Şimdi Ara

Garanti kapsamı dışında kalan ayıplı Sony Xperia Z3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xperia Z3 telefonum aldıktan bir süre sonra kendi kendine ekran paneli yerinden çıkmaya başladı. Mesleğimden dolayı ilk etapta telefonu servise gönderemedim. Sert bant ile ekranı dıştan yapıştırıp bir kaç gün kullanmak zorunda kaldım. Bu süre içinde telefonu düşürdüm ve kasada ufak darbeler meydana geldi. Servise gönderdiğimde doğal olarak darbeli diye garanti kapsamı dışında kaldı ve ekran değişim ücreti olarak 650 TL istediler. Ben reddedip teknik rapor istedim, muhtemelen darbe kaynaklı hata diyecekler fakat dediğim gibi darbeden önce ekran yerinden ayrılmıştı. Tüketici hakları hakem heyetine başvuracağım. Orada yapılacak incelemede de aynı sonuç çıkarsa bu ayıplı ürün hakkında yapabileceğim bir şey var mıdır? Ekranın darbe kaynaklı yerinden ayrılmadığını ispatlamanın bir yolu var mı?

• TRafoWEB T kullanıcısına yanıt
    Hocam işim zor. Sen teknik bir rapor almadıkça(ki bunu yetkili hiçbir servis vermeyecektir) hakem heyetine yaptığın sözlü/yazılı hiçbir beyanın geçerli olması mümkün değil gibi duruyor.
    Ola ki böyle bir başarı sağlarsan, yöntemi bizler paylaşman forum için oldukça faydalı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfu420 -- 19 Ocak 2016; 21:10:00 >
  • TRafoWEB T kullanıcısına yanıt
    Bu arada uğraşmayıp telefonu satmak istersen ilgilenebilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.