Bildirim
Garantiden geldikten sonra başka tel ile deişim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer aldıktan sonra 1 ay içinde bozulduysa yenisini talep edebilirsin ya da parasını talep edebilirsin.ama vermezlerse tüketici hakları hakem heyetine gidip paranı alabilirsin..
daha eski bir telefonsa 15 iş günü sonunda tamir edilmezse senin telefonun yapılana kadar kullanmak için başka bir telefon talep edebilirsin.30 iş gününde tamir edilmezse yenisi ile değiştirilir ya da para iadesi istersin..haftada 6 iş günü vardır. -
Bu olayı yaşadım, telefonuma değişim aldım ama inanki çok zor. Şöyle diyeyim, benim değişimimi ancak toplamda 8. ve aynı nedenden 6. gidişinde yapmışlardı.
- Aldıktan sonraki 30 günde bozulduysa
- 1 sene içinde aynı arızayı 2. kez çıkarıyorsa
- 1 sene içinde toplam 4. kez arıza çıkarıyorsa
- garanti süresi içinde toplam 7 kez arıza çıkarıyorsa
- telefonun toplam garantide kalma süresi 30 iş gününü geçiyorsa
telefona değişim çıkar. Servis o telefonun sıfırını bulamazsa ( benimki üretimi duran bir modeldi) o cihazı aldığın zamanki parayla yeni bir telefon alabilirsin. Eğer ilk defa garantiye gönderdiysen ve alalı 1 ayı geçtiyse değişim çok çok çok zor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- pttavm telefon alınır mı
- iphone 14 alınır mı
- spot telefon ne demek
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- play protect nedir
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X