Şimdi Ara

garanti bonus kart aidat iadesine 50 tl bonus (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

Bir yıllık macerayı anlatayım sabırla okuyun:geçen sene tam bu zamanlarda yansıyan kart ücretini iade edilmesini talep ettim ama olumsuz sonuç alınca tüketici hakem heyetine başvurdum.sonucu beklemeden BDDK ve TBB ye başvurdum .gerekçe ücret iadesi değil süreçte müşteri hizmetleri ile geçen ve yanıltıcı bilgi verdikler konuşmaları idi idi.her ikisi kurum da başvuruyu incelemeye aldılar(ciddi bulmazlarsa almıyorlar)savunmalarında TBB ye yanıltıcı bilgi verdiler ve ben bunu ortaya çıkardım.düşünün banka savunma yapıyor eksik yanlış ve yanıltıcı bilgi vermiş ben bunu ortaya çıkarınca şaşırdılar zira konuşma kayıtlarınının incelenmesini istemiştim.düşünün sıradan bir müşteri bankanın hatalarını ortaya koyuyor.dayanamadılar TBB ye savunmadaki yanlışlarını bildireceğimi hatırlatınca evet TAM BİR SENE SONRA iade ettiler.son cümle BDDK ve tüketici hakem heyeti daha karar vermedi...

sabrın sonu selamet...

• Aynı muhabbeti bana da yaptılar. 86 tl kesmişlerdi. Önce 20 sonra 50 sonra 70 en son 80 verdiler Bir de demezler mi sene içinde zaten kazanıyorsunuz fazlasıyla diye. O an tepem attı ve bu sefer parayı iade etmek isteseler de kapatmaya karar verdim. Kapatın dedim. Kapattılar. O hafta aradılar yine 80 verdiler. Ben istemiyorum tüketici hakem heyetine vereceğim dedim. Verdim 1 ay içinde karar çıktı. Kararı facebook twitter şikayet var gibi sayfalarda paylaştım. Her paylaştığımda kaldırmam için yalvardılar. Kart kapalı halen ayda bir kez ararlar :) İşin özeti parayı aldım kartı açtırmadım. Bizim buralarda meşhur bir laf vardır. Öyle .... böyle ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyildirimfb

Aynı muhabbeti bana da yaptılar. 86 tl kesmişlerdi. Önce 20 sonra 50 sonra 70 en son 80 verdiler Bir de demezler mi sene içinde zaten kazanıyorsunuz fazlasıyla diye. O an tepem attı ve bu sefer parayı iade etmek isteseler de kapatmaya karar verdim. Kapatın dedim. Kapattılar. O hafta aradılar yine 80 verdiler. Ben istemiyorum tüketici hakem heyetine vereceğim dedim. Verdim 1 ay içinde karar çıktı. Kararı facebook twitter şikayet var gibi sayfalarda paylaştım. Her paylaştığımda kaldırmam için yalvardılar. Kart kapalı halen ayda bir kez ararlar :) İşin özeti parayı aldım kartı açtırmadım. Bizim buralarda meşhur bir laf vardır. Öyle .... böyle ......

karar çabuk çıkmış benim 1 sene oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyildirimfb

Aynı muhabbeti bana da yaptılar. 86 tl kesmişlerdi. Önce 20 sonra 50 sonra 70 en son 80 verdiler Bir de demezler mi sene içinde zaten kazanıyorsunuz fazlasıyla diye. O an tepem attı ve bu sefer parayı iade etmek isteseler de kapatmaya karar verdim. Kapatın dedim. Kapattılar. O hafta aradılar yine 80 verdiler. Ben istemiyorum tüketici hakem heyetine vereceğim dedim. Verdim 1 ay içinde karar çıktı. Kararı facebook twitter şikayet var gibi sayfalarda paylaştım. Her paylaştığımda kaldırmam için yalvardılar. Kart kapalı halen ayda bir kez ararlar :) İşin özeti parayı aldım kartı açtırmadım. Bizim buralarda meşhur bir laf vardır. Öyle .... böyle ......

karar çabuk çıkmış benim 1 sene oldu

Hocam bulunduğum ilçe küçük bir ilçe belki ondandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: publicengineer

kapat dedim 7 gün içinde kapanır dedi. hiç teklifde bulunmadı, geçen sene 25 TL teklif etmişti, 7 gün içinde arayıp 50 teklif etmişlerdi,
    hepsini istemiştim vermeyince kartı kapattırdım 2 ay sonra arayıp 75 bonus yükleyelim kartınızı yeniden yollayalım demişlerdi.
    kart 15 yıllık limit 12 bin dönem borcunun hepsini ödüyorum. bol bonus kazanıyorum. adamına göre muamele.
    karlı müşteri olmayanlara iade etmiyor olabilirler artık yine de arayıp istemek lazım

bugün aradılar 40 teklif ettiler,
    biraz uğraştım daha fazla vermedi,
    geçen seferde aynısı olduydu 25 i kabul etmeyince 2. teklifi yapmamıştı.
    2 ay kapalı kalınca yeni kartla 75 bonus vermişlerdi,
    muhtemelen kabul etmeyip kapattırsaydım en az 1-2 ay kapalı kalacaktı sonra 75 in tamamını bonus olarak vereceklerdi,
    fakat 2 ay kapalı kalırsa gelecek 70 Tl bonustan olacaktım,
    40a fit olduk mecburen.

5-6 yıldır dönem borcunun tamamını ödüyorum,
    tüm kampanyalara katılıp bol bonus kazanıyorum adamına göre gerçekten sistem otomatik rakam belirliyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.