırayım hem kart alayım derseniz muhtemelen finansbank verecektir. bir de orayı deneyin derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçmişte finansbank ilk durağımdı zaten o da vermedi niye 2-3 bin yatırayım ki benim zaten yapı kredide kur korumalı hesabım vardı süresi dolmuştu yapı kredide hemen yenilemedim kur korumalı hesabı denizbanka taşıyayım belki kredi kartım olur diye düşündüm olmayınca bu sefer parayı geri yapı krediye yatırdım o da maaş bankam kredi kartı zaten hiçbirisi vermiyor maaş bankam olunca sürekli girip çıkıyorum diye yine oraya yatırdım

Ufak bir miktar mesela 10.000 normal blokeli verip kart alacaksınız.

Her ay duzenli kullanip borcun tamamını odeyince. +50puan yükselecek.

İlerde kredi,kredi kartı için bu puan (findeks puani) size lazim olacak...

En azından 6 ay 10.000 tl verin kart alın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    www.bonus.com.tr
    Anahtar Kart Programı Nedir?
    https://www.bonus.com.tr/anahtar-kart-programi-nedir

Buna başvurdunuz mu bilmiyorum ama vadeli olunca da oluyormuş teminat.

• Merhaba dijitalden garanti müşterisi olma kampanyalarına katılmak istiyorum.Dijitalden müşteri olup kredi kartı onaylananlar 10000faizsiz taksitli nakit avans alabiliyormuş.kampanya geçerlilik tarihi 1-31 ağustos diyor.Bu süre mobilden başvuru yapıp kredi kartıbaşvurusu onaylanana kadar mı geçerli yoksa kart teslim edilene kadar mı acaba? Şimdi başvursam kart eylülde gelir çünkü.Bilgisi olan var mı

• maskoff M kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba net bilgim yok ama 31ine kadar başvurduğunuz için kampanyadan yararlanabilirsiniz sanırım. dilerseniz referans kodu da paylaşabilirim sizinle.

• Arkadaşlar merhaba bonus platinum mastercard ım vardı birde bonus platinum troy karta başvurdum geldi mobil temassız ödeme tanımı bonus platinum mastercard olanda var öncelikli kart da o seçili fakat bonus platinum troy karta mobil temassız ödeme tanımı yapamıyorum bonus flash üzerinden birden fazla kredi kartı olanlar deneyebilir mi oluyor mu çünkü banka kartında da mobil temassız ödeme tanımı var normalde kullandığım bonus platinum mastercard da da vardı ben iş kem sırasında kullan diye platinum mastercard olanı seçtim o şekilde kullanabiliyordum bonus platinum troy içinde aynı şekilde mobil temassız ödeme tanımı yapıp işlem sırasında hangisini kullanmak istiyorsan onu işlem için bu kartı kullan diye seçecektim ama platinum troya mobil temassız ödeme tanımı yapamıyorum tek kredi kartına mı veriliyor mu tanım deneyip bilgi verebilir misiniz?

• yeni müşteri çekmek için faizsiz kredi veren bankalar, hali hazırda müşteri olanlara faizi dayıyor, lanetler

• A101 300 lira indirim için kampanya kodunu mobil uygulamaya girdim, kampanyalar kısmına indirim kodu gitti dedi ama hiçbir kod yok arkadaşlar. Nereden alacağız bu indirim kodunu?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Troy kartlara NFC ile ödeme tanımı yapılamıyor. Boşuna sinir sahibi olma. Kartın kendisini kullanmayacaksan kapat gitsin. Sözde ülkenin ödeme sistemi ama, hiç destek yok.

• Borucusamosan B kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim bonus veriyor diye özel bildirim çıktı talep ettim bonus alayım kapatcam direk

• Arkadaşlar düşük meblağ ihtiyaç kredisi için bayiye gitmek şart mı oldu, daha önce almıştım hemen, iki saat telefondan ulaşmaya çalışmak ölüm gibi, bilen biri var mı? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 28 Ağustos 2023; 8:48:45 >
  • Bayi dediğiniz banka şubesi mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Evet , artık gerek kalmadi ama merak ettim, normalde 10 bin lira için şubeye çağırıyorlar mi cidden online çağında yoksa bana özel muamele mi bu

• Duruma göre değişiyor evraginiz eksik olabilir bu nedenle çağırıyor olabilirler veya tekrar değerlendirilecektir.Basvurduginuzda ödeme planı görünüyor ve on onay aldığınız belgede belirtiyor mu

Belge kısmına gelmeden şubede devam diyor ama işin komiği ben daha önce hiç şubeye gitmeden belgeler dahil herseyi uygulama üzerinden yapıp kredi almıştım zaten hayatımda aldığım ilk ve tek krediydi ilginç

benimde soyle bir sorunum var. Yapilandirilmis bir kredim vardi. Normalde zamaninda oduyorum hic aksatilmadi. Fakat ben hesabima erisemiyorum onceden de erisemiyordum zaten. Bankaya gittigimde acamamislardi.

Normalde taksitlendirme mesaji ve maili geliyordu odeme yaptiysaniz dikkate almayin vs vs diye. 2 aydir gelmiyor bu mesaj ve bana verilen numarayi aradigimda normalde ad soyad soylerdi. simdi sizi taniyabilmemiz icin tc numarasi kart numarasi felan soruyor iste tc yaziyorum soyle birsey diyor. "borcunuzun bittigine dair bir yazi talep ediyorsaniz sizi en yakin garanti bbva subesine basvuru yapabilirsiniz."

Aradigim numara "0216 229 56 00" ve bunun gibi yetkilinin aradigi diger numaralari aradim. sonuc ayni

Borc bittimi hic bilmiyorum evde degilim kagitlari kontrol edemiyorum hatirlamiyorumda sanki gecen sene bitiyordu diye hatirliyorum. Bulundugum yerde sube yok ve musteri hizmetlerine baglanamiyorum. Ben ne olur ne olmaz diye taksit miktarini gene yatirdim aciklama kismina bilgileri yazarak

Olay tuhafima gitti neden baglanmiyor acaba ve bunu borc bittigi icin mi diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtx295 -- 28 Ağustos 2023; 14:26:13 >

• rtx295 R kullanıcısına yanıt
    Banka sizinle çalışmayı durdurmuş yapılandırmanız bitmiş olabilir ama hesaplarınızı ve varsa kartınızı iptal etmiş bu durum için şube alternatifi bir iletişim kanalı yok.Daha önce çalıştığınız şubeyi arayın mutlaka ve teyit edin.Borç yoktur yazısı almanız faydanıza olacaktır

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.