< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Garanti İstanbulkart 20/5 toplam 50 Bonus farklı gün Haziran (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ciceros
Sayaç ilerlemedi bugündemayıs ayında kampanyaya katılanlar bu ay alamayacak o zaman, öyle ise neden kampanyaya katılım butonu açıldı?
-
arkadaşlar şu anda istanbul dışındayım, istanbulkartı bim a101 şok vs bir yerde kullanabilir miyim
bir de telefonda nfc yok şu yükleme tamamlanması için makineye dokundurma olayını kaldırsalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 7 Haziran 2021; 11:3:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin bilgi mi mayista kampanyaya katilan haziranda katilamiyor mu?
YKB her ay 250/50 seklinde yapiyor ve garanti gibi sacma sapan 20/5 dilenci isi gibi de degil. istegidiginiz gibi yukleme yapabiliyorsunuz?
Eger cidden mayista katilan haziranda katilamiyorsa iyice sacmalamislar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sedat.1907
İstanbul dışındaki a101 migros gibi marketlerde de kullanabiliyor muyuz istanbulkartiDiger firmalari bilmiyorum lakin migros icin bu sekilde belirtilmis.
2. İstanbulkart işlemlerini hangi mağazalardan yapabilirim?
- İstanbul’da bulunan tüm Migros, 5M ve Mjet formatındaki mağazalarımızda gerçekleştirebilirsiniz. İstanbulkart işlemleri jet kasalarda yapılamamaktadır.
-
Böyle bir ibare yok. Herkes 1 kere derken muhtemelen her müşteri bu ay için 1 kartı ile kazanım sağlar anlamında ama nedense bazı arkadaşlar sayaç işlemedi demiş.
mayısta kampanyaya katılmadım, dün katılıp yükleme yaptım işlem kredi kartı ekstresine yansıdığı halde sayaç işlemedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sayaç arızalı galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayaç bozuk bence
Bu ay ilk kez deneyelim dedik, dün yaptığım yükleme sayaç kısmında ilerlemedi, 24 saat geçti hala ilerlemedi, bu konuda en iyisi maximum mobil sanırım. Anında yansıyor ve günde 1 kez şartı yok.
önceden faydalandıysanız tekrar katılmayın olmuyor,iş bankasına devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sayacı işleyen varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: gül_ym
sayacı işleyen varmı ?daha önce katılmamıştım ilk defa bu ay katıldım. dün 1. işlemi yaptım henüz yansımadı.
eğer yansımaz ise iş bankası kampanyasından devam edeceğim.
Bence sayac bozuk.
Sayacı işleyen var mı?
hocam sayaç çalıştı mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: S908E
hocam sayaç çalıştı mıyok hocam
bugün 2. yüklemeyi yaptım sayaçta yine ilerleme yok. garanti yanlışlıkla kaçak elektrik sayacı takmış galiba.
-
Artik BİM lerde de İstanbul kart kullanilabiliyor.
4 gündür provizyon olmaz neden sayaç çalışmıyor ki, bazılarında ertesi gün sayaç işliyormuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X