Şimdi Ara

Garanti One | 18-25 Yaş arası Gençler İçin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
4
Favori
6.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok üstad, sen zenginliğinin tadını çıkar! Boş ver, çoluk cocuk takılsın bu kampanya mampanyalarla:)
  • AgentMahone A kullanıcısına yanıt
    Su an ogrenciden beter haldeyim tum bankalara borcluyum halim duman..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 35
    Garantione kullanıyorum
  • GarantiOne Paracard’ınla diğer bankaların tüm yurt içi ATM’lerinden para çekme işlemlerini masraf ödemeden gerçekleştirebilirsin.

bu enparada ayda 1 defa garantide sayı belirtilmemiş. 1 defadan fazla ise boşta duran kartımı değerlendireyim.
  • Sinema kampanyası var ama İstanbul'da nerde garanti/bonus posu var acaba? Cinemaximum'da bonus posu oluyor mu? Kullananlar aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

yaş 35
    Garantione kullanıyorum
    Hocam son durum nedir? Hala garantione avantajlarını kullanabiliyor musunuz?
    Bana bugün 25 yaşımı dolduracağım için garanti one paracardın kapatılıp normal garanti paracard gönderileceği mesajı geldi. Garanti One'dan çıkarıyorlar mı beni?
  • Arkadaşlar şu an sistem nasıl işliyor, tavsiye ediyor musunuz, okulla ilgili tüm işlemler garanti üzerinden yapılıyor o amaçla almak istiyorum, deneyimlerinizi paylaşın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Hocam son durum nedir? Hala garantione avantajlarını kullanabiliyor musunuz?
    Bana bugün 25 yaşımı dolduracağım için garanti one paracardın kapatılıp normal garanti paracard gönderileceği mesajı geldi. Garanti One'dan çıkarıyorlar mı beni?

ben 38 yaşında halen kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.