< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GARANTİBBVA 2 adet yeni fatura talimatına 1200 tl bonus. (2. sayfa)

-
-
Bonus yatan oldu mu ? Ya da ne zaman yatacağı belli mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler fatura bedeli kadar mı iade yoksa atıyorum 100tl olsada fatura başına 600tl veriyor mu ?
faturalarım ortalama 200-400 arasında yüksek faturam pek olmuyor bende 1200tl bonus alabilir miyim acaba?
-
evet alıyor işlem faizi diye.
-
fatura tutarına hiçbir banka bakmaz,fatura adetine ve otomatik kendilerinin ödemelerine bakar, minimum 2 adet fatura ve onların ödemesini istiyor ama sms gitmeyene büyük ihtimal yatırmayacak hocam.
-
akbank fatura basına 500tl veririz dedi aynı yazdıgım gibi deyince fatura tutarı kadar puan verilir dedi bende öyle deyince simdilik kalsın dedim tabi, hicbiyer kalmayınca iade/cashback icin mecbur bankalara talimata yöneldim kampanya arıyorum suan
-
valla senelerdir talimat verip puan alıyorum bankalardan 5-6 bankadan almışımdır şimdiye kadar,hiçbiri tutara bakmadı hep talimata ve bizim ödememiz gerekiyor dediler bana,ilk kez duyuyorum tutara bakıldığını enterasan.
-
Arkadaslar bonus puani yatan oldu mu acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+++
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X