|
Garanti KK. OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATINIZA 100 TL’YE VARAN BONUS! (2. sayfa)
-
-
Konu kilit üye Ban. -
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR.U
Konu kilit üye Ban.Kimsin, nesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam evet İspanyol BBVA ortak olduktan sonra o şekilde demiyorlar artık. Yaşadığım sorunlarda kendi sitesindeki iletişim formunu doldurduktan sonra en geç 15 gün sonra bonuslar yüklendi. Sizin yaşadığınız kötü tecrübe olmuş. Ama dediğiniz gibi BDDK’ya ilgili görselleri sunduğunuz zaman geri ödeme yapıyorlar. Çünkü korkuyorlar BDDK ceza keser diye. Şahsen Garanti için BDDK’ya başvurmadım. Bankayla aramızda çözdük.
Konuyla alakalı değil ama BDDK’ya ING için başvurmuştum. Çünkü delirtmişlerdi beni. Şimdi bu bankanın belli zamanlarda kampanyaları oluyor. İşte şu kadar harcayın şu kadar iade yapalım diye. Bende gerekli harcamayı yaptım. İade yatmadı tabi ki. Söz verdikleri zamandan 1 ay sonra başvurdum, inceleyelim dediler ama yatmadı. Nedeni kampanya bildirimi kendi sistemlerinde görünmüyormuş. Bana ne sizin sisteminizden. Biz her gelen bildirim için sizi arayıp bu şekilde bildirim geldi sizin sisteminde görünüyor mu diye soracağız. Dedim mail adresi verin, fotoğrafları göndereyim. Fotoğraf göndermemin neden mobil uygulamadan ekran görüntüsü alınmıyor. Verdiler mail adresini, akabinde gönderdim. Temcit pilavı gibi ezberlemişler bir şeyi, aynı şeyi söyleyip duruyorlar. İlgili ayda istendiği kadar harcama yapmamışsınız, bu sebeple iade yapamıyoruz. Bunun üzerine konuyu farklı şekillerde anlatarak bir kaç defa daha bankaya başvurdum. Tabi ki farklı bahanelerle iade yatmadı. Ben de BDDK’ ya başvurdum. Çok değil 1 hafta sonra banka tarafından arandım. İşte şöyle yanlışlık olmuş, bu sebeple yatırılmadı. Özür dileriz. Falan filan dediler. Dedim bırakın. Sizle artık işim bitmiştir. Sizin gibi bir bankanın üç kuruşa tenezzül etmesi beni üzdü diye söyledim. Bir de telefondan dedim ki biz anlatınca şu nedenlerden diye olmuyor diyorsunuz ama BDDK emredince anında yatırıyorsunuz. Kaldı ki söylediği nedenlerle uzaktan yakından ilgisi yok kampanyanın. Bir de eve zarf göndermişler kargo masrafı da ödediler. 😂
Konu biraz alakasız ve uzun oldu. Kusura bakmayın. Dediğim gibi Garanti beni üzmedi bu zamana kadar. Tabi tercih sizin arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 10 Mart 2021; 23:49:9 >
-
En çok öpen banka -
Ben otomatik ödeme vermiştim bugün yatması gerekiyordu ama yatmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vitriolgarantiye güvenmiyorum
2 sene önce bu tip fatura ödeme kampanyası yapmıştı
6 ay tutma sözü 5 faturaya 100 bonus aldım
kullandım 1 yıl geçti otomatik talimatlar hala duruyor silmemiştim
ama 1 sene sonra
aldığım kullandığım 100 bonusu geri alıp
kredi kartıma borç olarak yansıtmışlar ve
üstelik yansıtılan haksız alınan bonus bedelini ödemedim diye faiz bile yansıtmışlardı
çok uğraştım çok aradım bu BBVAyı hepsi rezalet
sürekli borcunu öded öde ihtarname çekeceğiz çektik filan dediler ama
garanti BBVA kesinlikle müşterisini dinlemiyor alacaksa ne yapıp edip faiziyle geri almak için tüm kollarıyla seferber oluyor
faiziyle birlikte 102,90 tl haksızlığı elbette ödemedim Garanti kötü müşteri hizletlerine asla bulaşmayın yazma gafletinde bulunmayın
e-devletten yaşarsanız bu bankayla ilgili sorunu ekran görseli belge bilgi ve şikayetinizle BBDK tüketici şikayet hakkına yazın
BBDK lehime karar verdi garantinin istediği haracı ödemedim borcum morcum yok Garantinin Genel Müdürlüğü sistem sehven yanlış yapmış deyip geçiştirmiş ama onca dil dökmeler ve haklılığımı ifede etmelerimi dinlemedikleri icin bir kuru özür bile dilemediler
Garanti bildiğiniz eski banka değil aman dikkat!
başka bir arzunuz?
demiyorlar artık
Aynısını banada yaptılar
geçen sene 04.04.2020 tarihinde verdiğim ödeme talimatları bitime 2 gün kala 02.04.2021 tarihinde ektreye 100tl OFÖ alındı diye yazıyordu ve müşteri hizmetlerini aradım ama kural ihlali yapmışım deyip geçiştirdiler ve 1 yıldan beri otomatik talimatlarım hala garanti de dedim ve başka yerden ödenmedi isterseniz bakın dedim evet doğru söylüyorsunuz ama kural ihlali gibi bişeyler saçmalayıp yansıdığını söyledi
ve hemen garanti bonus kartımı kapattırdım...
yani kısacası 1 yıldan beri her faturaya faiz alarak zaten 100tl den fazla faiz almışlardır ve kafalarına göre de verdikleri bonusu geri alıyorlar, böyle sahtekar bankaya hiç gerek yok bunları okuyupta hala talimat verecekler bir kez daha düşünsün...
-
otomatik ödemeden 1 gün önce hesaptan ödesek sorun oluyomu acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya şartlarında en az 1 kez karttan ödenmiş olması diyor, ben ilk 2 faturayı karttan çekmesine izin vericem, sonra önceden öderim, bugün benim bonus yattı bakalım seneye kimlerden geri alacaklar buraya yazar görürüz artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X