Bildirim
Garanti Flaş Çarşamba- 100 Liraya Kadar Bonus (Kişiye Özel) (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Link var yukarda
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Katiliyorum hocam kismet nediyelim
Trendyol geçerli mı acaba ?Alışveriş yaptım ama kazandığıma dair mesaj gelmedi, bonusflash 'ta da geçerli görünmüyor henüz?
Daha önce Garanti ile Trendyol'dan alışveriş yapan varsa sektör ne olarak geçiyor bakabilir mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 18 Aralık 2019; 21:21:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk alışverişte yapmak gerekiyormuş sanırım. Sonrasında 94 TL harcadım. Bonus gelmedi. İlk seferde 32.5 TL harcadım ama 30 TL si bonus kullanımı olduğu için 2.5 yansıdı. Güzelim bonus yandı. 2.5 yararlanabildim.
Kampanya linki: (Paylaş butonu ile)www.garantibbva.com.tr301 Moved Permanentlyhttps://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000036756
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayrintilarda ilk kullanim kadar bonus diyor zatenquote:
Orijinalden alıntı: Anomalife
İlk alışverişte yapmak gerekiyormuş sanırım. Sonrasında 94 TL harcadım. Bonus gelmedi. İlk seferde 32.5 TL harcadım ama 30 TL si bonus kullanımı olduğu için 2.5 yansıdı. Güzelim bonus yandı. 2.5 yararlanabildim.
Kampanya linki: (Paylaş butonu ile)
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000036756
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Kampanya 4/5 ay önce bir defa geldi daha da gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim anladığım kadarıyla kart kullanımı yok denecek kadar azsa ya da kart limitinin yanında harcama düşük kalıyorsa kampanya tanımlanıyor yoksa Kasım'da, Aralık'ta doğanlara, 2019 da beş dafa Bonus flasha girenlere, Aralık ayında en az üç defa Bonus flasa girenlere özel kampanya yaptık bilgileri hikaye.
Ayda 100 defa giriyorum bonusflasha 100 bonus gelmyr 😀quote:
Orijinalden alıntı: KARACABEYY
Hocam benim anladığım kadarıyla kart kullanımı yok denecek kadar azsa ya da kart limitinin yanında harcama düşük kalıyorsa kampanya tanımlanıyor yoksa Kasım'da, Aralık'ta doğanlara, 2019 da beş dafa Bonus flasha girenlere, Aralık ayında en az üç defa Bonus flasa girenlere özel kampanya yaptık bilgileri hikaye.
Hocam benim de en az o kadardır yani kampanya metninde neye göre 100 TL geldiğini yazan madde yalan.
Kampanyayi yapan kilifini hazirlar 😀😁quote:
Hocam benim de en az o kadardır yani kampanya metninde neye göre 100 TL geldiğini yazan madde yalan.
Her hafta hatuna haber veriyordum, zaten gelmez diye bu hafta haber vermedim. Saat 23.46'da aklıma düştü, bi baktım ilk kez gelmiş. Anında en yakın istasyona gittim, yetiştim
31 Aralık.a kadar, Shell'de shell world puan kampanyası vardı. 2 işlemim kalmıştı. Depo nasıl alacak diye düşünürken, bi 100 liralık daha ekledik depoya, artık bi işlemi arkadaş adına yapmak gerekecek -
Benim dogum gunumde hcbsy gelmediquote:
Orijinalden alıntı: strat41
Bu mesaj silindi.
Hocam Garanti doğum günü için bir şey vermiyor fakat doğum günü için HSBC ve Finans kredi kartlarına kampanya yapıyor.
Iki bankada bende yok olablr hocamquote:
Hocam Garanti doğum günü için bir şey vermiyor fakat doğum günü için HSBC ve Finans kredi kartlarına kampanya yapıyor.
Teşekkürler konu sahibine.. Bana gelmemiş ama hanıma gelmiş.. Ben mobilyadan devam..
Bende flexi var yaklaşık 1 yıldır hiç kullanmadım bundan 2 ay önce falan müşteri hizmetleri aradı kartınızı kullanmadığınızı görüyoruz vs 100 TL harcamaya 50 TL bonus tanımlayacağız kullanmak ister misiniz dedi olur dedim kullanırım bu şekilde 50 TL bonus geldi bu ayda Aralık doğum günü ilk hafta mesaj geldi Aralıkta doğanlara özel vs harcadığın kadar bonus diye ordan da 100 bonus aldım paracardta da her ay kampanya çıkıyor örnek bu ay 200 TL harcamanıza 20 TL bonus diye oradan da azda olsa geliyor her ay alışveriş limitini arttırıyorlar limiti yakalayamayınca da sonraki aylarda limiti düşürüyorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X