Bu kart yaşıyo mu hâlâ ya? |
Garanti Miles&Smiles Kredi Kartı (13. sayfa)
-
-
Yaklasik bir sene once oksijen maskesi takmislardi, son 6aydir onu da cikardilar, can cekisiyor.
Tirt otesi kampanyalar. Ilk varliga dayali mil geyigini cikardiklarinda 15bin TL yurtdisi alisverisi 3bin mil kampanyasi vardi, simdi 60bin TL'ye 2bin mil.
THY hem odul biletlerin mil tutarini yukseltti, ustune de THYden ucretli biletlerdeki mili dusuruyor.
Benim hatirladigim 1TL'ye 2milden, 1 TL'ye 0.2mile, nerden nereye.
Artik THY'ye kesinlikle Turklerin degil, turistler ve transitcilerin havayolu. Dusen kalite de cabasi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Giyim kampanyası geçen ay 5000 TL limitliydi bu ay 20000 TL olmuş. Maşallah... Biraz işi abarttılar sanki yani 5 nike ayakkabı fln mı almasını bekliyolar insanın bi anda 1000 mil için ...
-
THY ile uçuyorsanız veya Turkish airlines holidaysten rezervasyon yapıyorsanız bir şeyler kazanabiliyorsunuz. Bunlar dışında alışverişte kullanmanın pek mantığı yok. Her seferinde kart öldü bitti demenin de pek bir anlamı yok. Thy veya M&S yerine önerilebilecek başka bir program var mıdır? Varsa çok makbule geçer. Yoksa pasa pasa razı olacağız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sözleşme değişikliğidir:01.10.24 itibarıyla,1 TL karşılığı mil kazanım oranı Classic,Classic Plus,Elite/Elite Plus'lar için seyahat,restoran,yurtdışında 0.008,0.010,0.012;giyim,market , benzin,elektronik,mobilya,beyazeşyada 0.002,0.0025,0.0030;diğer sektörlerde 0.0004,0.0005,0.0006'dır.
Her M&S ekstresini acaba bu sefer hangi sacmalik cikacak diye bekliyorum. Gercekten muthis, en iyi mil veren (elit/elit plus)
seyahat/restoran/yurtdisi icin bile 1.000TL'ye 12mil.
Avrupa 2 promosyon:15.000/yer garantili:20.000mil icin olene kadar mil topla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rothloriel -- 24 Ağustos 2024; 21:33:24 >
Thy bileti dışında mil vermiyoruz desinler ve konu kapansın bence artık.
Savunma Sanayii Fonu Katkı Payı Hakkında Bilgilendirme
Merhaba, taslak durumunda olan yeni kanun teklifinin yasalaşması halinde mevcut durumda 100.000 TL üzerinde kart limiti bulunan Miles&Smiles kartlarınıza 750 TL SSFKP kesintisi yapılacağını bildirmek isterim.
-> Miles&Smiles kartınıza bağlı olarak çıkartılmış ek kartlarınız için ayrı bir vergi kesintisi olmayacaktır.
-> Miles&Smiles kartınız ile birlikte gönderilen Miles&Smiles AMEX kartınız için ayrı bir vergi kesintisi olmayacaktır.
-> Miles&Smiles kartınıza bağlı olarak çıkarmış olduğunuz sanal kartlarınıza ayrı bir vergi kesintisi olmayacaktır.
Konu hakkında daha fazla detaylı bilgi için;
Garanti BBVA [ANA KONU] SSFKP Bilgilendirmesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 12 Ekim 2024; 21:4:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
(!) Sözleşme değişikliğidir:
01.12.2024 itibarıyla Miles&Smiles Garanti BBVA bireysel kredi
kartları ile varlık gruplarına göre mil kazanımı programımız güncellenecektir.
• 1Milyon TL - 5Milyon TL arası varlık sahibi müşteriler 3 kat,
• 5Milyon TL -10Milyon TL arası varlık sahibi müşteriler 3.5 kat mil,
• 10Milyon TL ve üzeri varlık sahibi müşteriler 5.5 kat mil kazanır.
Eylül sonu 48.000 avans mil alıp kullandım. Dün kesilen ekstreden gelen yaklaşık 16.000 mil şuan TK hesabımda gözüküyor. Avanstan düşmesi gerekmez miydi? Bu konuda fikri olan ya da daha önce deneyimleyen oldu mu?
Avans mil alinan tarihten sonraki ilk ekstreden sonra dusmeye basliyor avans milden. Yani ikinci ekstreden itibaren dusmeye baslamasi lazim, kendi aldigim avans milde oyle hatirliyorum.
Arkadaşlar merhaba.
Bugün şubede Platinum kartım onaylandı.
Gold kart müşteri temsilcisinin ekranında gözükmedi.
Kart aidatı fazla olmasın isterken bir anda Prive de deneyelim sohbeti oldu.
Hazır kart basılmamışken, internet şubeden Gold’a mı çevirsem ya da müspet bir faydası olacaksa Prive Karta mı çevirsem?
Tecrübeleriniz çok önemli. Teşekkürler.
Yuklu miktarda avans mil kullanmayi dusunmuyorsaniz Prive almanin pek bir anlamini goremiyorum sahsen. Zaten normal alisverislerden dogru duzgun mil kazanamiyorsunuz - 3x mil bile kurtarmiyor, bu mil oranlari ile Amex'in 25% ekstra mili de birsey etmiyor, sadece kampanyalardan denk getiriseniz. Ikinci ekstre kesim tarihiniz 2025'e sarkarsa zamli kart ucreri odeme riskiniz var, 1.436+950 ustune en az enflasyon kadar da kart aidati artisini ekleyin. Ayarlayabiliyorsaniz alisveris yaptiktan sonraki ikinci ekstreyi 2024 icinde tutmaya calisin, bir takvim yilinda bir degisiklik hakkiniz var, 2025'te tekrar degistirirsiniz.
Benim bu karttaki stratejim minimum kart aidati odemek, dolayisiyla Gold'u tutuyorum, isime yarayan kampanyalarda bundan geciyorum. Yoksa devamli kullandigim kart degil.
(Ben aldigimda internet sitesinden yada mobil subeden Gold basvurusu almiyordu, Benim Bankacim uzerinden cikarttim karti. Simdi mobilden de acmislar basvuruya.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu detaylı açıklamanız için çok teşekkürler. Gayet faydalı oldu.
1) Bunun yanına başka bir kart örneğin Kuveyt Türk’ün kartını ekleyebiliyor muyuz aynı TK için? Birbiriyle çakışmayan kampanyalar için kazançlı olabilir mi?
2)Bir de Prive kartı aldık ve 50k avansı kullandık diyelim. Bunu 18 ay içinde ödememenin bedeli mil başına 27 kuruş mu? Blacklist ya da sistem dışı bırakma ya da ceza gibi durumlar oluyor mu?
Rica ederim.
Farkli bankalarin M&S kartini ayni TK uyelik nosu ile kullanamazsiniz diye bir sey duymadim, genel cercevede bunlar da M&S program ortagi ve sorun olacagini dusunmuyorum ama siz yine de KT mh'yi arayip teyit edin derim.
Zamaninda Gold ve Platinum'da max avans mil 8.000mil, Prive'de 10.000mil idi, Gold'dan once Prive cikartip avans kullandim ve sonrasinda iptal ettim kart ucreti yansimadan, mil basina cezasini odedim. Yalniz avans mil kullanimi ile kisitlamalar var, iki kez ust uste tamamlayamazsiniz bir daha kullanamazsiniz vs. Bunu da goz onunde bulundurun. Internet sitesinden avans mil kural/kisitlamalarinin detaylarini inceleyebilirsiniz.
Edit: Karti yurtdisinda kullanacaksaniz KT ve QNB'de EUR ekstre secenegi yok, sadece USD ekstre var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rothloriel -- 19 Kasım 2024; 10:53:43 >
Miles&Smiles müşteri temsilcileriyle görüştüm. Farklı banka kartlarıyla aynı TK hesabını besleyebildiğimizi söyledi.
İki kez üst üste avans tamamlanmazsa ömür boyu bir kayıp mı oluyor? Kart mı çizik yiyor, banka mı çiziyor ya da Miles&Smiles’den mi diskalifiye olunuyor?
50000 mil avansı ödeyemeyip, sonra çekilen 1000 mil avansı ödeyince yeniden 50000 mile dayanılabiliyor mu mesela? ☺️
Bu sorulariniza cevap verebilecek bilgim/tecrubem yok. Garanti mh veya subedeki mt'ne sorabilirsiniz veya forumdaki bilgi sahibi diger arkadaslar cevaplayabilir.
Arkadaşlar,
Bireysel kredi kartı limitim diğer banka kredi kartlarından dolayı dolduğu için banka yetkilisi bugün ticari Miles&Smiles tavsiye etti. Ben de kabul ettim.
Akşam İnternet sitesine bir baktım. Hem her kampanyaya katılım olmuyor, hem de kampanyalı alışverişte mil kazanım oranları çok düşük ticari kartta. Şimdi bu ticari kartın nasıl bir avantajı olabilir normal miles&smiles’a göre? Aidatı gold karttan yüksek.
Diğer bireysel kartlardan limit yeri açıp bireysele dönmek nasıl olur? Ya da miles&smiles business’in bilmediğim bir avantajı mı var?
Bir bilgisi ya da önerisi olan var mı arkadaşlar? Paylaşmanızı rica ederim.
Arkadaşlar herkese iyi Aralık Ayı dilerim.
Bu ayki açıklanan kampanyalardan bir harcama yapıp iki kez mil kazanabilecek olduğumuz var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X