Şimdi Ara

Garanti Giyim ve Elektronik Harcamalariniza 250 TL ye Varan Bonus! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
2.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık şu sektör olayına yasal bir düzenleme gelmeli.
    Kampanyalar maşallah mobilya, Beyaz eşya, giyim diye liste uzuyor gidiyor ama hangisine denk gelirseniz artık. Birde diğer geçen sektör var orası ayrı olay.

3d ekranında sektör bilgisi yer almalı. Resmen şansa ödeme yapıyoruz hangi sektör sayacak diye.

• ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar bu da geldi. Toplam 125tl bonus geldi 4800tl buzdolabina. Sizin de bilginiz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar niye bu kadar kastınız ki. Kampanyaya dahil iş yerlerini liste halinde açıklamiş ordan bakip ona gore alisverisinizi yapabilirsiniz. Giyim gecen yerlerde alt tarafında yazıyor. buyrun link.
    www.bonus.com.tr
    dahilisyerleri
    https://www.bonus.com.tr/dahilisyerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 2 Kasım 2022; 12:1:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu kampanyayı 200 TL ve üzeri ilk e-ticaret alışverişine 100 TL bonus ile birleştirdim sanal karttan. 570 TL alışverişe 100 + 40 = 140 TL kombo geldi. Ben trendyoldan yaptım. Hepsiburadada yaparsanız garanti pay'den 10 TL + %1 amex bonusu geliyor galiba. O şekilde 4lü kombo yapabilirsiniz.

Not: 200 TL ve üzeri ilk e-ticaret alışverişine 100 TL kampanyası için sanal kart açabilirsiniz. Bu şekilde asıl karttan internet alışverişi yapmış olsanız bile sanal karttan ilk defa yapacağınız için sayar diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 13 Kasım 2022; 12:58:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.